Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cumartesi menü
Sabah 9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
2 sahanda yumurta
3 zeytn

Öğlen 15.20
5 biber 1 kaşık zeytinyağ ile soteledim.
Üstüne domates dilimledim.
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 20.20
2 kepçe Kuru fasulye
Bol salata

3 litre su.
40 dk leslie

Hangi kitap canım o? Geçmişi kaçırdım da

Maşallah güzel menün canım da sahurda sucuklu yiyorsunuz ya nasıl öğün susamiyorsunuz benim midem ağzımda Gr eziyorum tüm gün o yüzden ramazan da sucuk pastırma yemiyorum hic
Ben suyu çok fazla arayan biri değilim canisi o yüzden etkilemiyo demekki grupta ayıp olmasın diye içmeye çalışıyorum vallaaa

Iyi akşamlar kızlar
Sahur 02.45
1haslanmis yumurta
1dilim peynir salatalik maydanoz
1dilim ekmek
1bardak ılık süt

Iftar
1kasik pirinç pilavı
1haslanmis tavuk baget
3kasik kıymalı bezelye yemegi
1lokma ekmekle sucuk içi tadımlık
Salata

1fincan çay
2lt su
Tatlıya geliyorum..1dilim güllaç.

Bugün temizlik günümdü spor yapmadım.Sabah oğlumla dans ettik biraz.Ama çok hareketli bi gündü.

Ben de normalde susamiyorum ama modemin ekşimesi falan kötü oluyor yani ama susamaman kötü birsey
Evet haklısın canım bugün bi yazı okumuştum "hasta değil susuzsunuz" başlığı altında hangi hastalıkların vücut susuz kalınca ortaya çıktığından bahsediyordu. Alışmaya çalısıyorum bakalım.. ama benim gibi birinin bir günde suyu 2.5 litreye tamamlaması da mucize gibi bişey korkunun gözünü seveyim insana neler yaptırıyor:)

İlkten alışmak zor ama sonra içtikçe susayacaksin bende o yazıyı okumuştum vücut susuz kalınca cokcsikinti oluyo

Harikasın kaptan
Ben de çok beğenmiştim yazarın dili harika bin muhteşem güneşte hele kitabı kapatıp ağladığımı hatırlıyorum.
Benim de bu sene 10 kitap oldu hedefim 35 şimdi Germinal i okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…