evet çok büyük avantaj tabi sen çok spor yapıyorsun kilon neredeyse benle aynı ama bu hafta ne olacak bilmiyimBenim çok tuhaf vücudum var 59 iken giydiğim pantolonu hala giyebiliyorum vucudum çok sıkı benim göbekle üstü kısım çok kilo alıyor .... mart 12 eve bi kapandık 62 gün sonra ilk defa geçtiğimiz çarşamba çıktık pantolonum oldu üstüme ama kilom tahmini 65-66 arasındayım öyle hissediyorum ...
helal olsun aferim bir çatalla kalmışsın ama işte evde sık sık olunca böyle davranman normal benim gibi çölde su bulmuş misali görünce taklalar atmıyorsunYazmıştım da göremedin heralde
Söz konusu bizim ev ise dolapta mutlaka tatlı ya da pasta vardır..Bugun oğlum ıspanaklı pasta istedi ben de yaptım. Fıstıklı gibi gözüküyor.. İçine muzda konuluyo aslında , sokağa çıkma yasağı olduğu için bu sefer muzsuz yaptım..
Ben yedim mi?
Bi çatal tattım sadece
Hele ondan mı bana soruyordun tatlı yok mu diye?
sen öyle SAN bu hafta da vereceğim bak görBu hiç hayra alâmet değil 1-2 taneyle sınırlı kalamayacak gönül bakışı buuuiddiayı başlatıyorum bence 5 tane yiyecek Geçen hafta verdiği 1 kiloyu bugün lop diye yutacak
evet gerçekten benim suçum değilGönüüül, yapma etme bacım, o kiloları sen kolay mı verdin
1 tane, hadi maksimum 2 tane ye olur mu
Sakın abartma, bak sonrası pişmanlık...
Kızlar, hep sizin suçunuz, bu gün künefe diye diye Gönülü yoldan çıkardınız
yoldan çıkmak ne kelime resmen güvercin gibi taklalar attım evde hamile iken bile böyle AŞErmedimGönül-ü yoldan çıkaran kimse bizi de cikariyodu.Allahtan yasak varda bu engel oldu biraz.
yoktu ki evde olsa yirdim ama tabi bu kadar saldırmaDım oruçlu idim bir de ama yemeğimi az yedim salata çok az tavuk yedim gerisi baklavaYokk bence max. 3 diyorum. Çok iradeli maşallah evlilik yıl dönümünde, doğum gününde bile yemedi
Ya ciddimisin ben normalde böyle etkilenmezdim ama kaptan resmini de koyunca koptum artık ve 1 kg almış diyor ki o kadar sıra bekledim 2 tane alamazdım doyama kadar ye diyorGonul83
Ahh Gönül um naptın sen.Sayende bende sabah sabah adamı kaldırdım bi de yasak var.Artik sipariş falan bugün o baklava gelecek ve yenecek yani.
İnanamıyorumGonul83
Ahh Gönül um naptın sen.Sayende bende sabah sabah adamı kaldırdım bi de yasak var.Artik sipariş falan bugün o baklava gelecek ve yenecek yani.
Afiyet olsun canım su hayattır
Ay inanmıyorumAfiyet olsun canım su hayattırama biraz zor yetisirsin gibi 7litreye çıktı bile bu sıcakta valla kabul ediyorum ben normal biri değilim
Doktora gideceğim canım kac keredir niyetlendim yani okuduğum kadarıyla böbrekleri çok yordugu için ilerde böbrek problemi olabiliyor şu virüs geçsin gidecem çünkü bu kadarının normal olmadığının farkındayımAy inanmıyorum
7 miiii
Ben çatlayana kadar içsem 4 ü zor bulurum canım.
Doktora hiç sordun mu bu kadar çok içtiğini, bi zararı falan olmasın sonra?
Ya ciddimisin ben normalde böyle etkilenmezdim ama kaptan resmini de koyunca koptum artık ve 1 kg almış diyor ki o kadar sıra bekledim 2 tane alamazdım doyama kadar ye diyor
Artık çoğunluğunu çocuklara yedireceğim her gün azar azar bitecek
Tartı beni durdurdu ama alırsa da 1tane yeter bile bana.Demek zorundayimYa ciddimisin ben normalde böyle etkilenmezdim ama kaptan resmini de koyunca koptum artık ve 1 kg almış diyor ki o kadar sıra bekledim 2 tane alamazdım doyama kadar ye diyor
Artık çoğunluğunu çocuklara yedireceğim her gün azar azar bitecek
Eğer mesajlari görsen istemeyen birinin gözünün önünde bile baklavalar künefeler geçit yapiyo resmen canım ya.Galiba sekerim düştü.Bi de tartı ile olan husumetim beni yoldan cikariyodu.İnanamıyorum
Sende mi canım
Aynen Öyle şekerim bize yakışmıyor şimdilik bu işe ara verelim hedefe ulaştıktan sonra kontrollü şekilde yeriz büsbütün uzaklaşmak mümkün değil çünküBugün öyle yaramazlık yok..Hiii hepimize.Hic yakışıyormu bize demi
Bugün cam perde baya efor isteyen işlerle uğraşıcam.Bi de maydanoz suyumu içerim akşam iftardan sonra.Eger oğlum gündüz uyursa bi leslie patlatırım.Ama daha fazlasını bilmiyorum.
Ya ben bi de hedefe ulastim hopp 1ay olmadan 1.5kg aldım.Tabi araya Ramazan da girdi ama.Yani tüm sopalik oldum.Hayaller hayaller iste.Bu arada baklavadan da vazgeçtim.Aynen Öyle şekerim bize yakışmıyor şimdilik bu işe ara verelim hedefe ulaştıktan sonra kontrollü şekilde yeriz büsbütün uzaklaşmak mümkün değil çünkü
Çok teşekkürler.canim video gerçekten güzelmiş ben de eskiden erteleyenlerdendim alarmı ama ertelemeden kalktığımda daha zinde ve mutlu olduğumu fark ettim ve erteleyenleri de asagiladigimi anladımkafa olarak boyleysem kendimi de asagiliyordum yani dedim böylece yaklaşık 8 yıldır ziplarim hemen yataktan ama video güzel gerçekten
Adetliyken spor yap canım hem kasların yumuşar ve ağrıların azalır hem de adetliyken metobolizman hızı artar sporla daha çabuk kilo verirsin adetliyken sık kendini yürüyüşe git daha iyi gelecek agrilarina
Canım 7 litre çok.Afiyet olsun canım su hayattırama biraz zor yetisirsin gibi 7litreye çıktı bile bu sıcakta valla kabul ediyorum ben normal biri değilim
Benim de temizliğe girişmem gerekir.Bugün öyle yaramazlık yok..Hiii hepimize.Hic yakışıyormu bize demi
Bugün cam perde baya efor isteyen işlerle uğraşıcam.Bi de maydanoz suyumu içerim akşam iftardan sonra.Eger oğlum gündüz uyursa bi leslie patlatırım.Ama daha fazlasını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?