- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menüİyi akşamlar
Sabah 10.30; mantarlı omlet
Peynir
Domates
Salatalık
4 zeytin
Saat 15.00; yarım güllaç
Akşam 17.30; 4 y.kaşığı et sote
Salata
1 avuç içinden biraz fazla pide
Su 1 litre yatmadan 1.5 yapıcam
Spor yapmadım ama dışarda işlerim vardı yürüyerek gidip geldim 1 saat kadar yürüdüm 7800 adım attım toplamda
Afiyet olsun canım patates salatasının kalorisi nedir acepp?? Ona göre yapayım bende:)Benim menüm ise
Sahur
1 tabak mercimek çorbası
5 kaşık kısır
5 çilek
İftar
1 tabak patates salatası
2 kaşık kısır
1 çatal revani
1 dilim karpuz
Su yatana kadar 3 litre olur, çocuklarla 2 saat dışarda dolaştık..
Afiyet olsun canım menün hafif görünüyorSahur
Peynir zeytin domates salatalık az yedim sahurda
İftar
Domates çorbası fırında tavuk patates salata
Çay icecem şimdi şu ve sporu sonra yazayım
Afiyet olsun canım menün güzel sporda aynı şekildeKahvaltı
10.00 da 1 has. Yum., Domates, ,az beyaz peynir, 2 zeytin, 2 gün kurusu, 2 ceviz
Saat 17.00 1 ceviz, 1 gun kurusu
18. 30 1 tabak lahana yemeği, 4 yk kıymalı makarna, 3 yk yogurt
Su 1.5 bitti şuana kadar. Devam 3 e tamamlayacağım.
Spor 1.11 dk yürüyüş 4.72 km
Afiyet olsun canım patates salatasının kalorisi nedir acepp?? Ona göre yapayım bende:)
[/QUOT
Baya hafif bi gün olmuşİyi akşamlar arkadaşlar ☺Benim bugünkü menüm :
sahur
1 kase yumurta salatası 1 yumurta ile.
iftar
1 tabak güveç yemeği
1 kase ayvalı kereviz salatası
1 top dondurma
2,5 TL su
40 dk koşu +yürüyüş (evde)
Teşekkür ederim Amerikan cookie yaptım en sevdiğim 1 ısırık aldım normalde5 6 tane yerdimBaya hafif bi gün olmuş
Dondurma hiç göze batmıyor
Kuzum çok uzun zaman oldu makarna yemiyorum canım çok çekti bide evde tek olduğum için iki çeşit yapamıyorum yoksa 1 hafta yerim aynı şeyi o yüzden bitek makarna yaptım makarna yediğim için biraz fazla yürüdüm diğer günler e göreAfiyet olsun canım makarna yerine başka bişey yeseydin senin için daha iyi olurdu gerçi yürüyüşün onu fazlasıyla yakmıştır
Sana iki hafta veriyorum. Eğer iki hafta hiç tatlı tüketmezsen artık vücut hiç tatlı istemiyor. Bence denemelisin.
Yürüyüş süperiyi akşamlar kızlarmasalla herkesin menüsü çok iyi sanırım bu hafta çok güzel sonuçlar alacağız her birlikte ben de yazayım menümü çok şükür uyumadan
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2634893
Ara öğün 2 ceviz 2 hurma yedim gerisi kızların
Eki Görüntüle 2634892
Öğlen 1 simit 2 bardak ayran
Listemde yoktu diyetisyenime nasıl söylicem bilmiyorum
Akşam da çekemedim onu da ıspanak borani tavuk sote biraz fasulye avuç içi kadar pide yedim aralarda yemeği hazırlarken çilek ve erik yedim
Spor 1 saat yürüyüş 10000 adımı gördük çok şükür
Canım asla izne ayrılma, bu geçici bi dönem, benim kilomda 2 hafta + lardaydı hep, çıldıracaktım, pes etmedim,bıraksaydım çok daha fazlası olacaktı..Kızlar ben çok fenayım ya. Kaptanima izinli yaz diyorum. Izin de vermiyor. Gidersen çok daha beter olursun diye.
Moralim motivasyonum yerlerde. Aç kurtlar gibiyim. Delireceğim.. Kendime güvenim de kalmadı..
Ben evde tatlı pasta vs olunca dayanamazsam kendimi 1-2 çay kaşığı ile sınırlayıp, avunuyorum.. Hem yemiş oluyorum hemde diyetimi bozdum psikolojisine girmiyorum..Yaaaggglllaaaannnnnnnn
Yaaalllaaaaaannnnn
Yaaaallaaannn
Yada benim vücut sapıtık.. .. (düşünceli ikon)
2 hafta önceki kadınla kesinlikle aynı kisi değilim.. böyle yiyeceklere bakıp bunlar çöp yaaaaaa vücuda nasil sokuyorlar falan diyordum. Bugün o susamlı yumurtalı pideyi görünce sıcak sıcak abandim resmen... kendimi durduramıyorum sanki içime başka iri kaçmış gibi...Canım asla izne ayrılma, bu geçici bi dönem, benim kilomda 2 hafta + lardaydı hep, çıldıracaktım, pes etmedim,bıraksaydım çok daha fazlası olacaktı..
Bazen iştah patlaması yaşayabiliyoruz, en hafif şekilde atlatmaya çalış. Diyeti bozdum, artık düzelmez diye düşünme, zararın neresinden dönersek kardır..
Bi de sen de benim gibi ardarda iyi kilo vermiştin, bu yüzden duraksaman veya + ya çıkman çok doğal, yeter ki tamamen pes etme, tekrar - ye dönersin elbet
Kış kış cinler kış kış..2 hafta önceki kadınla kesinlikle aynı kisi değilim.. böyle yiyeceklere bakıp bunlar çöp yaaaaaa vücuda nasil sokuyorlar falan diyordum. Bugün o susamlı yumurtalı pideyi görünce sıcak sıcak abandim resmen... kendimi durduramıyorum sanki içime başka iri kaçmış gibi...
.
Ben de ne zaman büyük konuşsam başıma gelir2 hafta önceki kadınla kesinlikle aynı kisi değilim.. böyle yiyeceklere bakıp bunlar çöp yaaaaaa vücuda nasil sokuyorlar falan diyordum. Bugün o susamlı yumurtalı pideyi görünce sıcak sıcak abandim resmen... kendimi durduramıyorum sanki içime başka iri kaçmış gibi...
.
Ay bunu hatırlatayım ben kendime tam yiyeceklen.. şu an nasil moralimi duzelttim anlatamam..Kış kış cinler kış kış..
Yallah cinler yallah..
Cin çık,cin çık, cin çık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?