Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün kayınvalidemdeydik yemekte menümü yazayım

Kahvaltı
Bol yeşillikli yumurta salatası 3 yumurtadan
Ara
Kahve 2 kare bitter
Öğlen tam buğday makarna 1 tabak
Suzme peynir

Akşam
10 tane sarma 2 minik biber dolması
1 kase cacık

Spor yapamadım ama kuaföre gittim kuaförden sonra bı 20 dk yürüyüş yaptım gün içi hareketli geçtiği için 7500 adımla günü kapattım (süpürge yaparken saatimi çıkardım çünkü o zaman gereksiz fazla sayıyor saati olanın aklında bulunsun)

Sunum bu şekilde kilomu bildireyim ama kilom fazla maalesef yarın adet olucam ödem var

Bugünkü kilo:125,3
Başlangıç:124,8 (pazartesi 124,4 tü)
Fark: +0,5

Ben de diyetisyenler konusunda seninle aynı fikirdeyim canım.
Gidip haftada bir tartıl liste tutultursun.
Benim diyetisyen anlayışım bu değil.
Ara ara seni takip ettiğini hissetirecek.
Watsaptan full mesaj ysğdıracak.
Benim gittiğim diyetisyenin karşısında kocaman bir TV ve müşteri yokken sürekli yabancı film ve diziler izliyor.
Kaç kere denk geldim.
Boş zamanlarında danışanlarını takip edecek.
Sosyal medyasını takip edecek.
Beslenmesini. Menülerin fotosunu isteyecek.
Ahhh ben bir diyetisyen olsaydım.
Bak nasıl takip ederdim.
Hayattaki anlayışım herzaman yaptığın işi en iyisini yapmak. Çünkü oradan ekmek yiyiyorum. Ve helaliyle kazanmak isterim.

Ramazan biter bitmez buralardayım kapışmaya hazır ol... bi de step tahtası aldım sporuma onuda ekleyecem kork benden
kız Ramazan bitene ben 60 kg olurum bana sen yetişemezsin Koş gel şimdi yetişşşşşşş bacımmmmm:))
Tebrikler kızlar.
Kilolarınız az olsa da süper eksi.
Ay kilonuz az dedin ya nasıl mutlu oldum bu boyda bu kilo bana fazla geliyor işte herkesin bünyesi Farklı
Teşekkürler teşekkürler

Ben size hem katılıyorum hem de katılmıyorum diyetisyen dediginiz gibi ışın düzgün yapacak bunda hemfikirim ama sizi kontrol etmesi fikri bir süre sonra da bundan da rahatsız olacaksınız insan psikolojisi sonuçta diyetisyeni kendini kontrol amaçlı gidilir bence o sizi kontrol etsin olmaz yani öncelikle sen yapacaksin diyetisyenlerin sihirli değneği yokki
Birde diyetisyenini degitir bence listesini sana göre hazirlamayan diyetisyen iyi değildir canim

Bayramdan sonra değişir inşallah çünkü beklentiler o yönde ben de tatilimi almıştım iptal mi ettireceğiz derken tatil yerleri açılacak ama yarı kapasiteli olacak diyor biz Ulusoy holiday kemere gidecez yerleşimi çok uygun kimse kimseyi görmüyor odalara çıkarken bak istersen

Pekmezi ekmeksiz şifa niyetine kaşıklarımda balı yağsız kaymaksız ekmeksiz yemek çok ayıp olur yaa:)
Ben misafir gelince alıyorum ekmek ve onlara verip yolluyorum artık hiç yemiyoruz eşimle ekmek ağırlık yapiyo şişkinlik gaz yapiyo

Merhabalar kızlar ben de tartı sonucumu yazayım
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 70.0.
Fark +200 gr.
Daha iyi olabileceğini düşünüyordum ama henüz regl bitmiş değil ve geçen hafta tartıldığımda oruçtum ve iftardan hemen önce vücutta su bitmişken tartılmıştım fark biraz da ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum züğürt tesellisi:) haftaya inşallah daha iyi olacak

Kendi yiyecek yanına da arkadaş arıyor bak sennnnn

Mi band 4 bizimkisi. Ben sadece adım saymak için alayım demiştim. Hatta saat ya da bileklik aklımda yoktu. Araştırırken bunu gördük eşimle. İnceledik. Zaten aşırı pahalı bir şey de değildi. Deneyelim dedik. Sonucunda da çok memnun kaldık. Kızıma da aldım. Alışkanlık yaptı zaten hiç kolumdan çıkmıyor. Tek derdim sulu işlerle uğraşırken çıkartıyorum. Aslında su geçirmezlik özelliği de var ama ben kıyamıyorum nolur nolmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…