Hadi kız söyle söyle valla aramızdaHedefi söylemem ama yarışalım.
Çok şansın olmasada
Hiç fena olmaz ciddenÜste çıkmaya bak yaa hataya gelin size künefe kebap yedireyim diyo şimdi ben suçsuzum diyo ama olsa fena olmaz yaaaa
ahhh ahhh o harbiye kebabini nasıl yemezsin
napiyim hataya geldim diyor hataya gelip künefe yenilmeden gidilmezkibi daha gelirseniz ye ama gelin gelin bizde kalırsınız
gel kız gel valla güzeldir benim memleketimgel bizde kalirsin başımın üstünde yeriniz olur ben sana gezdiririm buraları yemeklerini meşhur kunefeyide yediririm
İnşallah canım gelip oraları görmeyi çok isterim nasip diyelimInşallah canım inşallah nasip olur bir gün gelirsiniz
Bende çocuk yok cnm onun avantajı var kafama göre takılabiliyorumMaşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.
Ben çocuklardan ev işinden vakit bulamıyorum.
Çok az vaktim kalıyor.
Bu gün de ufaktan temizliğe başlayacağım.
Ancak bayrama yetişir.
Yemek çocukların derdi derken.
Ben de ilkokul öğrencisi gibi hissettim hani devamlı şikayet ederler ya öğretmenim Ahmet benim saçımı cektiiiiiAllah'ım çok tatlısın çok güldüm yaaa
Valla çok güzeller ben durduk yere mi alıyorum bu kilolarıDiet topigi ama muhabbete bak künefeler kebaplar havada ucusuyoÇatalimi bıçağımi aldım geldim valla.Bayilirim kunefeye.3 yil önce Hatayda yemiştim.Efsaneydi.Ayrica tepsi kebabı da öyle.Off canim istedi.Cok fenasiniz ya.
Sen anlat biz bi yutkunur geceriz napalim.Valla çok güzeller ben durduk yere mi alıyorum bu kilolarıaynen ya diyet topigi ama kunefeler kebaplar vazgeçtim anlatamıyorum size cağnimm hatayın lezzetlerini 9
küçük bi yer osmaniyenin sosyal aktivitesi yok maalesef sıkılıyoruz....Osmaniyede arkadaşım var benimde bi kere gelmiştim orayada küçük biyer baya çok gezemedim bi çarşına gittim gerçi ben ☺
İyice merak ettim en kısa zamanda alıp okuyacam 🖒🖒 gerçi ben biraz zor ağlayan biriyim bakalım beni ağlatacak mıAy ben önermiyorum ömrümden ömür gitti yanıma peçete paketini aldım her sayfayi cevirdigimde gidip eşime sarılıp ağlıyordumhatta eşim bu kitabın sonunu çok merak ediyorum demisti şaka bir yana çok guzel bir kitap cok acıklı ama
Katılıyorum canım sana ama çok güzel değiller mi ya künefeDiet topigi ama muhabbete bak künefeler kebaplar havada ucusuyoÇatalimi bıçağımi aldım geldim valla.Bayilirim kunefeye.3 yil önce Hatayda yemiştim.Efsaneydi.Ayrica tepsi kebabı da öyle.Off canim istedi.Cok fenasiniz ya.
Herşeye aglamayanlara hayranım ben çok duygusalim yaa ama bu kitap çok farklıdır bendeİyice merak ettim en kısa zamanda alıp okuyacam 🖒🖒 gerçi ben biraz zor ağlayan biriyim bakalım beni ağlatacak mı
Kebap mii künefe miii ay bana bişe oluyooooay sorma ya o nemli hava vücudun yapış yapış olması biz eylül ekim ayında yaşıyoruz o gece serinligini anca o zaman nemli hava bitiyor çorum havasını hiç kiskanmadim kiii bu havada hiccc nispet yapar gibi olmadı olur mu hic
aaa bende mrrkezdeyimgüzeldir buralar ya bitek sıcağı bezdiriyor bazen kız harbiye kebabini bide hatay peynirli kunefesini yemeden gittim deme sakın
Herşeyin başlangıcı sensin dün yediklerini unutmadımLAydLiNe kaptancığım valla bu künefe muhabbetinin benle alakası yok, ben masumum, zaten dün yidimde yidim ne işim olur künefe falan
Aman dur deyim canım boşver sen onları gel biz diyetten spordan konuşalımKebap mii künefe miii ay bana bişe oluyooooyapmayın etmeyin canlar bu hayatta dayanamadığım tek şey kebappp orucu bozup 61 günü göze alicam bu gidişleee
Uymayalım onlaraAman dur deyim canım boşver sen onları gel biz diyetten spordan konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?