Patates dışında hiç birini yemiyorum zaten kaptanım uyar bana tam buğday ekmeği yiyebilirim demiArada oluyor canım böyle. Sen bu haftaya takılma. Haftaya bunun ödülünü alacaksın. Ama son kilolarda ağzına attığın her sağlıksız lokma sana misli misli döner. Bu hafta seninle bir şey deneyelim ne dersin? Şu andan itibaren ağzına bir hafta boyunca beyaz ekmek, pirinç, patates sürmeyeceksin. Şu takımın ilk sayfasında yasaklı yiyeceklerimiz var ya. Onlardan hiç birini yemeyeceksin. Yapabilir misin? Listeyi bi incele bakalım.
Vermşim canım da bakalım 19.00 a kadar da biraz gider inşallah.En geç saat 19:00 da canım. İnşallah bu hafta güzel bir kilo vermiş olursun çünkü listeye almayı düşünüyorum seni
Olsun canım, yine de kilo vermişsin sonuçtaKızlar bildirimi yapayım geçmişe sonra bakicam
Eki Görüntüle 2638391
Geçen hafta 125.3
Bu hafta 123.8
Fark 1.5
Yüzde 1.20
Başladığımdan beri 1 kilo gitti ama sadece15 gün falan olmuştur başlayalı.. regl dönemi, diyetisyeni bırakmam, Karatay kararım ama bi türlü başlayamamam falan bir adım yol gidemedim zaten insülin direnci de sağolsun hiç yardımcı olmuyor insülin direnci olanlar varsa aramızda okuduğum kitapta egzersiz yapmadan ilaçla bile kilo veremeyecekleri yazıyor
Kızlar bana bı el atın hele yaaben kendim yapabilemiyorum biraz sıkıya gelmem lazım birinin benim tepeme binmesi lazım bı gönüllü aranıyor
Bu sabah güzel bir Karatay kahvaltısı yaptım erken kalkmama rağmen saat 10 a kadar bekledim akşam 6 gibi yemeğimi yiyip leptinime kucak açıcamakşama kadar 1 ara 1 ana öğün daha yapicam
Akşam kahvaltının fotosunu atarim
Olsun, bu hafta daha dikkat edersin yediklerine, daha iyi verirsin inşallahCanım çok tatlisinne bilim var mı benimle yarışmak isteyen dedim ya kimse oralı olmayınca bende teklif etmedim bi daha verememisim kilo zaten
Olsun, Ramazan da vermişsin sonuçta,Günaydın kızlar nasılsınız
Geçen hafta 67.7 bu hafta 67.2
-500gramkaptan bu hafta listeye girmek bana pek yaramadı
Kilo senden gidecek yer bulamıyordur, sonuçta kemiklerinin eriyecek hali yok, vucudun yakacak yağı bulamıyor artıkG0naydın
Geçen hafta 54.7
Bugün 54.4
Fark -300
Ben kendimi hiç okadar zayıf hissetmiyorum desem taşlanmam demiOlsun, Ramazan da vermişsin sonuçta,
Kilo senden gidecek yer bulamıyordur, sonuçta kemiklerinin eriyecek hali yok, vucudun yakacak yağı bulamıyor artıkboyun kaçtı unuttum?
