Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım aslında simit listemde de yok ve salata tarzı şeyler var öğle yemeğinde ama dün kızımı dışarı çıkardım ona tokalar oyuncaklar falan aldık öğle saatinde evde değildim o yüzden ayaküstü yendi ama bugün müthiş bir artı gördüm baskülde çok üzüldüm bir simit bana bunu yapmamalı gerçi cumartesi adet olucam belki onun şişkinliğidir bilmiyorum

Yanlış yaptığım birşeyler var ayaküstü atıştırmalar sanırım mesela dün 2-3 tane çilek ve 4-5 tane erik yedim bazen fındık atıyorum ağzıma bunlar benim listemi deliyor

Daha diyetisyenime ne simitten bahsettim ne tartıyı attım hatta sabah bırakmayı bile düşündüm diyetisyeni ama bırakmamalıyım

Eşim de diyetisyene tekrar başladığımı duyunca üzüldü resmen o çok gereksiz buluyor bı de ben bir yıldır gidiyorum verdiğim kilo 5 bunu da görüyor haklı adam

Hem artık sizler varsınız Karatay yapmayı düşünüyoruz sanki diyetisyene gerek kalmadı pek

Kızlar ben çok fenayım ya. Kaptanima izinli yaz diyorum. Izin de vermiyor. Gidersen çok daha beter olursun diye.

Moralim motivasyonum yerlerde. Aç kurtlar gibiyim. Delireceğim.. Kendime güvenim de kalmadı..

Kaptan haklı izne giden daha beter oluyor tecrübe ile sabittir. Kaptana de ki ben bildirim yapmayacağım bu hafta ve haftaya zaten 3. bildirimde diskalifiye edilir

Ne istiyorsan ye yay iyice ama sonra da çok sıkı başla verdiğin kilo 3e bölünecek ama sen psikolojiyi toparlarsin diye düşünüyorum

Ama izne ayrılma sakın iki hafta diyorsun yok bir daha altı ay sonra selam kızlar diye bir mesajla dönüyorsun

Diyetisyene gitmen gayet güzel bir şey. Ama sen diyetisyenin dediklerine uymuyorsun ki! Bunda onun bir suçu var mı? Biz varız ama biz senin listeni düzenleyemeyiz. Tamam çoğumuz tecrübeliyiz ama hiçbirimiz bir diyetisyen değiliz. O yüzden diyetisyene devam etmelisin Seval. Bir söz verdin bana unutma. O ağzına attığın tek tek küçük kırıntıları da artık atma ağzına lütfen. Diyetisyene devam. Ayrıca diyetisyen listeni de buraya at lütfen. Seni kontrol etmem kolay olsun. Dünkü menünü de en kısa zamanda gönder diyetisyene. Ve cevabını bizimle paylaş lütfen.

Allah kolaylık versin canım kabul etsin orucunu. Bu hafta ben de regl den dolayı oruç değildim yeme düzenimi oturtamadım ama o yüzden + lardayım bu hafta. İnşallah yarından sonra ben de başlayabilirim.

Amin canım çok teşekkürler. Ben ilk defa bir ramazanı kilo almadan hatta eğer böyle devam edersem kilo vererek bitireceğim. Ama dediğin gibi ramazanda regl bütün düzeni alt üst ediyor.

Amin canım çok teşekkürler. Ben ilk defa bir ramazanı kilo almadan hatta eğer böyle devam edersem kilo vererek bitireceğim. Ama dediğin gibi ramazanda regl bütün düzeni alt üst ediyor.
Eşim de mide problemlerinden tutamadığı için evde olduğu sürelerde hep kalorili şeyler istiyor yemiyorum bir oluyor iki oluyor getirip zorla ağzıma sokuyor çocukların yanında sesimi de yükseltemiyorum. Bazen de o yerken canım çekiyor en iyisi oruç tutmam olacak hiç değilse onun bağlayıcılığı var yiyemiyorum. Ben bu hafta veremedim ama 2 kiloya yakın verdim ramazan başlangıcından bu yana. Umarım biraz daha gider. Ben de seval gibi o arada yediklerimden muzdaribim oruç olunca o olmuyor

Çok inanırım, bu konu hakkinda bı çok kitapta okudum ama bu durum tamamen vücudumun bana hissettirdiğiyle alakali.. yeni uyandım tartilayim dedim bilmiyorum belki yeni uyandigim içindir ama kilom + çok +

Evet canım evde yemeğin yanında mutlaka pirinc, bulgur, makarna bişey oluyor.

Keşke tartilmasaydim moralim bozuldu, modum düştü..

Geçmiş olsun canım.

Benimkinin tüm günkü kavgası ablası niye ödev yapıyor.
Sen yaptığın için beni de zorluyorlar diye sürekli onu tehdit ediyor ders yapma diye.

