Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe bu da delilin beni suçlu gosteriyo

Maşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.
Ben çocuklardan ev işinden vakit bulamıyorum.
Çok az vaktim kalıyor.
Bu gün de ufaktan temizliğe başlayacağım.
Ancak bayrama yetişir.
Yemek çocukların derdi derken.
Bende çocuk yok cnm onun avantajı var kafama göre takılabiliyorum kamuda çalışıyorum hafta sonu evdeyim, hafta içide 5.30da evde oluyorum zaten vaktim oluyo şükür

Valla çok güzeller ben durduk yere mi alıyorum bu kiloları aynen ya diyet topigi ama kunefeler kebaplarvazgeçtim anlatamıyorum size cağnimm hatayın lezzetlerini9

Valla çok güzeller ben durduk yere mi alıyorum bu kiloları aynen ya diyet topigi ama kunefeler kebaplarvazgeçtim anlatamıyorum size cağnimm hatayın lezzetlerini9
Sen anlat biz bi yutkunur geceriz napalim. Yiyecek halimiz yok ya.Kaptanim sopayı alır gelir vallahi.Aman duymasin.

İyice merak ettim en kısa zamanda alıp okuyacam 🖒🖒 gerçi ben biraz zor ağlayan biriyim bakalım beni ağlatacak mı

Katılıyorum canım sana ama çok güzel değiller mi ya künefe

Kebap mii künefe miii ay bana bişe oluyoooo yapmayın etmeyin canlar bu hayatta dayanamadığım tek şey kebappp orucu bozup 61 günü göze alicam bu gidişleee

LAydLiNe kaptancığım valla bu künefe muhabbetinin benle alakası yok, ben masumum, zaten dün yidimde yidim ne işim olur künefe falan
Herşeyin başlangıcı sensin dün yediklerini unutmadım valla siz yemeklerinizi yazincaa tarifine bakıyorum yapasin geliyo

Kebap mii künefe miii ay bana bişe oluyoooo yapmayın etmeyin canlar bu hayatta dayanamadığım tek şey kebappp orucu bozup 61 günü göze alicam bu gidişleee
Aman dur deyim canım boşver sen onları gel biz diyetten spordan konuşalım

Aman dur deyim canım boşver sen onları gel biz diyetten spordan konuşalım
Uymayalım onlara diycem dee gözüm kayıyo dilim dışarı düştü ramazana yetişsin diye hatime başlamıştım bugün 6 cüz okudum nevrim döndü yoruldum az dinleneyim diye gruba girdim o da neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…