Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler..

Bir günü daha devirdik şükür.. bugün menüm felaket. Umarım sporum telafi etmiştir.

Kahvalti 10.30 2 dilim fırında yumurtalı çavdar ekmeği beyaz peynir ve kaşarlı, 6 zeytin

15.00 orta boy pizza mantarlı, 1 bardak ev limonatasi

20.00 1 dilim pizza yine

21.00 1 saat yürüyüş
22.30 30 dk. Kardiyo, 40 mekik, 80 iç bacak
3 lt. Su

Kitabım, Kinyas ile Kayra 529 sayfa, 338 de kaldım bugün 16 sayfa okudum.. Sıktı baya bu kitap beni. İçine giremedim bi türlü. Sırf yarım kalmasın diye okuyorum neredeyse.

Bugün önümdeki 1 ay için çok güzel plan yaptım, hedefimi belirledim. İlk hedefim tabiki 70 kilo olmak bu süre içerisinde
Sonra eğitim bilimlerine ağırlık vericem ders calisicam.. Pandemi hakkında iş için çalışmam lazım ön hazırlık diyelim. Bol bol yürüyüp spor yapicam...

Bol eksili tartilariniz olsun.. benim beklentim çok yüksek değil.. bilin bakalım neden?
Bu hafta kimse yarışmak istemedi benimle
Madem siz beni secmediniz, yarın ben kendime rakip seçeceğim

Son düzenleme:
Beni seç hemşerim ben de iki ileri bir geri yapıp duruyorum mehter takımı gibi sana en iyi rakip ben olurum:)

Ben seve seve yarışırdım canım seninle, teklif etseydin keşke

Günaydın kızlar nasılsınız
Geçen hafta 67.7 bu hafta 67.2
-500gramkaptan bu hafta listeye girmek bana pek yaramadı
Ramazan dolayısıyla hepimiz baya zorlandık.Hep + çıkıyoruz.En azından sabit değil hemde - cıkmış bu bile cok ıyi canım.

İyi yapmışsın canım okumakla. Pandemiyle eşleşmiyor rahat ol. Sadece Uçurtma avcısı çok büyük bir dram. Yazarın bütün gerçekliğiyle anlatması da çok etkili. Sanki biz yaşadık kitabı okurken. Ben ondan öncede bir savaş kitabı okumuştum. Doğu'dan uzakta diye Amin Maalouf un. Savaşlar çok kötü çok. Elif Paulo Coelho nun elif' mi?
İnşallah güzel bir yere gidersiniz
Allah'ım ben de keşke hemen uyuyabilsem.
Ben en uykum olduğu zaman bile yatağa yatınca en erken uyumam 45 dakika 1 saati bulur.
Ne güzel hemen uyuyabiliyorsun.
Uykuya dalmak için çok kolay yöntemler var aslında. Bir de eğer yatmadan önce sürekli düşünüyorsan o da etkiliyordur. Ben de çok rahat uyuyanlardanım. Hatta uykum gelsin yanımda davul çalsınlar hiç umursamam
Menünün sonundaki cümle çok mutlu etti beni Hangi kitaba başladın?
Menün gayet güzel. En sonundaki kitap cümleleri de harika. Ben de kitapçıları çok gezenlerdenim ama kitapçıdan almıyorum kitapları. İnterneti tavsiye ederim Kitap yurdundan alıyorum ben bütün kitaplarımı. Bu dönemde bence daha sağlıklı sanki. Aklında olsun Bir de abone olduğum bir site var. Her ay oradan seçme 3 kitap geliyor. Bu üçüncü senem.
Teşekkür ederim. Ama kilo veremedim bu hafta
Neden sence?
Pizzalar hiç olmamış zaten sen de farkındasın. Kinyas ve Kayra biraz zor bir kitap ama edebi anlamda bence değerli ve güzel bir kitap. Belki okumak için yanlış bir zaman seçmiş olabilirsin. Biraz içine girmeye çalış kitabın. Ben çok severek okumuştum. Hakan Günday bence oldukça değerli bir yazar. Hayal gücü çok iyi. Azil diye bir kitabını okumuştum ilk olarak. Hayranlığım onunla başladı.
Ben seve seve yarışırdım canım seninle, teklif etseydin keşke
Ayşegül'e yarış demeyin
Günaydın kızlar nasılsınız
Geçen hafta 67.7 bu hafta 67.2
-500gramkaptan bu hafta listeye girmek bana pek yaramadı
Bence ramazanda gayet güzel bir sonuç. Tebrikler. Senin zaten verecek çok bir kilon yok. Seni geçen hafta listeye almasaydım zor girecektin listeye o yüzden aldım bir an önce gir diye
Gunaydinnn kızlar.
Herkese hayırlı cumalar.
Bugün oğlum 30dak geç kalktı.8e geliyodu ve şükrediyorum buna.
Kaptanim geçen haftaki kg mu hatırlamıyorum.Onceden not ediyodum.
57.3kg çıktım bugün.
Günaydın canım. Ben bakarım geçen haftaki listeye. Yazdım diye hatırlıyorum herkesin kilosunu

