- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Yürüyüş süper
Kahvaltıda yumurta nın yanındaki ne? Hazır ürün mü?
Simiti yemesen daha iyi olurdu canım, onun yerine salata çorba gibi daha sağlıklı olurdu. Akşam menün güzel olmuş
Suyu yazmamışsın, o çok önemli bence..
İnşallah güzel sonuçlar gördükçe daha motive olacaksın
Kızlar ben çok fenayım ya. Kaptanima izinli yaz diyorum. Izin de vermiyor. Gidersen çok daha beter olursun diye.
Moralim motivasyonum yerlerde. Aç kurtlar gibiyim. Delireceğim.. Kendime güvenim de kalmadı..
Canım aslında simit listemde de yok ve salata tarzı şeyler var öğle yemeğinde ama dün kızımı dışarı çıkardım ona tokalar oyuncaklar falan aldık öğle saatinde evde değildim o yüzden ayaküstü yendi ama bugün müthiş bir artı gördüm baskülde çok üzüldüm bir simit bana bunu yapmamalı gerçi cumartesi adet olucam belki onun şişkinliğidir bilmiyorum
Yanlış yaptığım birşeyler var ayaküstü atıştırmalar sanırım mesela dün 2-3 tane çilek ve 4-5 tane erik yedim bazen fındık atıyorum ağzıma bunlar benim listemi deliyor
Daha diyetisyenime ne simitten bahsettim ne tartıyı attım hatta sabah bırakmayı bile düşündüm diyetisyeni ama bırakmamalıyım
Eşim de diyetisyene tekrar başladığımı duyunca üzüldü resmen o çok gereksiz buluyor bı de ben bir yıldır gidiyorum verdiğim kilo 5 bunu da görüyor haklı adam
Hem artık sizler varsınız Karatay yapmayı düşünüyoruz sanki diyetisyene gerek kalmadı pek
Allah kolaylık versin canım kabul etsin orucunu. Bu hafta ben de regl den dolayı oruç değildim yeme düzenimi oturtamadım ama o yüzden + lardayım bu hafta. İnşallah yarından sonra ben de başlayabilirim.
Eşim de mide problemlerinden tutamadığı için evde olduğu sürelerde hep kalorili şeyler istiyor yemiyorum bir oluyor iki oluyor getirip zorla ağzıma sokuyor çocukların yanında sesimi de yükseltemiyorum. Bazen de o yerken canım çekiyor en iyisi oruç tutmam olacak hiç değilse onun bağlayıcılığı var yiyemiyorum. Ben bu hafta veremedim ama 2 kiloya yakın verdim ramazan başlangıcından bu yana. Umarım biraz daha gider. Ben de seval gibi o arada yediklerimden muzdaribim oruç olunca o olmuyorAmin canım çok teşekkürler. Ben ilk defa bir ramazanı kilo almadan hatta eğer böyle devam edersem kilo vererek bitireceğim. Ama dediğin gibi ramazanda regl bütün düzeni alt üst ediyor.
Düşünce gücü diye bir şey duydun mu hiç? Duymadıysan araştır eğer inanmıyorsan da inan lütfen. Tekrar konuşalım bu konu üzerinde
Sizin evde her gün makarna var galiba. Genel anlamda kalorisi çok düşük beslenmişsin. Kilona göre çok az yemişsin bence. Yürüyüş gayet güzel. Makarnadan uzak kalmaya çalış bence.
Geçmiş olsun canım.Teşekkürler.canim ben 10yildir aldirmadigim iç organım kalmadı
Tiroid yarışı alındı tüpümün teki alındı (kadın hastalığından 8 operasyon gecirdim) safra kesesi alındı artık ameliyat olmak istemiyorum oyuzden sağlıklı yaşamak istiyorum çok sıkıntılar çektim 2 yıldır rahatım çok şükür sağol Ilgın icin
Benimkinin tüm günkü kavgası ablası niye ödev yapıyor.Seni çok iyi anlıyorum
Bizim çocuklarda da durum aynı, büyük oğlum kendi planını yapar, düzenli çalışır ama küçüğe çalış, ödev yap deyince.Al Allah canımı...diyor resmen..
5 parmağın 5 i bir değil, bunu biliyorum, abisi gibi olsun diye istiyorum tabi ama çok zorlamak ters tepiyo, o da biz de çok yıpranıyoruz... tamamen kendi haline bıraksam da hiç olmuyor tamamen boşlayacak.. en azından öğretmenin ödevlerini tam yaptırmaya çalışıyorum...onda bile söylene söylene yapıyor..
Bozma moralini canım seni daha da güçlendirsin ben de bugün kendime yeni bir sayfa açıyorum beslenme düzenimde canımı sıkan şeyleri değiştireceğim. Bizim oraların yemeklerinden hamur işlerinden bolca görüyorum menülerinde en başta şunu yapabilirsin menüde bunlar mı var alternatüf kendine ne yapabileceksen o yemekten yap hayır de ya da çok az miktar ye. Benim de problemim hayır diyememek ve başlayınca bir yerde bırakamamak ama şunu sor kendine buna değer mi? Onca zaman spor yapmak yürüyüş yapmak için harcıyorsun buna değer mi yediklerinÇok inanırım, bu konu hakkinda bı çok kitapta okudum ama bu durum tamamen vücudumun bana hissettirdiğiyle alakali.. yeni uyandım tartilayim dedim bilmiyorum belki yeni uyandigim içindir ama kilom + çok +
Evet canım evde yemeğin yanında mutlaka pirinc, bulgur, makarna bişey oluyor.