Bu da güzel bi başarı bence o zayıflıkta kilo verebilmek
Sonuçta boyundan 3 rakam daha az kilodasın, çok ideal benceBen kendimi hiç okadar zayıf hissetmiyorum desem taşlanmam demi1.57 boyum cnm kısayım biraz ya aslında öyle bi sarkma falan bişey yok etim sıkı ama alt göbekde biraz, iç bacakta birazdan fazla fazlalık var yağmı yoksa kaslarımmı büyük yer kaplıyo anlamadım
50 kiloya düşüyüm birazda sıkılaşıyım yeter modundayım cnm, zaten 50 ye düşsem bile 1 kaçkilo gene alırım benSonuçta boyundan 3 rakam daha az kilodasın, çok ideal benceo kadarcık ta olsun, bir dirhem et, bin ayıp örter
Kızlar bildirimi yapayım geçmişe sonra bakicam
Eki Görüntüle 2638391
Geçen hafta 125.3
Bu hafta 123.8
Fark 1.5
Yüzde 1.20
Başladığımdan beri 1 kilo gitti ama sadece15 gün falan olmuştur başlayalı.. regl dönemi, diyetisyeni bırakmam, Karatay kararım ama bi türlü başlayamamam falan bir adım yol gidemedim zaten insülin direnci de sağolsun hiç yardımcı olmuyor insülin direnci olanlar varsa aramızda okuduğum kitapta egzersiz yapmadan ilaçla bile kilo veremeyecekleri yazıyor
Kızlar bana bı el atın hele yaaben kendim yapabilemiyorum biraz sıkıya gelmem lazım birinin benim tepeme binmesi lazım bı gönüllü aranıyor
Bu sabah güzel bir Karatay kahvaltısı yaptım erken kalkmama rağmen saat 10 a kadar bekledim akşam 6 gibi yemeğimi yiyip leptinime kucak açıcamakşama kadar 1 ara 1 ana öğün daha yapicam
Olsun, bu hafta daha dikkat edersin yediklerine, daha iyi verirsin inşallah
Yarış, gerçekten insanı frenliyo, bişey yiyecekken cumadan sonra yarış bitince rahat yerim şimdi yemeyim dedim çoğu zaman. Cumadan sonra da yemedim zaten unuttum genellikle
Tebrikler canım.Günaydın kızlar nasılsınız
Geçen hafta 67.7 bu hafta 67.2
-500gramkaptan bu hafta listeye girmek bana pek yaramadı
Tebrikler canım.G0naydın
Geçen hafta 54.7
Bugün 54.4
Fark -300
Tebrikler çok güzel.Kızlar bildirimi yapayım geçmişe sonra bakicam
Eki Görüntüle 2638391
Geçen hafta 125.3
Bu hafta 123.8
Fark 1.5
Yüzde 1.20
Oluur, anlaştıkGeçen hafta 77
Bu hafta 77.3
Bence 1 kilo hiç kötü değil canım.. bi duzene oturtabilirsen arkası gelir zaten..
Hedefim 1 ayda 7 kilo haftada ortalama 1.800 civarı vermem lazım oda zor... Hayırlısı bakalım kaç gidecek 1 ayda. Kesinlikle öyle, hiç veremezsem 1 vermiştim yarışırken..
Bu hafta yarışalım mi
Canım 1 ayda 7 kilo vermek çok fazla, ve sağlıksız olur..haftada 1 kilo olsun hedefin bence. Ulaşılabilir hedefler daha kolay ilerlememizi sağlarGeçen hafta 77
Bu hafta 77.3
Bence 1 kilo hiç kötü değil canım.. bi duzene oturtabilirsen arkası gelir zaten..
Hedefim 1 ayda 7 kilo haftada ortalama 1.800 civarı vermem lazım oda zor... Hayırlısı bakalım kaç gidecek 1 ayda. Kesinlikle öyle, hiç veremezsem 1 vermiştim yarışırken..
Bu hafta yarışalım mi
1 kg iyi bence hiç verememekten. Daha önce de bahsetmiştim insülin direncim çok yüksekti. Ama ben diyetle ilaçsız(emzirdiğini için o süreçte) insülin direncimi kırdım. Karatay tarzı bi diyet vermişti dr. Muz , patates , karbonhidrat yoktu sadece tam buğday ekmeği vardı. Ve 2 ay gibi sürede hem kilo vermiştim hem direnci kırmıştım. İmkansız değil. Tabi düzenli olmasa da yürüdüm.Kızlar bildirimi yapayım geçmişe sonra bakicam
Eki Görüntüle 2638391
Geçen hafta 125.3
Bu hafta 123.8
Fark 1.5
Yüzde 1.20
Oluur, anlaştık
Gerçi ben bu hafta bayram dolayısıyla kendimi biraz dalmayı düşünüyordumbaklava, dolma, börek ve Antep köftesi yemenin hayalini kuruyordum
Olsun , yine yarışalım bu sayede ben de abartmadan yerim inşallah
Salmayı..
Haklısın canım zaten çok zor haftada Max. 1 kilo vermek bile benim için ciddi başarı..Canım 1 ayda 7 kilo vermek çok fazla, ve sağlıksız olur..haftada 1 kilo olsun hedefin bence. Ulaşılabilir hedefler daha kolay ilerlememizi sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?