Biz üşüyoruz Kars’taKesinlikle öyle canım heryerde aynı sıcak mı bilmiyorum ben hataydayım burası yanıyor 2 gündür dışarı başımı çıkaramadım sıcaktan yarın 41 derece olacakmış
Hangi kitap canım o? Geçmişi kaçırdım daAy ben önermiyorum ömrümden ömür gitti yanıma peçete paketini aldım her sayfayi cevirdigimde gidip eşime sarılıp ağlıyordumhatta eşim bu kitabın sonunu çok merak ediyorum demisti şaka bir yana çok guzel bir kitap cok acıklı ama
Uçurtma avcısı canimHangi kitap canım o? Geçmişi kaçırdım da
Uçurtma avcısı cnm kaptan önerdide ☺ bende öneririm ama baya kötü oldum bende okuyuncaHangi kitap canım o? Geçmişi kaçırdım da
Ben suyu çok fazla arayan biri değilim canisi o yüzden etkilemiyo demekkiMaşallah güzel menün canım da sahurda sucuklu yiyorsunuz ya nasıl öğün susamiyorsunuz benim midem ağzımda Gr eziyorum tüm gün o yüzden ramazan da sucuk pastırma yemiyorum hic
Ben de normalde susamiyorum ama modemin ekşimesi falan kötü oluyor yani ama susamaman kötü birseyBen suyu çok fazla arayan biri değilim canisi o yüzden etkilemiyo demekkigrupta ayıp olmasın diye içmeye çalışıyorum vallaaa
İnşallah kaptan okumazİyi coşmuşsunuz, oku oku zor bitirdim
Evet haklısın canım bugün bi yazı okumuştum "hasta değil susuzsunuz" başlığı altında hangi hastalıkların vücut susuz kalınca ortaya çıktığından bahsediyordu. Alışmaya çalısıyorum bakalım.. ama benim gibi birinin bir günde suyu 2.5 litreye tamamlaması da mucize gibi bişey korkunun gözünü seveyim insana neler yaptırıyor:)Ben de normalde susamiyorum ama modemin ekşimesi falan kötü oluyor yani ama susamaman kötü birsey
Senin yüzünden başladı dimi bu künefe konusu ocyuzden korkuyorsunİnşallah kaptan okumaz
İlkten alışmak zor ama sonra içtikçe susayacaksin bende o yazıyı okumuştum vücut susuz kalınca cokcsikinti oluyoEvet haklısın canım bugün bi yazı okumuştum "hasta değil susuzsunuz" başlığı altında hangi hastalıkların vücut susuz kalınca ortaya çıktığından bahsediyordu. Alışmaya çalısıyorum bakalım.. ama benim gibi birinin bir günde suyu 2.5 litreye tamamlaması da mucize gibi bişey korkunun gözünü seveyim insana neler yaptırıyor:)
Aaa yok valla ben sadece hataya gittim çok güzeldi dedimSenin yüzünden başladı dimi bu künefe konusu ocyuzden korkuyorsun
Bilemem siz ikiniz suclusunnuz
Harikasın kaptanCanım üç kitabını okudum bu yazarın ama ben son kitaptan başlamışım. İlk Bin Muhteşem Güneşi okudum. Ardından Ve Dağlar Yankılandı kitabını. En sona bırakmışım Uçurtma avcısını. Yazar şimdiye kadar okuduğum en iyi yazarlardan. Bütün kitapları harika. Ben de bugün Bülbülü Öldürmek isimli kitaba başlıyorum. Bu yıl kitap hedefimi 50 yaptım. Daha önce hep 100 yapıp bir türlü ulaşamıyordum. İnşallah bu sene ulaşırım hedefe. 16 tane okumuşum 2020 nin başından bu güne. Salgın sayesinde daha iyi okumaya başladım. Normal mesaiye geçmeden ne okursam kardır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?