Canım diyetkolik te hesapladığın sanırım bazal metabolizma hızın. Benimki de 1475 gibi çıktı. Benim yeme içmem de hesapladığım ise günlük kalori ihtiyacı. Diyetkolikte onu göremedim, başka bi yerden hesapladığımda en pasif günümde bile 1750 gibi çıktı günlük kalori ihtiyacım. Yani bazal metabolizma hızından minimum 250-300 kalori fazla. Ben de günlük kalori ihtiyacıma göre hesaplayıp eksik yemeye çalışıyorum.Aysegul 6666 diyetkolik programını indirdim canım dün gece. Programa boyumu kilomu girince 1500 çıktı. Doğru mu bu sence ya da başka bir yere bir şey girmem lazım mı?
Canım şimdi diyetkoliği biraz daha inceledim. Benim bazalım 1475 çıktığı halde kalori takip bölümünde limit olarak 1700 yazıyo. Profil ayarlarına girdim, aktivite olarak en hafif fiziksel aktiviteyi seçmişim, o yüzden günlük kalori ihtiyacımı 1700 olarak hesaplamış ve kalori takipte o yüzden 1700 yazıyo. Denemek için aktivitemi sıraylaü yükseltip kaydettim ve sistem limitimi sırasıyla 1800-2100-2600 kaloriye kadar yükseltti. Yani aktivite durumuna göre sana günlük alman gereken ortalama bi değer belirliyor. En tekrar en hafif aktiviteyi kaydettim limitim 1700 oldu şuan.Aysegul 6666 diyetkolik programını indirdim canım dün gece. Programa boyumu kilomu girince 1500 çıktı. Doğru mu bu sence ya da başka bir yere bir şey girmem lazım mı?
Sen de profil ayarlarına girip aktivite durumunu seç bakalım, en hafif aktivitede seninki 1750 gibi, bi kademe yüksekte de 1900 gibi çıkacaktır tahminine göreAysegul 6666 diyetkolik programını indirdim canım dün gece. Programa boyumu kilomu girince 1500 çıktı. Doğru mu bu sence ya da başka bir yere bir şey girmem lazım mı?
Kolay gelsin kaptanım.Bu arada ben çalışıyorum bugün hastanedeyim. Artık 2 gün arayla çalışmaya başlıyoruz. Kötü olacak benim için biraz.
Ayy canm ben de en çok onu beğendm hatta dün görümcem avm ye gidicem bi ihtiyacn var mı dedi hemen bu fotoları attım bakıcak orda varsa bana alacak :))Siyah beyaz desenli varya eteğe benZiyor ben onu beğendim
Acil durum mu ne olduhayır olsnKızlar günaydın acil bir durum sebebiyle koştura koştura bankaya gidiyorum kızları kayınvalideme bırakıp
Dönüşte geçmişi okuyup yazarım öpüyorum hepinizi
Ben de en çok onu beğendm :))2. Sıradaki güzelmiş cnm eteğe benziyor hem efil efil rahattırda, bende bu tarz pantalonların uzunları var, biraz daha tok duranlardan yazın işe giderken çok rahat oluyor
O beli lastikli olan uzun şort esneme yapar mı bir beden kçk alsam mı ?En üstten ikinci etek gibi olandan benim var canım. Hatta instagramda eski alaçatı fotoğraflarımda olması lazım. Buraya da atmıştım öncesi sonrası olarak. Ben dışarıda da çok rahat giyiyorum. Bol bol rahat oluyor. Ayrıca evde genelde tayt ve kapri eşofman altlarıyla dolaşıyorum. Evin içinde kullanacaksan en baştakini almanı tavsiye ederim. Çok rahat bir şey. En alttaki dışarıda giymek için daha ideal.
Genel olarak aynı şeyi en çok beğendik :)Sanki ikinci daha güzel.
Birinci de çok rahat gözüküyor.
A ne cezası yaK krtp86 canım maalesef bu haftanın sonuncusu sen oldun. Aşağıdaki iki topiğe de yazman lazım. Geçen hafta maalesefEfsun64 eksik yaptığı ve benim bunu fark etmediğim için ceza aldık. Bu kez dikkat etmemiz lazım.
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?