Tatlı yok mu tatlıSahur
1 kase bamya yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
İftar
Çeyrek ekmek
Yarım tabak mantar sote
Yarım tabak salata
1 kase komposto
1 çatal ıspanaklı pasta
3.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Yazmıştım da göremedin heraldeTatlı yok mu tatlı
Su , spor ve menü bence hepsi çok iyiCumartesi menü
Sabah 9.30
1 dilim tam buğday ekmeği
2 sahanda yumurta
3 zeytn
Öğlen 15.20
5 biber 1 kaşık zeytinyağ ile soteledim.
Üstüne domates dilimledim.
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 20.20
2 kepçe Kuru fasulye
Bol salata
3 litre su.
40 dk leslie
Ben de çok zor içiyorum. Artık kusacak gibi oluyorum su içemiyorum. Dediğiniz gibi 2 litreye tamamlıyorum ama gelin bana sorunEvet haklısın canım bugün bi yazı okumuştum "hasta değil susuzsunuz" başlığı altında hangi hastalıkların vücut susuz kalınca ortaya çıktığından bahsediyordu. Alışmaya çalısıyorum bakalım.. ama benim gibi birinin bir günde suyu 2.5 litreye tamamlaması da mucize gibi bişey korkunun gözünü seveyim insana neler yaptırıyor:)
Üst üste içmeye çalışma aklına gelince iki bardak iç gel yada yanında sise bulundur ondan iç peşpeşe biranda içersen böbreği de yorulurBen de çok zor içiyorum. Artık kusacak gibi oluyorum su içemiyorum. Dediğiniz gibi 2 litreye tamamlıyorum ama gelin bana sorun
Bi markanın şişeleri var ya onun yarım litreliği var. 4 kere dolduruyorum. Ama zor gidiyor maalesef alışamadım halaÜst üste içmeye çalışma aklına gelince iki bardak iç gel yada yanında sise bulundur ondan iç peşpeşe biranda içersen böbreği de yorulur
Benim de bu gidişle 1 olur canım.Ben saat 1 de müsait olurumgece oturduğum icin
Hele ondan mı bana soruyordun tatlı yok mu diye?Ağzımın suları akmış gözüm camda bekliyorum
Aynen canım ya biz niye böyleyizBen de çok zor içiyorum. Artık kusacak gibi oluyorum su içemiyorum. Dediğiniz gibi 2 litreye tamamlıyorum ama gelin bana sorun
Bu hiç hayra alâmet değil 1-2 taneyle sınırlı kalamayacak gönül bakışı buuuAğzımın suları akmış gözüm camda bekliyorum
Gönüüül, yapma etme bacım, o kiloları sen kolay mı verdinAğzımın suları akmış gözüm camda bekliyorum
Gönül-ü yoldan çıkaran kimse bizi de cikariyodu.Allahtan yasak varda bu engel oldu biraz.Gönüüül, yapma etme bacım, o kiloları sen kolay mı verdin
1 tane, hadi maksimum 2 tane ye olur mu
Sakın abartma, bak sonrası pişmanlık...
Kızlar, hep sizin suçunuz, bu gün künefe diye diye Gönülü yoldan çıkardınız
benim de Tupperware 2 litreligi var bitince tekrar dolduruyorum ilk dolum mecburi ikincisi keyfi iciyorumBi markanın şişeleri var ya onun yarım litreliği var. 4 kere dolduruyorum. Ama zor gidiyor maalesef alışamadım hala
Teşekkür ederim canım.Su , spor ve menü bence hepsi çok iyi
Ben de şimdi okumaaya başlıyorum canım
Aaaaa bak bak beni şikayet ediyor bidesanki ben size gidin yiyin mi diyorum asıl ben sizi şikayet ediyorum kaptannnnn yetiş künefe yiyecekler vallahi ben birşey yapmadım masumum ben sadece hatayliyim dedim
Bende hiç bir filmde aglayamiyorum.. hele kitapta hiç ağlamam yani.. merak ettim kitabiHerşeye aglamayanlara hayranım ben çok duygusalim yaa ama bu kitap çok farklıdır bende
O bizden çok yiyo merak etmeyinkaç tane ekler götürdü mideye gecen gün
Allahhh AllahhhUçurtma avcısı cnm kaptan önerdide ☺ bende öneririm ama baya kötü oldum bende okuyunca
Yazmıştım da göremedin heralde
Söz konusu bizim ev ise dolapta mutlaka tatlı ya da pasta vardır..Bugun oğlum ıspanaklı pasta istedi ben de yaptım. Fıstıklı gibi gözüküyor.. İçine muzda konuluyo aslında , sokağa çıkma yasağı olduğu için bu sefer muzsuz yaptım..
Ben yedim mi?
Bi çatal tattım sadece
Bu hiç hayra alâmet değil 1-2 taneyle sınırlı kalamayacak gönül bakışı buuuiddiayı başlatıyorum bence 5 tane yiyecek Geçen hafta verdiği 1 kiloyu bugün lop diye yutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?