Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anacım, nasıl içiyorsun o kadar suyu
Yürürken miden Cumbul Cumbul olmuyor mu
Afiyet olsun menü spor güzel, hele de su efsane
Yok kız mide de alıştı artık cumbul cumbul olmuyor da sonra lavaboya gitmek işkence gittiğim her yerin wc sini ezberledim uzun zamandır yürüyüş yapmıyordum evde spor yapıyordum yürümek aşırı iyi geldi

Bana çok gelmedi cnm ya sadece hem öğlen hem akşam kısır olmasa daha iyi olurmuş, 1 dilim pizzada kalabilmek büyük başarı valla yürüyüşünde güzel
Ay teşekkür ederim, ben de üzülüyordum çok yedim diye, azıcık rahatladım..
Aslında pizza gündemde yoktu, çocuklar iftara yakın icat çıkardılar, e pişince sıcak sıcak dayanamadım, 1 dilimcik yedim.. kısırı yanına yemeseydim, iki üç dilim pizza yerim tutamam kendimi diye düşündüm, kısırın yarısından fazlası salata idi zaten.

Canım çok geçmiş olsun.
Hemen toparlar kuzucuk inşallah.
Rabbim acil şifalar versin canım.
Canım yetememe herkeste var.
İnan ki benim de beynimi en çok meşgül eden odur.
Ama elimden geldikçe ilgilenmeye çalışıyorum.
Başka yapacak bir şeyim de yok.

Sabahta baya hafif olmuş cnm ee kısırda bol salatalı diyosun daha nolsun, bende olsam dayanamam valla, tam buğday lavaşım olsaydı sabaha fit pizza yapardım cnm çekti

Ayşegül benimkiler de 6 da pide çıkardılar.
Ben de iftara pide yaptım.
Dayanabildim mi az sonra menüde

Pazartesi menü
Sabah 20.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil
5 zeytin

Öğlen 14.30
Yoğurtlu semizotu salatası (1 büyük kâse)

Ara 16.30
4 çilek

Akşam 20.15
3 kepçe tarhana çorbası
2 parmak uzunluğunda ve genişliğinde kıymalı kaşarlı ince hamurlu pide.

Su 2.5 litre
Spor 45 dk yürüyüş

Sabahta baya hafif olmuş cnm ee kısırda bol salatalı diyosun daha nolsun, bende olsam dayanamam valla, tam buğday lavaşım olsaydı sabaha fit pizza yapardım cnm çekti
Bu akıllı telefonların yiyecek gönderme özelliği olsaydı, hemen sana göndermek isterdim..
Ben normal unla yoğurup kendim yaptım hamurunu..

Dengeli olmuş cnm abartmadan yemişsin pideyide afiyet olsun ☺

Ben okuyorum
Boyunu bilmiyorum ama hiç mide operasyonu geçirmeyi düşündün mü bir akrabamız oldu gayet başarılı sonuçlar elde ettiler

Düzenli olarak düşünürüm bunu neredeyse her ay mutlaka düşerim bir fikrine ama sanırım hiçbir zaman risklerini göze alamam

Afiyet olsun, dengeli yemeye çalışmışsın, su ve yürüyüş te çok güzel

Selam hanımlar

Sahur 3.30
2 dilim pırasalı börek
Çay

İftar 20.15
1 buçuk kase balık çorbası
1 yk kadar ton balığı
2 çatal patates püresi
Yarim kase hoşaf
1 dilim ekmek
Çay

2 litre su
Börek tek dilim olsa dahada güzel olurmuş cnm, o saatte çok kalorili yememek lazım biliyosun

Kesinlikle katılıyorum yiyip yiyip kilo almayanların yiyip yiyip kilo almama gibi bi durumları yok asla yemiyorlar o an orda yiyorsa bile kesinlikle ertesi sabaha kadar aç kalıyordur

Ben de akşam yemeğini çok hafif geçirip yatana kadar da çok zorlanmadıkça yememek kilo vermede bir sigorta sistemi gibi birşey hiçbir şey yapamıyorsan bunu yap yani

Ben de indireyim bi bakayım ben de fat secret kullanıyorum normalde diyet yaparken ama temiz bir sayfa modumu yüksektebilir

Uzay mekiği ne ola kiz onu duymadım hiç
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Menü karbonhidrat ağırlıklı olduğundan turşu ve bulgur şu tutacağından biraz artı görebilirsin o yüzden cumaya kadar tartilma derim ben menü kalori olarak cok değil kilo olarak kalmaz üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…