Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Kahvaltı
1 has. yum., Domates, salatalık, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 ceviz, 2 gün kurusu

15.00 de 3 fırın patates, az kasar rendesi, 1 dilim beyaz peynir, 1 tk kadar tereyağ, yeşil salata

17.00 2 kayısı, 5 çilek

20.00 1.5 servis kaşığı musakka (yağda kızarmadi fırında az yagla), yeşil salata

Bugün çok yemişim sanki

Spor yok, temizlik yaptım bugün cam kapı pencere hesabı, yoruldum baya, su 2 lt oldu.

evet çok büyük avantaj tabi sen çok spor yapıyorsun kilon neredeyse benle aynı ama bu hafta ne olacak bilmiyim
helal olsun aferim bir çatalla kalmışsın ama işte evde sık sık olunca böyle davranman normal benim gibi çölde su bulmuş misali görünce taklalar atmıyorsun
Hele ondan mı bana soruyordun tatlı yok mu diye?

Bu hiç hayra alâmet değil 1-2 taneyle sınırlı kalamayacak gönül bakışı buuu iddiayı başlatıyorum bence 5 tane yiyecek Geçen hafta verdiği 1 kiloyu bugün lop diye yutacak
sen öyle SAN bu hafta da vereceğim bak gör 4 tane yidimama ama aması var bir küçük kase de aşure yedim. off be rahatladım
evet gerçekten benim suçum değil
O kadar yazıldı çizildi resimler atıldı ben gurbetteyim bulamıyom her zaman eşime zaten boğaz söyle hamburger için Amerika’ya gider
Gitmiş başka şehirden üstelik dışarılara kadar kuyruğu olan bir yerden almış emek vermiş adamcağız yemiyekte ne yapak anacım
Gönül-ü yoldan çıkaran kimse bizi de cikariyodu.Allahtan yasak varda bu engel oldu biraz.
yoldan çıkmak ne kelime resmen güvercin gibi taklalar attım evde hamile iken bile böyle AŞErmedim
Yokk bence max. 3 diyorum. Çok iradeli maşallah evlilik yıl dönümünde, doğum gününde bile yemedi
yoktu ki evde olsa yirdim ama tabi bu kadar saldırmaDım oruçlu idim bir de ama yemeğimi az yedim salata çok az tavuk yedim gerisi baklava

Gonul83
Ahh Gönül um naptın sen.Sayende bende sabah sabah adamı kaldırdım bi de yasak var.Artik sipariş falan bugün o baklava gelecek ve yenecek yani.
Ya ciddimisin ben normalde böyle etkilenmezdim ama kaptan resmini de koyunca koptum artık ve 1 kg almış diyor ki o kadar sıra bekledim 2 tane alamazdım doyama kadar ye diyor
Artık çoğunluğunu çocuklara yedireceğim her gün azar azar bitecek

Neyse kızlar biz sağlıklı şeylerden konuşalım şu tatlı konusunu bir süre kaldıralım çok güzel oluyor konuşması ama işte aklımız kalıyor hem oruç hem diyet bayağ bizi zorluyor. Ne için toplandığımızı unutmayalım ve tam gaz devam edelim bugün dahil tatlıyı kaçıranlar daha fazla spor hareket yapsın kendimizi öyle iyi hissederiz artık

Afiyet olsun canım su hayattır ama biraz zor yetisirsin gibi 7litreye çıktı bile bu sıcakta valla kabul ediyorum ben normal biri değilim
Ay inanmıyorum
7 miiii
Ben çatlayana kadar içsem 4 ü zor bulurum canım.
Doktora hiç sordun mu bu kadar çok içtiğini, bi zararı falan olmasın sonra?

Ay inanmıyorum
7 miiii
Ben çatlayana kadar içsem 4 ü zor bulurum canım.
Doktora hiç sordun mu bu kadar çok içtiğini, bi zararı falan olmasın sonra?
Doktora gideceğim canım kac keredir niyetlendim yani okuduğum kadarıyla böbrekleri çok yordugu için ilerde böbrek problemi olabiliyor şu virüs geçsin gidecem çünkü bu kadarının normal olmadığının farkındayım hiç zorlanmadan içiyorum maalesef hani yarım litrelik bardağı bir dikiste içiyorum ve daha içmemek için kendimi zor tutuyorum

Tartı beni durdurdu ama alırsa da 1tane yeter bile bana.Demek zorundayim

Bu arada dun paylasamadim
Sabah 9.30
1 zeytinyağlı yumurta
1 küçük ev yapi mi poaca çay
15.30da
1 kâse cacık
Akşam 8de
2 parça but
Közlenmis domates biber patlıcan
Soğan salatası
3 gündür spor yok sıcaktan dışarı çıkamıyorum evde de sıcaktan yapamıyorum

Bugün öyle yaramazlık yok..Hiii hepimize.Hic yakışıyormu bize demi
Bugün cam perde baya efor isteyen işlerle uğraşıcam.Bi de maydanoz suyumu içerim akşam iftardan sonra.Eger oğlum gündüz uyursa bi leslie patlatırım.Ama daha fazlasını bilmiyorum.

Aynen Öyle şekerim bize yakışmıyor şimdilik bu işe ara verelim hedefe ulaştıktan sonra kontrollü şekilde yeriz büsbütün uzaklaşmak mümkün değil çünkü

Aynen Öyle şekerim bize yakışmıyor şimdilik bu işe ara verelim hedefe ulaştıktan sonra kontrollü şekilde yeriz büsbütün uzaklaşmak mümkün değil çünkü
Ya ben bi de hedefe ulastim hopp 1ay olmadan 1.5kg aldım.Tabi araya Ramazan da girdi ama.Yani tüm sopalik oldum.Hayaller hayaller iste.Bu arada baklavadan da vazgeçtim.

aslında geçen ay adetken yapmıştım spor (leslie) bu ağrılardan insan yok yapmam diyor ama ben de yapayım ya madem.. gerçekten de iyi geliyor hem yarım saatten ne olacak

dün bir uyumuşum bir uyumuşum kaç saat uyudum hiç bilmiyorum valla hep yattım menümü yazayım da geçmişe bakıcam

kahvaltı
kıymalı yumurta avuç içi kadar pide 2 dilim süzme peynir

ara
sade türk kahvesi

öğle
mercimekli pırasalı unsuz börek
2 bardak ayran

ara
2 kaşık dondurma (kızlara yedirirken yürüttüm accuk)

akşam
1 karnıyarık
4 kaşık pilav
2 kase cacık

ara yok uyudum çünkü spor da yok gün içinde adımım 5700 olmuş

Benim de temizliğe girişmem gerekir.
Ama nasıl yapıcam bilmiyorum.
1 haftadır tatildi bana.
Oruca başladım.
İşler de beni bekliyor.
Camlar kapılar
Daha yazlıkların çoğunu ütülemedim.
Bu hafta beni bekleyen çok iş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…