Ben de bilmiyorum yatak odasını temizleyecem diyorum mutfakta buluyorum kendimi daha kisliklari kaldirmadim bile ve evdeyim ben bu işleri calisiyo eken yapıyordum valla evde tüm işlerini bitiririm diyordum corona beni tamamen tembel yaptıBenim de temizliğe girişmem gerekir.
Ama nasıl yapıcam bilmiyorum.
1 haftadır tatildi bana.
Oruca başladım.
İşler de beni bekliyor.
Camlar kapılar
Daha yazlıkların çoğunu ütülemedim.
Bu hafta beni bekleyen çok iş var.
Gunaydin kizlar
Bugün eşimde evdeyken temizlik günümüz.
Bu ödem için bi tarifi olan varmı? Sanki ayaklarım ellerim sismis gibi geldi.
Kesinlikle öyle canım heryerde aynı sıcak mı bilmiyorum ben hataydayım burası yanıyor 2 gündür dışarı başımı çıkaramadım sıcaktan yarın 41 derece olacakmış
Okuldan arkadaşım 2 yıl önce gelmiş Tarsus'ta .
Diyor ki size burada yedirdikleri tatlılar şerbet.
Bunlar yenir mi diyor.
Tatlısını getiriyor her gittiğinde.
Etini çok beğeniyor o yörenin.
Buradakiler çok yavan diyor.
Biz alışmışık ya çok fark etmiyoruz.
Maalesef Korkunç derecede canım baklava istiyor Eşime dedim ne yap et bul çok kötüyüm yemek yemeyeceğim onu yiyeceğim dedim.
Beni de yoldan çıkardınız
Bu arada dışarıda olan insanlar ve çocuklar çok canımı sıkıyor en son lojmanda çocukların dolaşması konusunda komutan kızmış da bugün askerler dışarıda olanları tek tek uyarıyorlardı. Kızım yazık balkona çıkıp anne çok sıkıldım neden biz de inmiyoruz diyor
Biz üşüyoruz Kars’ta ☺
Al benden de canım.Ben de bilmiyorum yatak odasını temizleyecem diyorum mutfakta buluyorum kendimi daha kisliklari kaldirmadim bile ve evdeyim ben bu işleri calisiyo eken yapıyordum valla evde tüm işlerini bitiririm diyordum corona beni tamamen tembel yaptı
Ben de herşeye ağlayanlara hayranımHerşeye aglamayanlara hayranım ben çok duygusalim yaa ama bu kitap çok farklıdır bende
Bende bu corona 'dan beri evdeyim.Ve artık daha çok gözüme çarpmaya başladı ev işleri.Cam silmek kadar hiçbişey zor gelmiyo küçük çocuk olunca tabi.Ben de yazlıkları çıkarmadım daha.Ama nasıl yapsam diye dusunmekten başlayamadım bi ara.Gozumde büyüdü.Benim de temizliğe girişmem gerekir.
Ama nasıl yapıcam bilmiyorum.
1 haftadır tatildi bana.
Oruca başladım.
İşler de beni bekliyor.
Camlar kapılar
Daha yazlıkların çoğunu ütülemedim.
Bu hafta beni bekleyen çok iş var.
Bennde tartışma anında ağlamam benim ağlama şeklim farklı huzunlendigimde ağlarım sadece ve başkasına göstermem zayifligimi eşim bile olsa filme kitaba çok rahat ağlarım ama ilginc hatta babam ve oğlum filmini sinemada seyredecek diye izlemiyorum Kütahya giderken koydular filmi varya tüm otobüs gülmüştü banaBen de herşeye ağlayanlara hayranımçünkü bazı durumlarda ağlayanlar haksızda olsa haklı pozisyonu uygulanıyor yazık ağlıyor mantığı... o yüzden çok sinir oluyorum mesala eşim benim neye çok üzüldüğümğ anlamaz çünkğ ağlamam kelimelerim ona yetmez ama iki ağlasaydım belki daha inandırıcı olurdu
Ohhh missss.Merhaba herkese , bugün benim evi dip bucak temizleme günüm daha yeni bitti temizliğim .. neyseki yemeğim var biraz dinleneyim ... gerçi kızımla kitap okumaya geçecem birazdan o okuyacak ben takip ediyorum...
