- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Ramazan biter bitmez buralardayım kapışmaya hazır ol... bi de step tahtası aldım sporuma onuda ekleyecem kork bendenGeçen hafta: 66,00
Bu hafta : 65,00
Fark -1 Kg
Ben de diyetisyenler konusunda seninle aynı fikirdeyim canım.Kaptancım tabiki suçu yok ama gerçekten çok ilgisiz yaaa.. az çok zaten şekersiz diyet listesi yazıyor Akdeniz diyeti listesi yazıyor belli başlı şeyler yazdığı tüm listeleri atayım sana 1 yıldır hepsi aynı hiç farklı birşey yok
Ben liste için gitmiyorum ki ayrıca diyetisyene denetim için gidiyorum ama o da yok dün tartı günümdü bir gün önce de yarın tartı günü dedim bekliyorum bekliyorum hiç bir şey yazmadı teee ben akşam yazdım ben bırakıyorum artık dedim ve bıraktım diyetisyeni
Ben cuma buraya tartı atmasam hele ki listedeysem var ya mümkün mü atmamak
Bir sebebim de bayramdan sonra Karatay a başlamaya niyetimiz var eşimle.. onun sınırları belli zaten kahvaltısı, öğünleri belli başlı beni daha kontrol altına alacak şeyler lazım kendimi biliyorum
Bu takım, Karatay diyeti ve Leslie.. ben yolumu böyle çizdim.. benim pesinde koştuğum birine de 300 lira vermek ayda ne bileyim garip geliyor az çok hepimiz nasıl beslenirsek kilo vereceğimizi çok iyi biliyoruz aslında diyetisyeni bizi biri takip etsin diye istemiyor muyuz? e onunda peşinde ben koşacaksam ne anlamı kaldıLAydLiNe
Günaydın herkese
Geçen hafta; 55.5
Bugünnn;54.7
Fark; -800 çok şükür
Tebrikler kızlar.Geçen hafta: 66,00
Fark -1 Kg
kız Ramazan bitene ben 60 kg olurum bana sen yetişemezsin Koş gel şimdi yetişşşşşşş bacımmmmm:))Ramazan biter bitmez buralardayım kapışmaya hazır ol... bi de step tahtası aldım sporuma onuda ekleyecem kork benden
Ay kilonuz az dedin ya nasıl mutlu oldum bu boyda bu kilo bana fazla geliyor işte herkesin bünyesi FarklıTebrikler kızlar.
Kilolarınız az olsa da süper eksi.
Ben size hem katılıyorum hem de katılmıyorum diyetisyen dediginiz gibi ışın düzgün yapacak bunda hemfikirim ama sizi kontrol etmesi fikri bir süre sonra da bundan da rahatsız olacaksınız insan psikolojisi sonuçta diyetisyeni kendini kontrol amaçlı gidilir bence o sizi kontrol etsin olmaz yani öncelikle sen yapacaksin diyetisyenlerin sihirli değneği yokkiBen de diyetisyenler konusunda seninle aynı fikirdeyim canım.
Gidip haftada bir tartıl liste tutultursun.
Benim diyetisyen anlayışım bu değil.
Ara ara seni takip ettiğini hissetirecek.
Watsaptan full mesaj ysğdıracak.
Benim gittiğim diyetisyenin karşısında kocaman bir TV ve müşteri yokken sürekli yabancı film ve diziler izliyor.
Kaç kere denk geldim.
Boş zamanlarında danışanlarını takip edecek.
Sosyal medyasını takip edecek.
Beslenmesini. Menülerin fotosunu isteyecek.
Ahhh ben bir diyetisyen olsaydım.
Bak nasıl takip ederdim.
Hayattaki anlayışım herzaman yaptığın işi en iyisini yapmak. Çünkü oradan ekmek yiyiyorum. Ve helaliyle kazanmak isterim.
