Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Patates dışında hiç birini yemiyorum zaten kaptanım uyar bana tam buğday ekmeği yiyebilirim demi

Olsun canım, yine de kilo vermişsin sonuçta tebrikler
Eminim ki haftaya çok daha güzel bi sonuç göreceğiz..

Canım çok tatlisin ne bilim var mı benimle yarışmak isteyen dedim ya kimse oralı olmayınca bende teklif etmedim bi daha verememisim kilo zaten
Olsun, bu hafta daha dikkat edersin yediklerine, daha iyi verirsin inşallah
Yarış, gerçekten insanı frenliyo, bişey yiyecekken cumadan sonra yarış bitince rahat yerim şimdi yemeyim dedim çoğu zaman. Cumadan sonra da yemedim zaten unuttum genellikle

Günaydın kızlar nasılsınız
Geçen hafta 67.7 bu hafta 67.2
-500gramkaptan bu hafta listeye girmek bana pek yaramadı
Olsun, Ramazan da vermişsin sonuçta,
G0naydın
Geçen hafta 54.7
Bugün 54.4
Fark -300
Kilo senden gidecek yer bulamıyordur, sonuçta kemiklerinin eriyecek hali yok, vucudun yakacak yağı bulamıyor artık boyun kaçtı unuttum?
Bu da güzel bi başarı bence o zayıflıkta kilo verebilmek

Ben kendimi hiç okadar zayıf hissetmiyorum desem taşlanmam demi 1.57 boyum cnm kısayım biraz ya aslında öyle bi sarkma falan bişey yok etim sıkı ama alt göbekde biraz, iç bacakta birazdan fazla fazlalık var yağmı yoksa kaslarımmı büyük yer kaplıyo anlamadım

Sonuçta boyundan 3 rakam daha az kilodasın, çok ideal bence o kadarcık ta olsun, bir dirhem et, bin ayıp örter

Sonuçta boyundan 3 rakam daha az kilodasın, çok ideal bence o kadarcık ta olsun, bir dirhem et, bin ayıp örter
50 kiloya düşüyüm birazda sıkılaşıyım yeter modundayım cnm, zaten 50 ye düşsem bile 1 kaçkilo gene alırım ben kilo alma payınıda düşünerek zayıflıyorum resmen

Geçen hafta 77
Bu hafta 77.3

Bence 1 kilo hiç kötü değil canım.. bi duzene oturtabilirsen arkası gelir zaten..

Hedefim 1 ayda 7 kilo haftada ortalama 1.800 civarı vermem lazım oda zor... Hayırlısı bakalım kaç gidecek 1 ayda. Kesinlikle öyle, hiç veremezsem 1 vermiştim yarışırken..
Bu hafta yarışalım mi

LAydLiNe kitap yurduna benimde üyeliğim var, hatta 2 3 siteye daha arada almışlığım var imternetten, ama ben gidip görüp dokunuyum arkasını okuyup içini karıştırıyım öyle seviyorum manyağım biraz bu konuda hatta en büyük zevklerimden biri sahaf gezmek bu süreçte gidip almam tabiki internetten bakıcam artık☺

Tebrikler çok güzel.
Haydi haftaya devam.

Oluur, anlaştık
Gerçi ben bu hafta bayram dolayısıyla kendimi biraz dalmayı düşünüyordum baklava, dolma, börek ve Antep köftesi yemenin hayalini kuruyordum
Olsun , yine yarışalım bu sayede ben de abartmadan yerim inşallah

Canım 1 ayda 7 kilo vermek çok fazla, ve sağlıksız olur..haftada 1 kilo olsun hedefin bence. Ulaşılabilir hedefler daha kolay ilerlememizi sağlar

1 kg iyi bence hiç verememekten. Daha önce de bahsetmiştim insülin direncim çok yüksekti. Ama ben diyetle ilaçsız(emzirdiğini için o süreçte) insülin direncimi kırdım. Karatay tarzı bi diyet vermişti dr. Muz , patates , karbonhidrat yoktu sadece tam buğday ekmeği vardı. Ve 2 ay gibi sürede hem kilo vermiştim hem direnci kırmıştım. İmkansız değil. Tabi düzenli olmasa da yürüdüm.

Ah kiyamam... Evet canım sonuçta haftalardır diyetteyiz ve ölçülü yiyosun hakkındır bayramda kendine ödül vermen ki hedefine neredeyse ulasmisken ama sonra pişman olabilirsin tartıda +1 görürsen ki bunu düşünerek zaten abartmayacağini düşünüyorum. Sen ne dersen o.. kendime ödül vericem dersen yapmayalım hiç..

Dalmakta kötü durmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…