- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Sen bilirsin, sen istersen hem yarışırım, hem de kendime ölçülü ödül de veririm merak etmeAh kiyamam... Evet canım sonuçta haftalardır diyetteyiz ve ölçülü yiyosun hakkındır bayramda kendine ödül vermen ki hedefine neredeyse ulasmisken ama sonra pişman olabilirsin tartıda +1 görürsen ki bunu düşünerek zaten abartmayacağini düşünüyorum. Sen ne dersen o.. kendime ödül vericem dersen yapmayalım hiç..❤
Dalmakta kötü durmuyordu
Canım dal da ölçülü dal bence.Oluur, anlaştık
Gerçi ben bu hafta bayram dolayısıyla kendimi biraz dalmayı düşünüyordumbaklava, dolma, börek ve Antep köftesi yemenin hayalini kuruyordum
Olsun , yine yarışalım bu sayede ben de abartmadan yerim inşallah
Ben şekerpare yapacağım canım günlerdir burnumda kokusu ağzımda tadıCanım dal da ölçülü dal bence.
Sonra pişman oluyoruz.
Ben bayramda ne tatlı yapsam diye düşünüyorum.
Gerçi dün annem yarım tepsi baklava verdi.
Ama yine de bir tatlı yapasım var.
Çocuklar seviyor benim tatlıyı.
Alternatiflerimin arasında olsun.Ben şekerpare yapacağım canım günlerdir burnumda kokusu ağzımda tadıbayramı iple çekiyorum resmen:):)
baklava yeterli bence tabi siz bilirsiniz de şeker bağımlılık yapıyor cidden sevmeleri normal ne kadar az rafine şeker tüketirlerse o kadar iyiCanım dal da ölçülü dal bence.
Sonra pişman oluyoruz.
Şerbetli tatlılarda olabiliyor öyle canım bazen şerbetini çekmiyor bazen dağılıp gidiyor.Alternatiflerimin arasında olsun.
Ama bir iki kere yaptım tutturamadı.
Beceremedim yani.
İsterim tabikiiiSen bilirsin, sen istersen hem yarışırım, hem de kendime ölçülü ödül de veririm merak etme
Tebrik ederim canım böyle devam et. Dışarıdan gelen böyle tepkiler insanı çok mutlu ediyor. Ben de sıkılaştım baya iki gün önce dışarı çocukları çıkardığımda komşularım aynı tepkiyi verdi nasıl zayıfladın çok iyi vermişsin falan dediler nasıl mutlu oldum dönüp dönüp aynaya bakuyorum her gün sporumu yapıyorum gaza geldim:)geçen hafta:86.2
bugün:84.8
dönüp dönüp tekrar tartılıyorum geçen sene 105 kiloyu gördüğüm aklıma geliyor şuana kadar çok fazla diyet denedim başladım bıraktım asla zayıflayamayacağım gibi geliyordu iyiki katılmışım bu gruba iyiki varsınız hanımlar
bugün komşumuza ilaç aldım kapıyı açar açmaz sen zayıflamışsın dedi ben çok fazla farkı anlamıyorum ama insanlar zayıfladığımı söylüyor
Canım ben aynen şöyle demiştim " benimle yarışmak isteyen var mı? Burada benimle yarismayip kilo vermeyen kaldimi" demiştimBana hiçbir şey demedin ama
Ayy çook sevindim canım benim, muhteşem gidiyorsun maşallahgeçen hafta:86.2
dönüp dönüp tekrar tartılıyorum geçen sene 105 kiloyu gördüğüm aklıma geliyor şuana kadar çok fazla diyet denedim başladım bıraktım asla zayıflayamayacağım gibi geliyordu iyiki katılmışım bu gruba iyiki varsınız hanımlar
bugün komşumuza ilaç aldım kapıyı açar açmaz sen zayıflamışsın dedi ben çok fazla farkı anlamıyorum ama insanlar zayıfladığımı söylüyor
Kendime güvenemedim ki canım ondan yazmamıştım. Bu hafta bayram haftası ya kendime güvenemiyorum:)Canım ben aynen şöyle demiştim " benimle yarışmak isteyen var mı? Burada benimle yarismayip kilo vermeyen kaldimi" demiştimkiminle yarissam masallahh öbek öbek zayıfladı
Kimseden ses çıkmamıştı ne bilim
Sende katılmak ister misin bize? ❤
Kendimi salacağım biraz demiştimCanım dal da ölçülü dal bence.
Sonra pişman oluyoruz.
Bence bu sayede kontrollü gitmis olursun emeğin zayi olmaz.. karar senin canimKendime güvenemedim ki canım ondan yazmamıştım. Bu hafta bayram haftası ya kendime güvenemiyorum:)
Tebrikler canım.geçen hafta:86.2
Bende aynı canım.Kendimi salacağım biraz demiştim
Ama ölçülü salacağım tabi, kolay mı verdim o kadar kiloyu...
Benim kaynanam da 1 tepsi cevizli baklava yapmış göndermiş yine
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, geçen gönderdiğinde 3-4 günde 10 dilim yemiştim
İnşallah çabuk biter.. normalde çok severim ve daha fazla yerdim bu kendimi frenlemiş halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?