Keşke tartilmasaydim moralim bozuldu, modum düştü..
O zaman senin çok ama çok daha dikkatli olman lazım canım. O özgüven yanlış bir özgüven. Yanlışı düzeltmen lazım. Yememen lazım. Menülerini artık özellikle takip edeceğim haberin olsun
Düşünce gücü diye bir şey duydun mu hiç? Duymadıysan araştır eğer inanmıyorsan da inan lütfen. Tekrar konuşalım bu konu üzerinde
Sizin evde her gün makarna var galiba. Genel anlamda kalorisi çok düşük beslenmişsin. Kilona göre çok az yemişsin bence. Yürüyüş gayet güzel. Makarnadan uzak kalmaya çalış bence.
Çok kötüsünnnnnAllahtan göbekle bel arasında bi 10 cm kalmış Gönül. Yoksa seni hayal etmem hiç zor olmayacaktıBu seni gaza getirir mi acaba
asla yok diyemiyorum ya kendimle savaşıp sonunda mutlaka yiyorum bide cok yiyorum.. asla değmez.. çok üzgünümBozma moralini canım seni daha da güçlendirsin ben de bugün kendime yeni bir sayfa açıyorum beslenme düzenimde canımı sıkan şeyleri değiştireceğim. Bizim oraların yemeklerinden hamur işlerinden bolca görüyorum menülerinde en başta şunu yapabilirsin menüde bunlar mı var alternatüf kendine ne yapabileceksen o yemekten yap hayır de ya da çok az miktar ye. Benim de problemim hayır diyememek ve başlayınca bir yerde bırakamamak ama şunu sor kendine buna değer mi? Onca zaman spor yapmak yürüyüş yapmak için harcıyorsun buna değer mi yediklerin
Ben de o durumdayım işte canım mücadele edip edip gidip yiyorum azla da yetinemiyorum ama işte bu hedefimize ulaşmamızı geciktiriyor. Hedefimize daha kısa sürede ulaşsak zaten bunlardan o zaman da yiyebileceğiz biraz dişimizi sıkmak gerekiyorasla yok diyemiyorum ya kendimle savaşıp sonunda mutlaka yiyorum bide cok yiyorum.. asla değmez.. çok üzgünümo kadar spor yürüyüş noldu anlamadım?
Alternatif deneyeceğim canım teşekkür ederim❤
Tedavi sureclerinde ilaclar da kiloyu çok etkiliyor. Tiroid, kadın hastalıkları özellikle.. safra kesesi bende oldum 14-15 sene oldu. İlk başlarda yumurta biraz dokunuyordu. Bi daha da hiç rahatsizlanmadim şükür. Bununla geçmiş gitmiş olsun diyelim artik canımTeşekkürler.canim ben 10yildir aldirmadigim iç organım kalmadı
Tiroid yarışı alındı tüpümün teki alındı (kadın hastalığından 8 operasyon gecirdim) safra kesesi alındı artık ameliyat olmak istemiyorum oyuzden sağlıklı yaşamak istiyorum çok sıkıntılar çektim 2 yıldır rahatım çok şükür sağol Ilgın icin
Canım oruçsan akşama doğru iftardan hemen önce tartıl, değilsen de uyandıktan bi kaç saat sonra yemeden içmeden tartışmak lazım, baya fark ediyor..Çok inanırım, bu konu hakkinda bı çok kitapta okudum ama bu durum tamamen vücudumun bana hissettirdiğiyle alakali.. yeni uyandım tartilayim dedim bilmiyorum belki yeni uyandigim içindir ama kilom + çok +
Evet canım evde yemeğin yanında mutlaka pirinc, bulgur, makarna bişey oluyor.
Keşke tartilmasaydim moralim bozuldu, modum düştü..
Canım oruçsan akşama doğru iftardan hemen önce tartıl, değilsen de uyandıktan bi kaç saat sonra yemeden içmeden tartışmak lazım, baya fark ediyor..
Moralini bozma, diyet bi serüvendir bazen iner, bazen çıkarsın. Önemli olan vazgeçmemek..biliyorsun 2 haftadır ben de gram verememiştim, pes etmenin eşiğindeydim, senin ve takımın desteğiyle devam ettim..
Hele sen şey yazmıştın ya, sen Ayşegülsün yaparsın, verirsin diye, o çok hoşuma gitmişti caanım benim
Bu hafta istediğin gibi gitmediyse kiloların, emin ol haftaya daha kolay gidecektir..yeter ki vazgeçme..
UNUTMAasla yok diyemiyorum ya kendimle savaşıp sonunda mutlaka yiyorum bide cok yiyorum.. asla değmez.. çok üzgünümo kadar spor yürüyüş noldu anlamadım?
Alternatif deneyeceğim canım teşekkür ederim❤
Şöyle düşün sporla kilo verilseydi tüm sporcular çok fazla zayiflardi bazıları kiloludur yaptığı spora göre değişir herşey senin bence moralin bozuldu galiba bunun sebebini düşün ve buna değer mi diye dusun ben de etkili oluyor inşallah sende de olur canimNiyetli degilim canım.. zaten şu noktada vazgeçememdaha dikkatli olucam.. demek ki neymiş yiyerek tek başına sporla olmuyormuş sadece diyetle olmadığı gibi
Canimm.. inceliğine hastayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?