Bozma moralini canım seni daha da güçlendirsin ben de bugün kendime yeni bir sayfa açıyorum beslenme düzenimde canımı sıkan şeyleri değiştireceğim. Bizim oraların yemeklerinden hamur işlerinden bolca görüyorum menülerinde en başta şunu yapabilirsin menüde bunlar mı var alternatüf kendine ne yapabileceksen o yemekten yap hayır de ya da çok az miktar ye. Benim de problemim hayır diyememek ve başlayınca bir yerde bırakamamak ama şunu sor kendine buna değer mi? Onca zaman spor yapmak yürüyüş yapmak için harcıyorsun buna değer mi yediklerin

Dün psikologla görüşmem vardı belki size de bir faydası olur belki de çoğunuz biliyordur böyle davranması gerektiğini mesela çocuğunuza sen çok tembelsin demek yerine bugün biraz az ders çalıştın sanırım. gibi bir cümle kurmak gerekirmiş. Eş içinde çocuklarla hiç ilgilenmiyorsun çok sorumsuzsun demek yerine. Babası çocuklar seni çok özlüyorlar seninle oynarken çok keyif alıyorlar bu arada bende biraz yalnız kalayım enerjimi toplayayım seninle daha verimli vakit geçiririz hayatım falan fişman böyle örnekler işte.
Yani ağzımızdan bir kelime çıkarken karşındaki kişinin karakterine değil de yaptığı davranışa söylememiz gerekiyor. bak Bir örnek daha vereceğim mesela özel günlerde size çiçek almıyor ya ona içinizden demek istiyorsunuz ki sen çok odunsun hiç romantik değilsin ama demeyin tutun kendinizi bunun yerine Canım sen özel günlerde eskiden bana ne güzel sürprizler yapardın özledim o günleri bana bir çiçek alsan ne kadar mutlu olurum bir bilsen.
tabi siz daha güzel cümleler kurarsın eminim
Son olarak olumlu veya olumsuz bir durumda olsa “niye mutlusun” demek yerine “senin bugün mutlu eden NE oldu” burada niye yerine ne kelimesini kulllanmak daha iyiymiş. Olumsuz durumlarda da neden böyle bağırıyorsun yerine ne oldu da sinirlendin sesini yükselttin gibi yumuşatıyoruz durumu

asla yok diyemiyorum ya kendimle savaşıp sonunda mutlaka yiyorum bide cok yiyorum.. asla değmez.. çok üzgünüm o kadar spor yürüyüş noldu anlamadım?
Alternatif deneyeceğim canım teşekkür ederim

asla yok diyemiyorum ya kendimle savaşıp sonunda mutlaka yiyorum bide cok yiyorum.. asla değmez.. çok üzgünüm o kadar spor yürüyüş noldu anlamadım?
Alternatif deneyeceğim canım teşekkür ederim❤
Ben de o durumdayım işte canım mücadele edip edip gidip yiyorum azla da yetinemiyorum ama işte bu hedefimize ulaşmamızı geciktiriyor. Hedefimize daha kısa sürede ulaşsak zaten bunlardan o zaman da yiyebileceğiz biraz dişimizi sıkmak gerekiyor

Tedavi sureclerinde ilaclar da kiloyu çok etkiliyor. Tiroid, kadın hastalıkları özellikle.. safra kesesi bende oldum 14-15 sene oldu. İlk başlarda yumurta biraz dokunuyordu. Bi daha da hiç rahatsizlanmadim şükür. Bununla geçmiş gitmiş olsun diyelim artik canım

Canım oruçsan akşama doğru iftardan hemen önce tartıl, değilsen de uyandıktan bi kaç saat sonra yemeden içmeden tartışmak lazım, baya fark ediyor..
Moralini bozma, diyet bi serüvendir bazen iner, bazen çıkarsın. Önemli olan vazgeçmemek..biliyorsun 2 haftadır ben de gram verememiştim, pes etmenin eşiğindeydim, senin ve takımın desteğiyle devam ettim..
Hele sen şey yazmıştın ya, sen Ayşegülsün yaparsın, verirsin diye, o çok hoşuma gitmişti caanım benim
Bu hafta istediğin gibi gitmediyse kiloların, emin ol haftaya daha kolay gidecektir..yeter ki vazgeçme..

Niyetli degilim canım.. zaten şu noktada vazgeçemem daha dikkatli olucam.. demek ki neymiş yiyerek tek başına sporla olmuyormuş sadece diyetle olmadığı gibi
Canimm.. inceliğine hastayim

Gonul83 Ölçüler bana hiiç yabancı gelmedi nedensee 74 kilo ile diyete başlangıç yaptıgımda ölçüm yapmıştım göbek 100 idi. Bugün sen dedikten sonra ölçüm yaptım yine 100 ben birşey anlamadım. Hemen hemen 6.5 kilo verdim gruba katıldıktan sonra ama göbekte değişim yok

Alternatif deneyeceğim canım teşekkür ederim❤
UNUTMA
Sen marblingsin, güçlüsün, yaparsın...
Daha önce nasıl yaptıysan, elbet daha iyisini yapacaksın...bunlar sana diyette bi tecrübe olacak, bundan sonra çok daha iyisini yapacaksın..

Niyetli degilim canım.. zaten şu noktada vazgeçemem daha dikkatli olucam.. demek ki neymiş yiyerek tek başına sporla olmuyormuş sadece diyetle olmadığı gibi
Canimm.. inceliğine hastayim
Şöyle düşün sporla kilo verilseydi tüm sporcular çok fazla zayiflardi bazıları kiloludur yaptığı spora göre değişir herşey senin bence moralin bozuldu galiba bunun sebebini düşün ve buna değer mi diye dusun ben de etkili oluyor inşallah sende de olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…