Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy canm ben de en çok onu beğendm hatta dün görümcem avm ye gidicem bi ihtiyacn var mı dedi hemen bu fotoları attım bakıcak orda varsa bana alacak :))
Tmm al ama olmazsa moralini bozma benimde bir kotum var geçtiğimiz yaz almıştım 27 beden yaz sonuna doğru olmamaya başladı sonra Almanya’ya döndüm bacağımdan girmedi şimdi oluyor ve zorda olsa düğmeyi kapattım acayip motive oldum pantalonlu ilk aldığımda 57 kg idim şimdi olduğu kilom 65 66

Çok geçmiş olsun yavrucuğum kuzucuk hemen iyileşsin rabbim şifa versin
O yetememe konusu bende de var ev işleri, eş, çocuklar ve kendime ayıracağım vakti bir türlü dengeleyemiyorum bence en önemlisi birinci sıradaki çocuklar olmalı
Ama tabi burada önce annenin kendini çok iyi hissetmesi lazım ki çevresine faydalı olsun.

Geçmiş olsun canım, çabucak iyileşir inşallah
Hepimiz yaşıyoruz benzer duyguları, elinden geleni yap, kendini suçlama, çocuk bu hastalana hastalana büyür..
Tabi duygularını anlıyorum, bende çok suçlarım kendimi..

Kızlar günaydın acil bir durum sebebiyle koştura koştura bankaya gidiyorum kızları kayınvalideme bırakıp

Dönüşte geçmişi okuyup yazarım öpüyorum hepinizi
Kolay gelsin canım.
Ben de pazara gittim geldim.
Aman dikkat et.
Bende iyice paranoya oldu bu hastalık.
Çevremde de duydukça paniğim artıyor.

Selam kizlar nasılsınız?

Ayy dün buraya yazdıktan sonra hemen uyumuşum 5 ti sanirim 15.30 a kadar

16 da yürüyüşe çıktım. 1 sa kadar. iftardan sonra da yürümeyi düşünüyorum ama bakacaz artık.. genelde düşündüğüm gibi olmaz..

Efsun64 çok geçmiş olsun canim

Kolay gelsin canım.
Ben de pazara gittim geldim.
Aman dikkat et.
Bende iyice paranoya oldu bu hastalık.
Çevremde de duydukça paniğim artıyor.

Canım ben de bayadir dışarı çıkmıyordum böyle evin çevresindeki marketlere gidiyordum da banka iş yeri falan biraz gerildim kayınvalideme gittim kızları oraya bırakmıştık uyumuş kalmışım

Kızlar kısa özet geçeyim bugün benim kontrol tartım var eskiden gruplarda da vardı ama hala var mı bilmiyorum geçmişe bakamadım daha yazdıktan sonra bakicam 124.4 çıktım -400 Gr yani 3 günde iki günü oruç geçti pek iyi sayılmaz iftarda yiyip yattım hep dün lahmacun falan derken biz diyetisyenimle sonucu iyi karşıladık dün 1 saat tempolu ve ağırlıklı yürüyüş yaptım bugün de sporumu yapmadan uyumak yok insallah artık bı düzene binecek

Biri Kahvaltım biri akşam yemeği arada da kayınvalidemdeydim peynir ekmek domates yedim ölçülü bir şekilde

Akşam kahve ara öğünü üstüne spor bugünü kapaticam inşallah.. bugün listem de güncellendi bu hafta böyle bol bol ekmek yok günde 2 dilim ekmek 2 dilim wasa var sadece

Ben geçmişe koşayım bu arada herkesin anneler gününü kutlarım eşim benimkini kutlamadığı için krizli ağlamalı bir gece geçirdim az kaldı boşuyordum adamı

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet
Kahvaltı9 da
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek tam buğday ekmeği çay
Saat 1 de
Yarım tabak fasulye
1 kâse yoğurt çeyrek ekmek
Akşam yemeği 6 da
Ikı tane içli köfte
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
5 litre su

Valla sularına hayranın senin cnm 5 litre su içen ne gördüm ne duydum

Valla sularına hayranın senin cnm 5 litre su içen ne gördüm ne duydum
Malesef az içmek için çabalıyorum yaz aylarında az içen halim yani ben kendimi çok ta normal görmüyorum su konusunda kendiimi frenlemis halim bu

Anacım, nasıl içiyorsun o kadar suyu
Yürürken miden Cumbul Cumbul olmuyor mu
Afiyet olsun menü spor güzel, hele de su efsane

Menü çok güzel ve hafif olmuş, su da 2.5 olsa daha iyi olur

Ben de yazayım ki kızın, eleştirin beni

11.00
1 haşlanmış yumurta
1 lokma ekmek
1 tatlı kaşığı ballı yeşil çay

16.00
1 tabak salatası yeşilliği bol kısır
Az turşu

İftar
1 dilim ev yapımı pizza (çeyrek pizzanın 3 te birini yedim)
1 kase bol salatalı kısır

Su yatana kadar 3.5 olur, 1 saat dışarda yürüyüş.

Bana çok gelmedi cnm ya sadece hem öğlen hem akşam kısır olmasa daha iyi olurmuş, 1 dilim pizzada kalabilmek büyük başarı valla yürüyüşünde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…