Ben ekmek yemiyorum hiç canımBal pekmezi ekmeksiz mi yiyorsun
VuuuuuGelelim kiloya
Geçen cuma : 98.2 kg
Bu cuma : 95.7 kg
Fark : 2. 5 kg
Pekmezi ekmeksiz şifa niyetine kaşıklarımda balı yağsız kaymaksız ekmeksiz yemek çok ayıp olur yaa:)Ben ekmek yemiyorum hiç canım
Ada güncel kilon ne lütfen söyleRamazan biter bitmez buralardayım kapışmaya hazır ol... bi de step tahtası aldım sporuma onuda ekleyecem kork benden
Bayramdan sonra değişir inşallah çünkü beklentiler o yönde ben de tatilimi almıştım iptal mi ettireceğiz derken tatil yerleri açılacak ama yarı kapasiteli olacak diyor biz Ulusoy holiday kemere gidecez yerleşimi çok uygun kimse kimseyi görmüyor odalara çıkarken bak istersenHaklısın bende Türkiye’ye gelmeye korkuyorum Bu yaz 14 gün çocuklarla karantina da kalmak hiç eğlenceli olmaz diye düşünüyorum gelsem de ailem İstanbul’da en tehlikeli yer tatile güneylere egelere giderdik şimdi bu yaz ne olacak bilmiyorum bütün yazı burada evde geçirmek düşüncesi bayağ bir sıkıyor beni. En az tercih edilen tatil yerlerini düşüneceğim sanırım fikirlerinize açığım
Ben misafir gelince alıyorum ekmek ve onlara verip yolluyorum artık hiç yemiyoruz eşimle ekmek ağırlık yapiyo şişkinlik gaz yapiyoPekmezi ekmeksiz şifa niyetine kaşıklarımda balı yağsız kaymaksız ekmeksiz yemek çok ayıp olur yaa:)
Günaydın herkese
Geçen hafta; 55.5
Bugünnn;54.7
Fark; -800 çok şükür
Geçen hafta: 66,00
Fark -1 Kg
Kızlar harikasınız, tebriklerGelelim kiloya
Geçen cuma : 98.2 kg
Bu cuma : 95.7 kg
Fark : 2. 5 kg
Sen akşamamı tartılcan cnm merakla bekliyorum seniKızlar harikasınız, tebrikler
Hedef kiloma ulaşıp sana misafir olcamdünya küçük bakarsın karşılaşırız.. haşhaşlı çörek mii bizim orda kete derler sanırsam onun gibi bişey. Bak ne güzel eşin de tatlı konusunda sana destek oluyormuş Allah muhabbetinizi arttırsın canım. Güllaca bi şey diyemiyorum senenin 1 ayında yeniyo diye.. arada olacak tabiki vücudun her ne kadar zararlı da olsa onada ihtiyacı var. Vücudun yoksada ruhun var psikolojinin var bayrama 10 gün falan var kendine bu 10 günde bi hedef belirle canım 1.5 kilo gibi. Sonra bayramda gönüülll rahatlığıyla tatlıya gömülelim
Mi band 4 bizimkisi. Ben sadece adım saymak için alayım demiştim. Hatta saat ya da bileklik aklımda yoktu. Araştırırken bunu gördük eşimle. İnceledik. Zaten aşırı pahalı bir şey de değildi. Deneyelim dedik. Sonucunda da çok memnun kaldık. Kızıma da aldım. Alışkanlık yaptı zaten hiç kolumdan çıkmıyor. Tek derdim sulu işlerle uğraşırken çıkartıyorum. Aslında su geçirmezlik özelliği de var ama ben kıyamıyorum nolur nolmaz diyeBenim ıwhatch var saat bir de mi band 2 çok eskiden almıştım ıwhatch daha çok adım sayıyor ve uyku analizi yok. Günlük de ben hep mi band 2 kullanıyorum o yüzden halbuki çok hesaplıya almıştık daha kullanışlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?