Bayılırım ya kunefeye.Hani tepende bi ampul yanar ya acaba yapsam yesem mi dersin.Sonra içindeki ses araya girerKatılıyorum canım sana ama çok güzel değiller mi ya künefe
Spor yaptı mı canım ben henüz 50 ip atladım bugün 300 yapmayı düşünüyorum bakalımAman dur deyim canım boşver sen onları gel biz diyetten spordan konuşalım
Oruç degilse de niyeti bozduk sankiKebap mii künefe miii ay bana bişe oluyooooyapmayın etmeyin canlar bu hayatta dayanamadığım tek şey kebappp orucu bozup 61 günü göze alicam bu gidişleee
Yapmaa etmee pişman oluruuzz:) pişman yazarken klavye pişmaniye yazdı yeminle klavye bile teşvik ediyoBayılırım ya kunefeye.Hani tepende bi ampul yanar ya acaba yapsam yesem mi dersin.Sonra içindeki ses araya girernayirr nolaaamaz diye şuan o durumdayım.Yaa evde malzeme var bi an yapsam mı diye dusundum hani neyseki kısa sürdü bu an
Dayanmalıyıızz şunun şurasında bayrama ne kaldıOruç degilse de niyeti bozduk sanki
Hep bu kızların suçu hee onlara ceza vermeliyizzMaalesef Korkunç derecede canım baklava istiyor Eşime dedim ne yap et bul çok kötüyüm yemek yemeyeceğim onu yiyeceğim dedim.
Beni de yoldan çıkardınız
Sorma ama ben onlara daha çok üzülüyorum biz Allah'tan Hatay'da değiliz ama onlar kebaplara künefe ye çok yakınlar ama yiyemiyorlar diyettelerUymayalım onlaradiycem dee gözüm kayıyo dilim dışarı düştü ramazana yetişsin diye hatime başlamıştım bugün 6 cüz okudum nevrim döndü yoruldum az dinleneyim diye gruba girdim o da neeee
Malzeme nasıl olur ya künefe malzemesiBayılırım ya kunefeye.Hani tepende bi ampul yanar ya acaba yapsam yesem mi dersin.Sonra içindeki ses araya girernayirr nolaaamaz diye şuan o durumdayım.Yaa evde malzeme var bi an yapsam mı diye dusundum hani neyseki kısa sürdü bu an
Ahahaaaaa yapma bayramda yiyecektir haniMaalesef Korkunç derecede canım baklava istiyor Eşime dedim ne yap et bul çok kötüyüm yemek yemeyeceğim onu yiyeceğim dedim.
Beni de yoldan çıkardınız
Ben biraz bayram temizliği yapıyorum bugün iftara hazırlık derken yapmadımSpor yaptı mı canım ben henüz 50 ip atladım bugün 300 yapmayı düşünüyorum bakalım
Ühü ühüüüü çok şanslıyız ühüüü hatta ben daha şanslıyım ühüü 4 gün sokağa çıkma yasağı varSorma ama ben onlara daha çok üzülüyorum biz Allah'tan Hatay'da değiliz ama onlar kebaplara künefe ye çok yakınlar ama yiyemiyorlar diyetteler
Biz daha şanslıyız bence
@
Olabilir aslında.Aslında şu zaman benim için n kitap okuma saati deyince oluyor kitap okumak zaman ayır canım uyumadan önce 1 saat meseela
Keşke burada da olsa burda herkes dışarda ben de kendimi aptal gibi hissediyorum evdeyim diyeÜhü ühüüüü çok şanslıyız ühüüü hatta ben daha şanslıyım ühüü 4 gün sokağa çıkma yasağı var
Tamam sozleselim birlikte kitap okuyalım seninle etiketlerin birbirimizi olur muOlabilir aslında.
Net bir saat koyayım.
Vakit kalsın diye beklersem olmuyor.
En doğrusunu sen yapıyorsun canım. Bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum buraya dosya ekle diyorum acılmıyo bile. Yoksa dışarıyı sana atardım çoluk çocuk hepsi dışarda güya yasak varKeşke burada da olsa burda herkes dışarda ben de kendimi aptal gibi hissediyorum evdeyim diye
Olur canım.Tamam sozleselim birlikte kitap okuyalım seninle etiketlerin birbirimizi olur mu
Benimki unutmuş künefe yazıyorum başka bisey yaziyo.Garibim bilmiyo ki.Yapmaa etmee pişman oluruuzz:) pişman yazarken klavye pişmaniye yazdı yeminle klavye bile teşvik ediyo
Yok yok beni baklava kesmez ben Antep Adana Hatay turuna geliyorumHep bu kızların suçu hee onlara ceza vermeliyizz
Koptum ya.Dayaniyoruz da arada böyle oluyo napalim.Dusunce özgürlüğü diye bisi var.Dusunuyosak hemen yaramazlık yapmadık ki demiDayanmalıyıızz şunun şurasında bayrama ne kaldısalı sallanır çarşamba çarşafa dolanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?