1. Sınıflar okula tam alıştılar dedik bu koronavirüs çıktı.. Rabbim bi an önce bu hastalığı yok etsin inşallah
Hadi gözün aydın.Kızlar herkese kolay gelsin.Benim camlar perdeler bitti.Icim açıldı ya.Ama bugün spor yapacak halim kalmadı.Tabi akşam nolur bilmiyorum.
Oğlum feci zıpır bi çocuk eşim evdeyken bitirmem gerekiyodu.Cok şükür 2gunde bitti.Bi de yazlıkları çıkarmam gerek.Cok ısındı havalar.Kahveyi akşam iftardan sonra icicem artik.Bende çok severim temizlikten sonra kahve keyfi yapmayı.Hadi gözün aydın.
Bir çırpıda bitirivermişsin.
Benim gözümde büyüyor.
Tatilde yatmaya alıştom. Yoksa haftasonu yapacaktım bu işleri.
En sevdiğim şey evi temizledikten sonra oturup kahve içmek.
Normalde ben genel temizlik için yardımcı kadın alıyordum coronadan dolayı alamadım valla çok zor perdeleri napacam camlarOhhh missss.
Ben başlayamafım bu gün.
Yarın start vereceğim.
Hiç te yapasım yok.
Biri yapsa ne güzel olur.
Ellerine sağlık ben yarın yaparım artık basım ağrıyor ya iftar olsunda ilaç icecem galibaOğlum feci zıpır bi çocuk eşim evdeyken bitirmem gerekiyodu.Cok şükür 2gunde bitti.Bi de yazlıkları çıkarmam gerek.Cok ısındı havalar.Kahveyi akşam iftardan sonra icicem artik.Bende çok severim temizlikten sonra kahve keyfi yapmayı.
Olur canım tabi.Dikkat et kendine.Gecmis olsun.baş ağrısı çok zor bi de sıcaklar var.Ben gaza geldim bitti ağır isler çok şükür.Ama akşama kahve ve bitter çikolatam hazır.Ellerine sağlık ben yarın yaparım artık basım ağrıyor ya iftar olsunda ilaç icecem galiba
Benim için n kahve önemli bir keyif saati birlikte içelim akşam atarım foto
Afiyet olsun ben daha çorba yapacam akşamki kahveyi dusunuyorumOlur canım tabi.Dikkat et kendine.Gecmis olsun.baş ağrısı çok zor bi de sıcaklar var.Ben gaza geldim bitti ağır isler çok şükür.Ama akşama kahve ve bitter çikolatam hazır.
Yemek derdi kadar ben-i hiç bisey yormuyor.Yapmak değil ne yapsam diye düşünme kismi.Fikri hazır ama 6gibi yaparım bende.Oglumu ve eşimi uyuttum.Bende biraz dinlenir mutfağa geçerim.Sicakta çorba da yenmiyoki.Afiyet olsun ben daha çorba yapacam akşamki kahveyi dusunuyorum
Yoğurt corbasi yapacam dünden de guvecim vardı zaten salata yaparım tamamYemek derdi kadar ben-i hiç bisey yormuyor.Yapmak değil ne yapsam diye düşünme kismi.Fikri hazır ama 6gibi yaparım bende.Oglumu ve eşimi uyuttum.Bende biraz dinlenir mutfağa geçerim.Sicakta çorba da yenmiyoki.
Ellerine sağlık canım.Dur kopya cekiyim yarına ne yapsam diyodum.Guvec güzel fikirYoğurt corbasi yapacam dünden de guvecim vardı zaten salata yaparım tamam
Ben alışamadım yardımcı kadına.Normalde ben genel temizlik için yardımcı kadın alıyordum coronadan dolayı alamadım valla çok zor perdeleri napacam camlar
Ben hep değiştiriyorsun son aldığım çok iyi Nisan'da genel temizlik yapardım ama bu sefer olmadı ramazan bitince yollarım halıları belki o zamana düzene girer ortalıkBen alışamadım yardımcı kadına.
İki elim bir pabuca giriyor benim.
Yavaş yavaş kendim yapıyorum.
Ama artık yoruluyorum.
Benim de almam gerek.
Yaşlandım artık kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?