Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ooo hatay künefesi 🖒🖒🖒🖒 çok severim bende osmaniyedeyim yakın hataya... osmaniyeli değilim eşimin görevi için buradayız sevmiyorum osmaniyeyi

Ooo hatay künefesi 🖒🖒🖒🖒 çok severim bende osmaniyedeyim yakın hataya... osmaniyeli değilim eşimin görevi için buradayız sevmiyorum osmaniyeyi
Evet osmaniye yakın hataya dibinde zaten neden sevmiyorsun canım bulunduğunuz yer mi güzel değil ben hiç gitmedim osmaniye yeevet kunefesi çok güzeldir🖒künefe diye diye takımı yoldan çıkartın deyip kovilmiyim bariii

Osmaniyede, adanada, mersinde arkadaşlarımız var arada oralara yolumuz düşüyor bi dahakine hiç affetmem

Ben okumadım ama herkes çok öneriyor alıp okuyayım en kısa zamanda 🖒
Ay ben önermiyorum ömrümden ömür gitti yanıma peçete paketini aldım her sayfayi cevirdigimde gidip eşime sarılıp ağlıyordum hatta eşim bu kitabın sonunu çok merak ediyorum demisti şaka bir yana çok guzel bir kitap cok acıklı ama

Ne tatlı anlatıyor ya inşallah çok isterim hatayı görmeyi herkes çok güzel anlayiyor

Künefe iftarı dışarda yiyorsak tatlı olarak affetmedigim bir tatlidir gidip künefe yiyecem sonumuz o olacak yine şikayet etmek istiyorum LAydLiNe

Bende çok kitap okurum hiç saymadım ama her ay düzenli kitap alınır bizim eve, çalışırken en rahat hafta sonu okuyodum şimdi hergün düzenli okuyorum çok iyi oldu bana ☺
Maşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.
Ben çocuklardan ev işinden vakit bulamıyorum.
Çok az vaktim kalıyor.
Bu gün de ufaktan temizliğe başlayacağım.
Ancak bayrama yetişir.
Yemek çocukların derdi derken.

Künefe iftarı dışarda yiyorsak tatlı olarak affetmedigim bir tatlidir gidip künefe yiyecem sonumuz o olacak yine şikayet etmek istiyorum LAydLiNe
Aaaaa bak bak beni şikayet ediyor bidesanki ben size gidin yiyin mi diyorum asıl ben sizi şikayet ediyorum kaptannnnn yetiş künefe yiyeceklervallahi ben birşey yapmadım masumum ben sadece hatayliyim dedim

Okuldan arkadaşım 2 yıl önce gelmiş Tarsus'ta .
Diyor ki size burada yedirdikleri tatlılar şerbet.
Bunlar yenir mi diyor.
Tatlısını getiriyor her gittiğinde.
Etini çok beğeniyor o yörenin.
Buradakiler çok yavan diyor.
Biz alışmışık ya çok fark etmiyoruz.

Maşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.
Ben çocuklardan ev işinden vakit bulamıyorum.
Çok az vaktim kalıyor.
Bu gün de ufaktan temizliğe başlayacağım.
Ancak bayrama yetişir.
Yemek çocukların derdi derken.
Aslında şu zaman benim için n kitap okuma saati deyince oluyor kitap okumak zaman ayır canım uyumadan önce 1 saat meseela

Aaaaa bak bak beni şikayet ediyor bidesanki ben size gidin yiyin mi diyorum asıl ben sizi şikayet ediyorum kaptannnnn yetiş künefe yiyeceklervallahi ben birşey yapmadım masumum ben sadece hatayliyim dedim
Üste çıkmaya bak yaa hataya gelin size künefe kebap yedireyim diyo şimdi ben suçsuzum diyo ama olsa fena olmaz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…