Bazal metabolizma hızı, Vücudun uyurken bile gerek duyduğu yaşam fonksiyonlarının çalışması için gerekli olan kalori, günlük kalori ihtiyacın ise senin aktivite durumuna göre ihtiyacın olan kalori, bazal dan minimum 200 -600 kalori fazla çıkıyor ortalama..yeme içmeni günlük kalori ihtiyacına göre yapacaksın, bazala göre değil.indirmedim ama kendi sayfasından takip ediyorum app varmıydı dikkat etmedim öyleyse indireyim. Şimdi baktım benim AppStore da yok tüh
ikisi de 1400 yazıyor
Ben de çok seviyorum diyetkoliği, incele, çok güzel bölümleri var, su takipçisini mutlaka doldur, su içmeyi seveceksin..Bayıldım buna ben nnnn. Ayşegül çok seviyorum kız seni başta uğraşamam dedim ama çok keyifli herkese tavsiye ederimmmm
Mesela benim bazal 1400 lü çıkıyo, günlük kalori ihtiyacım 1700 lü çıkıyo, ben de günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum..Bazal metabolizma hızı, Vücudun uyurken bile gerek duyduğu yaşam fonksiyonlarının çalışması için gerekli olan kalori, günlük kalori ihtiyacın ise senin aktivite durumuna göre ihtiyacın olan kalori, bazal dan minimum 200 -600 kalori fazla çıkıyor ortalama..yeme içmeni günlük kalori ihtiyacına göre yapacaksın, bazala göre değil.
Saatte 5.5- 5.8 km arası, eğimsiz düz, 1 saat yürüyorum
Tamam canım, bi de öyle deneyeyim bakalım, inşallah bu hafta - görürüm , görürüz birlikte inşallah..Hızın güzel ama bence önce biraz eğim ver kendine. Zorlasın biraz seni. Çok olmasın yavaştan başla. Zorlandığını terlemenden anlarsın zaten.
Tamam canım, bi de öyle deneyeyim bakalım, inşallah bu hafta - görürüm , görürüz birlikte inşallah..
Bi solukta okudum yazdıklarını, inanıyorum ki burda hatırı sayılır bi kilo vereceksin, inşallah tüm hedeflerine de ulaşırsın..yeter ki buna inan ve asla pes etme, vazgeçme..aramıza hoşgeldin tekrar13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : candy_candy
İsim (İsteğe Bağlı ): Seval
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: Mersin
Boyunuz : 167
Kilonuz: 124.8
Hedef kilonuz : 87 ilk hedefim temsili bi rakam gördüğümde güncellerim inşallah
Kilo alma hikayeniz : şöyle ki 6 kilo doğmuşum.. hayatımın hiçbir dönemini zayıf geçirmedim her sınıfta her yaşta herkesten daha kiloluydum. üniversiteye 127 kilo ile başladım ilk kez o sene bir erkek arkadaşım oldu o kilodayken ama uzaktaydı ilk 400 gün beni yakından hiç görmedi ama beni 133 kiloyken tanımıştı zaten bi endişem yoktu. sevgili olduktan sonraki ilk görüştüğümüzde 124 kiloydum
daha sonra kpss ile atandım ve memur oldum 120 kilo ile yavaştan yavaştan erşyordum bu sürede 97 kiloya kadar düştüm 1.5 senede falan. bu arada hayatım boyunca okuduğum okullarda sınıflarda bulunduğum ortamlarda hiçbir zaman kilomdan dolayı dışlanmadım ve hep mutluydum hep popülerdim. sadece beni bu sürelerde çokça üzen tek şey istediğim gibi giyinemiyor olmaktı. memur olduğumda da verdiğim 25 kiloya yakın kilo dairede beni bir yıldız yapmaya yetmişti97 kiloydum ama jennifer lopez gibi muamele görüyordum bu kilo ile beni istemeye geldiler ve eşimin ailesi ile tanıştım onlar da beni sevdiler ayrılırken ağlaştık bile hatta.. 2 ay sonra gene 3-5 ileri geri kilolarda evlendim
evlendikten sanırım 6 ay sonraydı eve tartı aldık ve ben 113 kiloydum yani 15 kilo almıştım yine de diyet yapmadım sadece korudum kilomu..evliliğimizin 1. yılı daha yeni dolmuştu ki görev gereği bulunduğumuz Vanın Erciş ilçesinde yaşanan depremde enkaz altında kaldık sene 2011.. enkazda eşimin geçtiği aralıktan ben geçemeyince yeminler verdim kilo vermeye ve eşim atandıktan sonra Vanda konteynerda yaşıyor olmama rağmen (21 m2 bir yer) dukan diyetine leslieye ve pilatese başladım.. o günkü hırsımı ve imkanlarımı çok isterdim gerçekten.. annem ve kardeşlerimle yaşıyordum ve tek sorumluluğum kilo vermekti 117 kilodan 98 kiloy düştüm.
