Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Katılıyorum canım sana ama çok güzel değiller mi ya künefe
Bayılırım ya kunefeye.Hani tepende bi ampul yanar ya acaba yapsam yesem mi dersin.Sonra içindeki ses araya girer nayirr nolaaamaz diye şuan o durumdayım.Yaa evde malzeme var bi an yapsam mı diye dusundum hani neyseki kısa sürdü bu an

Yapmaa etmee pişman oluruuzz:) pişman yazarken klavye pişmaniye yazdı yeminle klavye bile teşvik ediyo

Uymayalım onlara diycem dee gözüm kayıyo dilim dışarı düştü ramazana yetişsin diye hatime başlamıştım bugün 6 cüz okudum nevrim döndü yoruldum az dinleneyim diye gruba girdim o da neeee
Sorma ama ben onlara daha çok üzülüyorum biz Allah'tan Hatay'da değiliz ama onlar kebaplara künefe ye çok yakınlar ama yiyemiyorlar diyetteler
Biz daha şanslıyız bence
@

Malzeme nasıl olur ya künefe malzemesi ben daha hangi peynir konuluyo onu bilmiyorum

Sorma ama ben onlara daha çok üzülüyorum biz Allah'tan Hatay'da değiliz ama onlar kebaplara künefe ye çok yakınlar ama yiyemiyorlar diyetteler
Biz daha şanslıyız bence
@
Ühü ühüüüü çok şanslıyız ühüüü hatta ben daha şanslıyım ühüü 4 gün sokağa çıkma yasağı var

Keşke burada da olsa burda herkes dışarda ben de kendimi aptal gibi hissediyorum evdeyim diye
En doğrusunu sen yapıyorsun canım. Bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum buraya dosya ekle diyorum acılmıyo bile. Yoksa dışarıyı sana atardım çoluk çocuk hepsi dışarda güya yasak var

Dayanmalıyıızz şunun şurasında bayrama ne kaldı salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır
Koptum ya.Dayaniyoruz da arada böyle oluyo napalim.Dusunce özgürlüğü diye bisi var.Dusunuyosak hemen yaramazlık yapmadık ki demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…