Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

K krtp86 canım maalesef bu haftanın sonuncusu sen oldun. Aşağıdaki iki topiğe de yazman lazım. Geçen hafta maalesef Efsun64 eksik yaptığı ve benim bunu fark etmediğim için ceza aldık. Bu kez dikkat etmemiz lazım.

1- Görünmezlik Ceza Puanı:
Raporda açıklama istenmiş takımların, cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanımızda yayımlamaları şarttır.
Etap birincisinin ve etap sonuncusunun yükümlülüklerini yerine getirmesi için de son gün Perşembe günüdür.

İlgili süre içinde cevap verilmemesi ve yükümlülüklerin yerine getirilmemesi durumunda, takım 1 ceza puanı alır. Toplam 3 ceza puanı alan takımın güncel üyeleri mezun olduklarında karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde hiçbir zaman yer alamayacaklardır.

Görünmezlik Ceza Puanı AlanTakımlar (2020):
  • 10. Takım => 1. Ceza Puanı - (662. Etap birincisi paylaşım yapmadı)
  • 13. Takım => 1. Ceza Puanı - (672. Etap sonuncusu eksik paylaşım yaptı)
Not: Her yıl sonunda cezalar sıfırlanacaktır.

Ceza almamızın sonucunda 1 ceza puanımız var kızlar. Yıl sonuna kadar başka ceza almamalıyız. Mezun olanlanların karnelerini alamamalarını asla istemem.

Kızlar bu arada iki hafta üst üste aldığımız 0,30 ortalamanın altına düştüğümüz sonuçlar için takım olarak 1 sarı kartımız var. Bu hafta mutlaka 0,30 un üzerinde olmamız lazım. O sarı kartı sildirebilmemiz için ise ilk üçe girmemiz lazım. Bu hafta herkesten güzel sonuçlar bekliyorum. Lütfen dikkat edin menülerinize. Hafta sonu kaçırmış olabilirsiniz ama henüz hiçbir şey için geç değil. 4 günümüz var cumaya kadar. Hadi bakalım güzel bir haftaya başlayalım hep birlikte.

Aysegul 6666 diyetkolik programını indirdim canım dün gece. Programa boyumu kilomu girince 1500 çıktı. Doğru mu bu sence ya da başka bir yere bir şey girmem lazım mı?
Canım diyetkolik te hesapladığın sanırım bazal metabolizma hızın. Benimki de 1475 gibi çıktı. Benim yeme içmem de hesapladığım ise günlük kalori ihtiyacı. Diyetkolikte onu göremedim, başka bi yerden hesapladığımda en pasif günümde bile 1750 gibi çıktı günlük kalori ihtiyacım. Yani bazal metabolizma hızından minimum 250-300 kalori fazla. Ben de günlük kalori ihtiyacıma göre hesaplayıp eksik yemeye çalışıyorum.
Senin bazal 1500 ise, günlük ihtiyaç minumum 1800 çıkacaktır tahmine göre.

Aysegul 6666 diyetkolik programını indirdim canım dün gece. Programa boyumu kilomu girince 1500 çıktı. Doğru mu bu sence ya da başka bir yere bir şey girmem lazım mı?
Canım şimdi diyetkoliği biraz daha inceledim. Benim bazalım 1475 çıktığı halde kalori takip bölümünde limit olarak 1700 yazıyo. Profil ayarlarına girdim, aktivite olarak en hafif fiziksel aktiviteyi seçmişim, o yüzden günlük kalori ihtiyacımı 1700 olarak hesaplamış ve kalori takipte o yüzden 1700 yazıyo. Denemek için aktivitemi sıraylaü yükseltip kaydettim ve sistem limitimi sırasıyla 1800-2100-2600 kaloriye kadar yükseltti. Yani aktivite durumuna göre sana günlük alman gereken ortalama bi değer belirliyor. En tekrar en hafif aktiviteyi kaydettim limitim 1700 oldu şuan.

Sen de profil ayarlarına girip aktivite durumunu seç bakalım, en hafif aktivitede seninki 1750 gibi, bi kademe yüksekte de 1900 gibi çıkacaktır tahminine göre

Kızlar günaydın acil bir durum sebebiyle koştura koştura bankaya gidiyorum kızları kayınvalideme bırakıp

Dönüşte geçmişi okuyup yazarım öpüyorum hepinizi

O beli lastikli olan uzun şort esneme yapar mı bir beden kçk alsam mı ?

Etek gibi olan en güzeli :)) dışarda giymeye çok önem vermeyeceğiö nasılsa çıkamıyoruz evde mutlu olmam önemli :))

A ne cezası ya
Sen tarif olayını yazmayınca 2. Kez yazılmıyor heralde diye düşündm yaa çok özür dilerim

Kızla nasılsınız
İki gün önce akşamdannberi kızım ateşleniyor dğn gece acile gitmek zorunda kaldık kulak altı şişmişti sertleşmişti..
Şu dönemde hastaneye gitmek zorunda kalmak çok kötü...
Pek kimse yoktu hastanede ve vaka almıyolarmış ama yine de insan korkuyor 2 hasta falan anca vardı gerisi çalışan. Ama korkuyorum işte.

Kızıma antibiyotik başladı dr. İlave ilaçları var tabii.
Şimdi uyuyo yavrum gece ananede kaldık acilde ananesini ve beni sayıkladı durdu... çok ağladı

Sabah fitil verdim ağlarken kustu o da ekstra korkuttu ah canım kızım benm anne olmak çok zpr hep bi suçluluk hep bi eksiklik hissi var içimde
Allahom beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…