Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yok niyeyse bugün canım hiç istemedi. Kaynanam köyden ot göndermiş bütün gün onları yıkayıp doğrayıp dondurucuya atmayla gecti inan yemek yemeye gücüm kalmadı

Bence güzel menü canım.
Afiyet olsun

Selam kızlar
Sahur
1 Salatalık (canım bişe istemedi ya)

İftar 20.15
4 yk pırasa yemeği
2 dilim ekmek
Bol salata (kuzu kulağı narpuz domatesli)

Su 1.5 içebilirim anca.
Yatmadan belki süt içebilirim.
Çok az canım.
Ama oruç olunca insanın pek birşey canı istemiyor.

Bence güzel menü.
Afiyet olsun.

Hafif güzel bi menü olmuş cnm

Kızlar merhaba brn sabah 2 yumurta 1 k kutusu kaşar 10 badem 3 hurma 2 salam yeşillik
akşam 1 kase mercimek çorbası 5 kaşık etli yeşil fasülye 1 kase yoğurt salata regl olduğum için spor yapamadım agrım var 2 litre su
Kızlar bir tavsiyem var tabi sizler ne dersiniz grup sahibi ne der bilmiyorum ama Tabak fotosu ve yüzümüzü paylaşmadan boydan foto payşasak nasıl olur?

Güzel menü.
Afiyet olsun.

Selamlar,
Sahur
1.5 haşlanmış patates, domates,salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 ceviz

İftar 1 kase mercimek çorbası, 3.5 dilim yumurtalı ekmek

17.15-18.45 arası yürüyüş
20.45- 22.30 arası yürüyüş
Şimdi de kardiyo yapacağım 40 dk.

Yürüyüşün etkisi sanırım çok rahat WC ciktim.

Suya devam uyuyasiya kadar 3 yapicam.

Hadi ya yaptım bende içiyorum şuan çok kötü gelmedi tadı bana
Ben Süt ve tarçın sevmediğim için kötü gelmiş olabilir bana

Mesela ben şimdi spor yapacağım

Aynı ben:)) tatlı yiyince bi koşu 100 ip atlayıp geliyorum :)) dur şimdi 200 atlayayım :))

Hangi spor, o kadar yediğim ekmegin Vicdan azabını azaltır acaba..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten çok motive oldum yazdıklarınızı okuyunca şimdi geçmişe bakıp gelicem sabah buraya yazdıktan sonra uyumuşum ikizleri uyuturken uyandıktan sonra iftara kadar da ağladım biraz kötü bir gündü bugün benim için iyi ki bu gruba girdim bugün çok mutlu ve umutluyum

Akşam yemeğim bu şekildeydi makarnam tam buğday.. tabagim bitince 1 tabak daha sebze aldım çok temiz geçti bu iftar saat 9.30 da da sütlü Nescafe ile ara yaptım şekersiz tabiki

Sebzeni içinde patates var mı? Çok secemedim canım. Yanlış birşey söylemek istemem Naçizane fikrim arada o kadar ceviz çok geldi. Sebzenin içinde patates varsa makarna ve patates yanyana tehlikeli oluyor malesef.

Yok canım icmedim kendimi aç hissetmiyorum sadece canım çekti ama icmedim

Canım niye ağladın? Kilo yüzünden mi, başka sebepten mi? Unutma, yaşıyorsak umut vardır, hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız. Sen anasın , cansın , güçlüsün ve istersen önce Allah'ın izniyle başaramayacağın hiçbir şey yok... Yalnız değilsin, hepimiz benzer dertlerle boğuşuyoruz.. Lütfen kendini üzme, kalbini ferah tut ve başaracağına inan..Ben sana çok inanıyorum

İyi akşamlar. Kaptanım bir haftadır izine ayrılmayı düşünüyorum.Kendimi toparlayamıyorum ve takım için bu durum iyi olmuyor.Sen de benim düşündüm gibi düşünüyorsun.En hayırlısı izne ayrılmam
LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…