Aslında onu da düşündüm daha önce sporla kilo verdiğimde 74 falanken 46 olmştum ama by sefer olamadım spor yapmadığm için olduğunu düşünüyorum o yüzden 46 alsam mı dedim :)) ama emin olamadmkıyamam
İnmek istediğin bedene göre kıyafet al ve ona gireceğin günleri hayal et motivasyonuna da etkisi olur. Bende neler almak istiyorum neler biraz daha bekliyorum ortalık bir sakinleşsin çıkacağım çarşı pazara
içtin mi eğer kendini aç hissediyorsan iç yoksa içme
aboo bayağ az yemişsin hayrolahasta falan değilsin dimi
Ayşegül ilk günden tozutma
Teşekkür ederim canımmGünaydın kızlar, tüm annelerin ve hatta geleceğin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun ❤
Yenilik güzeldir tarif ettiğin pantolon tan baharlık yazlık iç açıcı bir modele benziyor al internetten olmazsa geri gönderirsin
Ya canm hayırlı olsn inşallah güle güle giyersin :)))Ben de tam da bu yüzden 4 tane dişçi tayt aldımPazartesi gelecek inşallah olurlar bana birini küçük beden aldım hem de en sevdiğim rengini: Tarçın
Bende spor yapamıyorum hem üşeniyorum hevesin olmuyor çocuklardan yapamıyorum falan spor çok etkiliyor ben 70 iken 40-42 falan oluyordu neredeyse 5 kg verdim hemen 38-40 indim bi gayretle sık dişini bir beden versen bile nasıl mutlu olacaksınAslında onu da düşündüm daha önce sporla kilo verdiğimde 74 falanken 46 olmştum ama by sefer olamadım spor yapmadığm için olduğunu düşünüyorum o yüzden 46 alsam mı dedim :)) ama emin olamadm
Siyah beyaz desenli varya eteğe benZiyor ben onu beğendimEki Görüntüle 2632935 Eki Görüntüle 2632936 Eki Görüntüle 2632937 Eki Görüntüle 2632938
Şunları beğendm ama fiyatlar çok yüksek 1 tane alabilirim karar veremiyorum :)))
2. Sıradaki güzelmiş cnm eteğe benziyor hem efil efil rahattırda, bende bu tarz pantalonların uzunları var, biraz daha tok duranlardan yazın işe giderken çok rahat oluyorEki Görüntüle 2632935 Eki Görüntüle 2632936 Eki Görüntüle 2632937 Eki Görüntüle 2632938
Şunları beğendm ama fiyatlar çok yüksek 1 tane alabilirim karar veremiyorum :)))
İyi akşamlar. Kaptanım bir haftadır izine ayrılmayı düşünüyorum.Kendimi toparlayamıyorum ve takım için bu durum iyi olmuyor.Sen de benim düşündüm gibi düşünüyorsun.En hayırlısı izne ayrılmam
LAydLiNe
Eki Görüntüle 2632935 Eki Görüntüle 2632936 Eki Görüntüle 2632937 Eki Görüntüle 2632938
Sanki ikinci daha güzel.Eki Görüntüle 2632935 Eki Görüntüle 2632936 Eki Görüntüle 2632937 Eki Görüntüle 2632938
Ben de sporda sıkıntı yaşıyorum.Bende spor yapamıyorum hem üşeniyorum hevesin olmuyor çocuklardan yapamıyorum falan spor çok etkiliyor ben 70 iken 40-42 falan oluyordu neredeyse 5 kg verdim hemen 38-40 indim bi gayretle sık dişini bir beden versen bile nasıl mutlu olacaksın
Teşekkür ederiz kaptanım.Benim güzel takımımın güzel kadınlarıAnne olan ya da olmayan içinde annelik duygusu taşılan herkesin anneler günü kutlu olsun
Canım benim, sağlıklı bi diyetle aşacaksın bunları, diyetisyene gidiyor muydun? Spor vs yürüyüş yapıyor musun? Ben, bi iki hafta yediklerime dikkat edip sporla desteklediğim zaman tartıdaki farkı görünce çok motive olup, diyete ve spora devam ettim, arada kaçamakları da oldu tabi, 5 aydır da bu takımdayım, 20 kilo kadar verdim..Eminim ki sen bundan çok daha fazlasını yaparsın..Kendini bırakmak, pes etmek hiçbirşey kazandırmıyor, tartının az çok oynadığını görünce kendinle yarıştığını düşün ki diyet eğlenceli bi serüvene dönüşsün..Canım Ayşegül'üm demek istiyorum.. net bı sebebi yok bı buhran hali idi. Oruç tutamamak, kızlarıma yetememek, eşimin umarsızlığı, sabahtan beri hiç abartmıyorum yataktan kalkamadım ve kızımın bana gel gel deyişi bugün bazı ufak tefek şeyler benim modumu çok düşürdü.. bu kadar rahatsızlanmamın sebebi şeker dengesizliği 33 yaşımda bunu kendime ben yaptım hayat da hiç destek olmadı ama bu aksilikleri ben bahane ettim bugün başıma gelen tek güzel şey sizlersiniz
Allah niyetimi daim etsinhepimiz inşallah sağlığımıza istediğimiz kiloya görmek istediğimiz bedene kavusalim istiyorum ve bugün oğlak kadını cizgimden baya çıkıp olay duygusal bağladım
Naptın sen kaptancığım,Ben öyle mesajlara ortadan daldımGidip hızlıca bir geçmişi okuyup geleyim. Bu arada dün ve bugün batırdım resmen menülerimi. Berbat ötesi besleniyorum. Bugün kahvaltıda güllaç ve jelibon yedim diyeyim gerisini siz düşünün. Çok saçmaladım çok. Acilen kendime gelmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?