Eşim enkazdan yaralı çıktığı için memleketine atanmıştı ben de 6 ay kadar ercişte kaldıktan sonra eş durumundan eşimin yanına mersine atandım. 5 ay kayınvalidemde yaşadım bu arada diyet falan çöp oldu tabi. şimdiki kadar tanımış olsaydım eşimin ailesini herhalde bırakmazdım tabi dukan yaptığım için 1 yıl içinde ne verdiysem aldım ve tekrar dukana başladım yine 18 kilo verip 98 kiloyu gördükten sonra hamile kaldım ve gene gitti diyet 122 kilo ile doğuma gittim ondan sonra 104 e düşüp gene 122 ye çıktım ve tekrar hamile kaldım ikizlere hemde142 ile doğuma gittim sonra da işte 2.5 sene oldu kızlar doğalı doğumdan sonra124e indim 138e çıktım şimdi de 2 yıla yakındır ara ara diyet yaparak 14 kilo eksilip 124 kilo oldum ama bu iki yılın son 6-7 ayı aynı kilodayım 1 gün diyet yapıp bozuyorum sonra gene 1 gün diyet yapıyorum. sanırım kilo korumayı öğrendim ama yanlış kiloyu koruyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : son 9 aydır 3 aylık şekerim yüksek çıkıyor şeker hastası olma olayını yaş olarak ertelemek için diyet yapmam gerekiyor insülin direnci için ilaç alıyorum baya şeker hastası olmama ramak kaldı süreci tersine döndürmeliyim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : ilk 2009 senesinde katılmıştım düğün için zayıflarkenesırası ile 5. 7. 8. 14. 3. ve son olarak 13.takımda yarıştım bazılarında çok kısa kaldım ilk göz ağrım 5. takım kaptanımız Kalliste ydi canım benim onu da çok severdim
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Seval bu senin son diyetin bunu hiç unutma olur mu? Bu kez başaracaksın. Senden şimdi en yakın aynanın karşısına geçip bir tane önden bir tane yandan fotoğrafını istiyorum. Yüzün gözükmeden çek lütfen. İstersen buraya at istersen sende numaram var bana özelden at. Bugün senin miladın. Birlikte başaracağız13. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz : şöyle ki 6 kilo doğmuşum.. hayatımın hiçbir dönemini zayıf geçirmedim her sınıfta her yaşta herkesten daha kiloluydum. üniversiteye 127 kilo ile başladım ilk kez o sene bir erkek arkadaşım oldu o kilodayken ama uzaktaydı ilk 400 gün beni yakından hiç görmedi ama beni 133 kiloyken tanımıştı zaten bi endişem yoktu. sevgili olduktan sonraki ilk görüştüğümüzde 124 kiloydum
daha sonra kpss ile atandım ve memur oldum 120 kilo ile yavaştan yavaştan erşyordum bu sürede 97 kiloya kadar düştüm 1.5 senede falan. bu arada hayatım boyunca okuduğum okullarda sınıflarda bulunduğum ortamlarda hiçbir zaman kilomdan dolayı dışlanmadım ve hep mutluydum hep popülerdim. sadece beni bu sürelerde çokça üzen tek şey istediğim gibi giyinemiyor olmaktı. memur olduğumda da verdiğim 25 kiloya yakın kilo dairede beni bir yıldız yapmaya yetmişti97 kiloydum ama jennifer lopez gibi muamele görüyordum bu kilo ile beni istemeye geldiler ve eşimin ailesi ile tanıştım onlar da beni sevdiler ayrılırken ağlaştık bile hatta.. 2 ay sonra gene 3-5 ileri geri kilolarda evlendim
evlendikten sanırım 6 ay sonraydı eve tartı aldık ve ben 113 kiloydum yani 15 kilo almıştım yine de diyet yapmadım sadece korudum kilomu..evliliğimizin 1. yılı daha yeni dolmuştu ki görev gereği bulunduğumuz Vanın Erciş ilçesinde yaşanan depremde enkaz altında kaldık sene 2011.. enkazda eşimin geçtiği aralıktan ben geçemeyince yeminler verdim kilo vermeye ve eşim atandıktan sonra Vanda konteynerda yaşıyor olmama rağmen (21 m2 bir yer) dukan diyetine leslieye ve pilatese başladım.. o günkü hırsımı ve imkanlarımı çok isterdim gerçekten.. annem ve kardeşlerimle yaşıyordum ve tek sorumluluğum kilo vermekti 117 kilodan 98 kiloy düştüm.
