Ooo hatay künefesi 🖒🖒🖒🖒 çok severim bende osmaniyedeyim yakın hataya... osmaniyeli değilim eşimin görevi için buradayız sevmiyorum osmaniyeyiay sorma ya o nemli hava vücudun yapış yapış olması biz eylül ekim ayında yaşıyoruz o gece serinligini anca o zaman nemli hava bitiyor çorum havasını hiç kiskanmadim kiii bu havada hiccc nispet yapar gibi olmadı olur mu hic
aaa bende mrrkezdeyimgüzeldir buralar ya bitek sıcağı bezdiriyor bazen kız harbiye kebabini bide hatay peynirli kunefesini yemeden gittim deme sakın
Evet osmaniye yakın hataya dibinde zatenOoo hatay künefesi 🖒🖒🖒🖒 çok severim bende osmaniyedeyim yakın hataya... osmaniyeli değilim eşimin görevi için buradayız sevmiyorum osmaniyeyi
Osmaniyede, adanada, mersinde arkadaşlarımız var arada oralara yolumuz düşüyor bi dahakine hiç affetmemahhh ahhh o harbiye kebabini nasıl yemezsin
napiyim hataya geldim diyor hataya gelip künefe yenilmeden gidilmezkibi daha gelirseniz ye ama gelin gelin bizde kalırsınız
gel kız gel valla güzeldir benim memleketimgel bizde kalirsin başımın üstünde yeriniz olur ben sana gezdiririm buraları yemeklerini meşhur kunefeyide yediririm
Osmaniyede arkadaşım var benimde bi kere gelmiştim orayada küçük biyer baya çok gezemedim bi çarşına gittim gerçi ben ☺Ooo hatay künefesi 🖒🖒🖒🖒 çok severim bende osmaniyedeyim yakın hataya... osmaniyeli değilim eşimin görevi için buradayız sevmiyorum osmaniyeyi
Biz napalim üstüne bir de yemek hazırlayacaz bizkendimide acıktırdım durduk yere ya gidemde bi salatalık kemirem bari
Ay ben önermiyorum ömrümden ömür gitti yanıma peçete paketini aldım her sayfayi cevirdigimde gidip eşime sarılıp ağlıyordumBen okumadım ama herkes çok öneriyor alıp okuyayım en kısa zamanda 🖒
Allah kolaylık versin valla cnmBiz napalim üstüne bir de yemek hazırlayacaz biz
Ne tatlı anlatıyor ya inşallah çok isterim hatayı görmeyi herkes çok güzel anlayiyorahhh ahhh o harbiye kebabini nasıl yemezsin
napiyim hataya geldim diyor hataya gelip künefe yenilmeden gidilmezkibi daha gelirseniz ye ama gelin gelin bizde kalırsınız
gel kız gel valla güzeldir benim memleketimgel bizde kalirsin başımın üstünde yeriniz olur ben sana gezdiririm buraları yemeklerini meşhur kunefeyide yediririm
Künefe iftarı dışarda yiyorsak tatlı olarak affetmedigim bir tatlidir gidip künefe yiyecem sonumuz o olacak yine şikayet etmek istiyorumEvet osmaniye yakın hataya dibinde zatenneden sevmiyorsun canım bulunduğunuz yer mi güzel değil ben hiç gitmedim osmaniye ye evet kunefesi çok güzeldir🖒künefe diye diye takımı yoldan çıkartın deyip kovilmiyim bariii
Ne kadar çabuk başlarsan canım o kadar erken kurtulursun .Pazartesi tartılıp başlasam mı sizlerle diye düşünüyorum bayrama kadar ödemlerimi atarım zaten ...
Hemen listeye ekliyorum ebrucım.Kızlar yaaaaa Uçurtma avcısını bitirdim. Hiç bu kadar sarsıcı bir kitap okumamıştım. Bu yazarın okuduğum 3. kitabı. Öyle etkileyici ki. Okumayan varsa mutlaka okumalı.
Hedefi söylemem ama yarışalım.Hedefin kaç kilo vermek söyle bakimmsöyle yarisalim sana da uyarsa hem böyle daha çok motive olunuyor
Maşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.Bende çok kitap okurum hiç saymadım ama her ay düzenli kitap alınır bizim eve, çalışırken en rahat hafta sonu okuyodum şimdi hergün düzenli okuyorum çok iyi oldu bana ☺
Aman ayrılma.Teşekkür ederim canım, bende sizden kopmak istemedim..bu gidişle de hiç ayrılamam burdan
Aaaaa bak bak beni şikayet ediyor bideKünefe iftarı dışarda yiyorsak tatlı olarak affetmedigim bir tatlidir gidip künefe yiyecem sonumuz o olacak yine şikayet etmek istiyorumLAydLiNe
Inşallah canım inşallah nasip olur bir gün gelirsinizNe tatlı anlatıyor ya inşallah çok isterim hatayı görmeyi herkes çok güzel anlayiyor♥♥♥
Hataya düşerse beklerim başımın üstünde yeriniz olurOsmaniyede, adanada, mersinde arkadaşlarımız var arada oralara yolumuz düşüyor bi dahakine hiç affetmem
Aslında şu zaman benim için n kitap okuma saati deyince oluyor kitap okumak zaman ayır canım uyumadan önce 1 saat meseelaMaşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.
Ben çocuklardan ev işinden vakit bulamıyorum.
Çok az vaktim kalıyor.
Bu gün de ufaktan temizliğe başlayacağım.
Ancak bayrama yetişir.
Yemek çocukların derdi derken.
Üste çıkmaya bak yaa hataya gelin size künefe kebap yedireyim diyo şimdi ben suçsuzum diyo ama olsa fena olmaz yaaaaAaaaa bak bak beni şikayet ediyor bidesanki ben size gidin yiyin mi diyorum asıl ben sizi şikayet ediyorum kaptannnnn yetiş künefe yiyecekler vallahi ben birşey yapmadım masumum ben sadece hatayliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?