Burası da öyle ben biraz dışarı cikiyorum ya bulastiysa ya başkasına bulastirirsam ben böyle düşünürken dışarı bakıyorum çocuğunun elinden tutmuş gezmeye gidiyo inşallah bitsin de kurtulalım vallaEn doğrusunu sen yapıyorsun canım. Bir türlü fotoğraf yükleyemiyorum buraya dosya ekle diyorum acılmıyo bile. Yoksa dışarıyı sana atardım çoluk çocuk hepsi dışarda güya yasak var
Babam iş için hataya gitti.Hepimize getirmiş peynirinden kadayıfından.Hatta bi de buzlukta şerbeti dökülüp hazir yenecek var hemde tepside.Ama ben napıyorum tabi yemiyorum.Malzeme nasıl olur ya künefe malzemesiben daha hangi peynir konuluyo onu bilmiyorum
Bittik bittik.Hepimiz yok olalım akşam bence.Kaptan akşama kıyım yapcak atıcak hepimizi kızlar
Sana izin bayramda ye tamam mıBabam iş için hataya gitti.Hepimize getirmiş peynirinden kadayıfından.Hatta bi de buzlukta şerbeti dökülüp hazir yenecek var hemde tepside.Ama ben napıyorum tabi yemiyorum.
Hadi inşallah Hatay da olsaydım asla bugün künefe yemeden yatmazdim ama Hatay'da değilimKoptum ya.Dayaniyoruz da arada böyle oluyo napalim.Dusunce özgürlüğü diye bisi var.Dusunuyosak hemen yaramazlık yapmadık ki demi
Etiketlemeseydin iyiydi kaptani canım.Hani bu kaçamak olmuyo ki haberli olunca.
Bende belki ama.Yinede bi tarafım engelliyoHadi inşallah Hatay da olsaydım asla bugün künefe yemeden yatmazdim ama Hatay'da değilim
Hadi bakalım kitap kulübüne hoşgeldiniz her kitap okuduğumuz günde bir kunefee yiyelimmi ne dersin ödül olsunOlur canım.
Hatta ben zorunlu olurum bu şekilde
Süpersiniz siz ya.
Ne güzel bir takıma geldim.
Teşekkür ederim kızlar
Takım m olarak yiyelim şimdi biz yesek kaptan yemezse olmaz kiEtiketlemeseydin iyiydi kaptani canım.Hani bu kaçamak olmuyo ki haberli olunca.
Künefe yeme aşkına günde 3 kitap bitiririm benHadi bakalım kitap kulübüne hoşgeldiniz her kitap okuduğumuz günde bir kunefee yiyelimmi ne dersin ödül olsun
Bencede ben de bitiririm heralde yok ya takım olarak biz kunefeciyiz anladım benKünefe yeme aşkına günde 3 kitap bitiririm ben
Yani o da dogru.Bahanemiz de hazır.Iyice yoldan çıktık yaTakım m olarak yiyelim şimdi biz yesek kaptan yemezse olmaz ki
Hemde nasıl baksana nasıl coştukBencede ben de bitiririm heralde yok ya takım olarak biz kunefeciyiz anladım ben
Virüs bitince toplanıp hataya gidelim hep beraber anca o paklar biziHemde nasıl baksana nasıl coştuk
Yoldan cikartanlar var ama yoksa uslu uslu ftari bekliyorum benYani o da dogru.Bahanemiz de hazır.Iyice yoldan çıktık ya
Bu tukenmislikle yaparız heralde artık virüs canımıza tak ettiVirüs bitince toplanıp hataya gidelim hep beraber anca o paklar bizi
Bol sabırlar şimdiden cnmKızlar siz tatlı tatlı dediniz benim adam duydu herhalde.
Benden süt helvası yaptım.
Ama tabiki ben yemeyecrğim.
Çayla idare edeceğim.
Buraya yazdım ki yemiyeyim.
Sadece tatlı olsa neyse. Sıcacık ekmek de olacak.
Ekmek yaptım. İftara sıcak olsun diye geç koydum fırına.
Ahhh ahhhh çok sınavım var bu akşam.
Ama kızlar 80 kg ma gelmek nasip olursa bol tereyağlı iskenderi gömeceğim.
Hiçbir şey tutamaz beni o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?