Eşim enkazdan yaralı çıktığı için memleketine atanmıştı ben de 6 ay kadar ercişte kaldıktan sonra eş durumundan eşimin yanına mersine atandım. 5 ay kayınvalidemde yaşadım bu arada diyet falan çöp oldu tabi. şimdiki kadar tanımış olsaydım eşimin ailesini herhalde bırakmazdım tabi dukan yaptığım için 1 yıl içinde ne verdiysem aldım ve tekrar dukana başladım yine 18 kilo verip 98 kiloyu gördükten sonra hamile kaldım ve gene gitti diyet 122 kilo ile doğuma gittim ondan sonra 104 e düşüp gene 122 ye çıktım ve tekrar hamile kaldım ikizlere hemde142 ile doğuma gittim sonra da işte 2.5 sene oldu kızlar doğalı doğumdan sonra124e indim 138e çıktım şimdi de 2 yıla yakındır ara ara diyet yaparak 14 kilo eksilip 124 kilo oldum ama bu iki yılın son 6-7 ayı aynı kilodayım 1 gün diyet yapıp bozuyorum sonra gene 1 gün diyet yapıyorum. sanırım kilo korumayı öğrendim ama yanlış kiloyu koruyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : son 9 aydır 3 aylık şekerim yüksek çıkıyor şeker hastası olma olayını yaş olarak ertelemek için diyet yapmam gerekiyor insülin direnci için ilaç alıyorum baya şeker hastası olmama ramak kaldı süreci tersine döndürmeliyim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : ilk 2009 senesinde katılmıştım düğün için zayıflarkenesırası ile 5. 7. 8. 14. 3. ve son olarak 13.takımda yarıştım bazılarında çok kısa kaldım ilk göz ağrım 5. takım kaptanımız Kalliste ydi canım benim onu da çok severdim
Buldum indirdim süperLAydLiNe
Canım telefona indir bak, bu uygulama çok pratik ve faydalı oluyor, bi de eğlenceli bana göreBen de indireyim. Ben normal siteden hesaplıyordum. Bir de bu yöntemi deneyelim. Benim yöntem artık bana uymuyor
Gelecrğiö inşallah artık buralara gidişatı toparlamam lazım çünkü 1 temmuz 2020 ye kadar 71 kg olma hedefimden çoooo çok uzaklaşacağım yoksa ve vaktm çok az kaldı.Yeni listeyi yapmam gerekiyor ama daha yapmam gereken bir sürü iş var. Saat 15:00 te su bildirimi için geleceğim. Herkes bildirim yapsın olur mu?
Efsun64 nerelerdesin tatlım özledim seni
dira90 dün bildirim yapmadın canım?
chentiq dünkü menünü bekliyorum. Bak valla sopalarım ona göre
F fanur bu hafta lütfen menü yaz artık yoksa üzülerek seni izne ayırmak zorunda kalacağım.
cankizzzz kaçtın yine kaçak kayboldun nerelerdesin?
Çok üzüldm canımm umarım ağır bir yanık değildir çabucak geçerSorma cnm ya eşim çay demlerken bende dibindeydim kahvaltılıklarla uğraşıyodum, kedi ayağımın dibine gelmiş onu ezcem sandım bi anlık refleksle eşime çarptım elindeki çaydanlıktan su döküldü elime bende neye uğradığımı şaşırdım
Kaptanım rica ediyorum 900 gramNeden kendine haksızlık ediyorsun? Takımın yarıdan fazlası kilo alırken sen listede olmadığın halde 800 gram verdin. Bence bu çok büyük bir başarı. Lütfen kendini alkışla
Ben de sana rakibim. Hadi bakalım.Aysegul 6666 sen ben bi daha yarışalım. Ama sağlıksız beslenmek yok. Düzenli dengeli ve sağlıklı olacak besinler. Anlaştık mı? Bu arada menün harika
Hoşgeldin canım.. Ebru ben. 37 yasindayim. öncelikle azminizden ötürü tebrik ederim.. asla pesetmemis birini gördüm okurken.. 5 kiloya yakında ben doğmuşum ve 38 beden çocukken falan giymisimdir herhalde genç kızlık ergenlik bile 40 bedendi. Evlendigimde 67 ile evlenmistim 42 beden 2002 de bı dahada görmedim zaten13. TAKIM KATILIM FORMU
Gelmelisin bence de hedeflerden uzaklasmamak için çok önemli burası.. evde olanları dene bence fikir sahibi olursun ne istediğini ve ne istemediğini anlaman açısından canim.. bu arada benimde hedefim Haziran 1 itibariyle 70 görmekti ama imkansız neredeyse.. kaplumbağa hizindayim..Gelecrğiö inşallah artık buralara gidişatı toparlamam lazım çünkü 1 temmuz 2020 ye kadar 71 kg olma hedefimden çoooo çok uzaklaşacağım yoksa ve vaktm çok az kaldı.
Ben hem uzun pant. Giyerim ama aetık biraz diz üstü şort (evde) kapri falan giymek istiyorm hep bacaklarımı saklama derdim vardı 2 gündür balkonda bacaklarımı güneşlendiriyorum hem kendime de yenilik olur defactodan bişeker baktm ama siparişe cesaret edemedim ya olmazsa die mağazaya da gidip denemek istemiyorum ne yapsam ki ya daha önce giymediğim tip şeyler old için ekstra cesaret edemedim şöle çiçekli hafif bol dizüstü şortlar var denesem mi hep düz pantolon giydim hayatım boyunca. Yenilenmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?