Tmm al ama olmazsa moralini bozma benimde bir kotum var geçtiğimiz yaz almıştım 27 beden yaz sonuna doğru olmamaya başladı sonra Almanya’ya döndüm bacağımdan girmedi şimdi oluyor ve zorda olsa düğmeyi kapattım acayip motive oldum pantalonlu ilk aldığımda 57 kg idim şimdi olduğu kilom 65 66Ayy canm ben de en çok onu beğendm hatta dün görümcem avm ye gidicem bi ihtiyacn var mı dedi hemen bu fotoları attım bakıcak orda varsa bana alacak :))
Çok geçmiş olsun yavrucuğum kuzucuk hemen iyileşsin rabbim şifa versinKızla nasılsınız
İki gün önce akşamdannberi kızım ateşleniyor dğn gece acile gitmek zorunda kaldık kulak altı şişmişti sertleşmişti..
Şu dönemde hastaneye gitmek zorunda kalmak çok kötü...
Pek kimse yoktu hastanede ve vaka almıyolarmış ama yine de insan korkuyor 2 hasta falan anca vardı gerisi çalışan. Ama korkuyorum işte.
Kızıma antibiyotik başladı dr. İlave ilaçları var tabii.
Şimdi uyuyo yavrum gece ananede kaldık acilde ananesini ve beni sayıkladı durdu... çok ağladı
Sabah fitil verdim ağlarken kustu o da ekstra korkuttu ah canım kızım benm anne olmak çok zpr hep bi suçluluk hep bi eksiklik hissi var içimde
Allahom beterinden korusun
Geçmiş olsun canım, çabucak iyileşir inşallahKızla nasılsınız
İki gün önce akşamdannberi kızım ateşleniyor dğn gece acile gitmek zorunda kaldık kulak altı şişmişti sertleşmişti..
Şu dönemde hastaneye gitmek zorunda kalmak çok kötü...
Pek kimse yoktu hastanede ve vaka almıyolarmış ama yine de insan korkuyor 2 hasta falan anca vardı gerisi çalışan. Ama korkuyorum işte.
Kızıma antibiyotik başladı dr. İlave ilaçları var tabii.
Şimdi uyuyo yavrum gece ananede kaldık acilde ananesini ve beni sayıkladı durdu... çok ağladı
Sabah fitil verdim ağlarken kustu o da ekstra korkuttu ah canım kızım benm anne olmak çok zpr hep bi suçluluk hep bi eksiklik hissi var içimde
Allahom beterinden korusun
Kolay gelsin canım.Kızlar günaydın acil bir durum sebebiyle koştura koştura bankaya gidiyorum kızları kayınvalideme bırakıp
Dönüşte geçmişi okuyup yazarım öpüyorum hepinizi
İş yerinin hesaplarıyla alakalı bir durum kzuum kalktık gittik mecburAcil durum mu ne olduhayır olsn
Kolay gelsin canım.
Ben de pazara gittim geldim.
Aman dikkat et.
Bende iyice paranoya oldu bu hastalık.
Çevremde de duydukça paniğim artıyor.
Valla sularına hayranın senin cnm 5 litre su içen ne gördüm ne duydumSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet
Kahvaltı9 da
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek tam buğday ekmeği çay
Saat 1 de
Yarım tabak fasulye
1 kâse yoğurt çeyrek ekmek
Akşam yemeği 6 da
Ikı tane içli köfte
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
5 litre su
Malesef az içmek için çabalıyorum yaz aylarında az içen halimValla sularına hayranın senin cnm 5 litre su içen ne gördüm ne duydum
Anacım, nasıl içiyorsun o kadar suyuSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet
Kahvaltı9 da
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek tam buğday ekmeği çay
Saat 1 de
Yarım tabak fasulye
1 kâse yoğurt çeyrek ekmek
Akşam yemeği 6 da
Ikı tane içli köfte
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
5 litre su
Menü çok güzel ve hafif olmuş, su da 2.5 olsa daha iyi olurİyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
Peynir
Domates
1 adet kabak mücver
Ara öğün; 15.00; 1 dilim ananas
Akşam 17.00; 1 kase kadar yumurtalı ıspanak
3 kaşık yoğurt
Saat 19.00; 1 kase sütlaç
Su 2 litreye tamamlanmak üzere
Spor yok bugün
Bana çok gelmedi cnm ya sadece hem öğlen hem akşam kısır olmasa daha iyi olurmuş, 1 dilim pizzada kalabilmek büyük başarı vallaBen de yazayım ki kızın, eleştirin beni
11.00
1 haşlanmış yumurta
1 lokma ekmek
1 tatlı kaşığı ballı yeşil çay
16.00
1 tabak salatası yeşilliği bol kısır
Az turşu
İftar
1 dilim ev yapımı pizza (çeyrek pizzanın 3 te birini yedim)
1 kase bol salatalı kısır
Su yatana kadar 3.5 olur, 1 saat dışarda yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?