Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlı yok mu tatlı
Yazmıştım da göremedin heralde
Söz konusu bizim ev ise dolapta mutlaka tatlı ya da pasta vardır..Bugun oğlum ıspanaklı pasta istedi ben de yaptım. Fıstıklı gibi gözüküyor.. İçine muzda konuluyo aslında , sokağa çıkma yasağı olduğu için bu sefer muzsuz yaptım..
Ben yedim mi?
Bi çatal tattım sadece

Eklentiler

• IMG_20200516_215621.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 28
Su , spor ve menü bence hepsi çok iyi

Ben de çok zor içiyorum. Artık kusacak gibi oluyorum su içemiyorum. Dediğiniz gibi 2 litreye tamamlıyorum ama gelin bana sorun

Ben de çok zor içiyorum. Artık kusacak gibi oluyorum su içemiyorum. Dediğiniz gibi 2 litreye tamamlıyorum ama gelin bana sorun
Üst üste içmeye çalışma aklına gelince iki bardak iç gel yada yanında sise bulundur ondan iç peşpeşe biranda içersen böbreği de yorulur

Aynen canım ya biz niye böyleyiz suda birbirimizi takip edelim bundan sonra 1.5 tan az içmemeye özen gösterelim. Ben ilk zamanlar suyumun içine salatalık ve taze nane atıyordum güzel oluyordu tavsiye ederim canım

Ağzımın suları akmış gözüm camda bekliyorum
Bu hiç hayra alâmet değil 1-2 taneyle sınırlı kalamayacak gönül bakışı buuu iddiayı başlatıyorum bence 5 tane yiyecek Geçen hafta verdiği 1 kiloyu bugün lop diye yutacak

Ağzımın suları akmış gözüm camda bekliyorum
Gönüüül, yapma etme bacım, o kiloları sen kolay mı verdin
1 tane, hadi maksimum 2 tane ye olur mu
Sakın abartma, bak sonrası pişmanlık...

Kızlar, hep sizin suçunuz, bu gün künefe diye diye Gönülü yoldan çıkardınız

Gönül-ü yoldan çıkaran kimse bizi de cikariyodu.Allahtan yasak varda bu engel oldu biraz.

Bayada geriden aldım ama oku oku bitiremedim geçmişi.. hele şükür benden başka yemek konuşan olmuş şurada

Aaaaa bak bak beni şikayet ediyor bidesanki ben size gidin yiyin mi diyorum asıl ben sizi şikayet ediyorum kaptannnnn yetiş künefe yiyeceklervallahi ben birşey yapmadım masumum ben sadece hatayliyim dedim

Neyyyy Hatay miiii???? Cağnim Antakyam o kadar seviyorum ki 3 sefer gittim gezmedigim yeri kalmadi.. ne Samandağı, ne Musa ağacı, ne harbiyesi, ne İskenderun Arsuzu kaldi... Merkez zaten... Kuzeytepe Ömrümün sonuna kadar burada yaşayabilirim dediğim şehir orada en az ailem kadar sevdiğim insanlar var.. Yemeklerine siz girmissiniz bide ben girmeyim

Herşeye aglamayanlara hayranım ben çok duygusalim yaa ama bu kitap çok farklıdır bende
Bende hiç bir filmde aglayamiyorum.. hele kitapta hiç ağlamam yani.. merak ettim kitabi

O bizden çok yiyo merak etmeyin kaç tane ekler götürdü mideye gecen gün

Sesli güldüm

Uçurtma avcısı cnm kaptan önerdide ☺ bende öneririm ama baya kötü oldum bende okuyunca
Allahhh Allahhh

Cok güzel gözüküyor eline sağlık canım.. resmi görür görmez şeytan bı yokladı "bizde yapalım"

Bu hiç hayra alâmet değil 1-2 taneyle sınırlı kalamayacak gönül bakışı buuu iddiayı başlatıyorum bence 5 tane yiyecek Geçen hafta verdiği 1 kiloyu bugün lop diye yutacak

Yokk bence max. 3 diyorum. Çok iradeli maşallah Gonul83 evlilik yıl dönümünde, doğum gününde bile yemedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…