G0naydın
Geçen hafta 54.7
Bugün 54.4
Fark -300

Hedefe az kaldı hadi bakalım bu hafta daha bir gayret bekliyorum senden. Son 4 kilo. Haftalık 500 versen ki bence daha fazla verebilirsin 2 aydan önce hedefe ulaşırsın. Bence iki ay oldukça uzun bir süre. Biz bunu bir ay yapalım ne dersin?

Kızlar bildirimi yapayım geçmişe sonra bakicam

Geçen hafta 125.3
Bu hafta 123.8
Fark 1.5
Yüzde 1.20

Başladığımdan beri 1 kilo gitti ama sadece 15 gün falan olmuştur başlayalı.. regl dönemi, diyetisyeni bırakmam, Karatay kararım ama bi türlü başlayamamam falan bir adım yol gidemedim zaten insülin direnci de sağolsun hiç yardımcı olmuyor insülin direnci olanlar varsa aramızda okuduğum kitapta egzersiz yapmadan ilaçla bile kilo veremeyecekleri yazıyor

Kızlar bana bı el atın hele yaa ben kendim yapabilemiyorum biraz sıkıya gelmem lazım birinin benim tepeme binmesi lazım bı gönüllü aranıyor

Bu sabah güzel bir Karatay kahvaltısı yaptım erken kalkmama rağmen saat 10 a kadar bekledim akşam 6 gibi yemeğimi yiyip leptinime kucak açıcam akşama kadar 1 ara 1 ana öğün daha yapicam

Akşam kahvaltının fotosunu atarim

candy_candy hoş geldin canım. Dün menünü yazmamışsın?

Kaptancım bir kaç gecedir büyük kıza telefonu verdigim için giremiyorum hemen yaziyorum

Kahvaltı 12.00
2 wasadan zeytin ezmeli domatesli sandviç
Sütlü neskafe şekersiz

İkindi 16.30
Büyük bir kase haşlanmış brokoli karnabahar
Sarımsaklı yoğurt

Akşam 20.00
Bir üçgen dilim pizza (orta boy pizzanın 8de1i)
Bir bardak ayran

Su 2 lt ancak olmuştur bitki çayı içemedim
Spor yok temizlik yaptım bugün de temizliğe devam mutfak dolapları tezgahı falan sildim uzun sürdü akşam da uyudum

Aslında çok birşey de düşünmüyorum ama eskiden beri böyleyim.
Kitap okuyorum uykum geldin diye yok.
Yatınca bir bir saat geçecek.
Alıştım.
En sinir olduğum da eşim yatağa yattıktan 10 saniye sonra uyur.
Sen dönersin. Çıldırıyorum.

Akşamın az olmuş. Kalori hesabına göre de az. Daha sağlıklı beslenmen lazım canım. Kendini aç bırakırsan sonunda olacakları biliyorsun. Karataya bayramdan sonra mı başlayacaksın?

Çok haklısın kaptanım ama menülerim ortada hergün sporda yaptım bu hafta ama giden 300 gram oldu ben anlamadım bu işi valla

Geçmişi unut şimdi. Bu hafta senden 2 kilo bekliyorum. Ona göre hazırla kendini. Ama bunu az yiyerek yapmayacaksın. Sağlıklı beslenerek ve spor yaparak. Her gün spor yapmanı da istemiyorum. Hafta da 4 gün. Yürüyebilecek yerin var mı? Ya da evde yürüyüş bandı?

Çok haklısın kaptanım ama menülerim ortada hergün sporda yaptım bu hafta ama giden 300 gram oldu ben anlamadım bu işi valla

Arada oluyor canım böyle. Sen bu haftaya takılma. Haftaya bunun ödülünü alacaksın. Ama son kilolarda ağzına attığın her sağlıksız lokma sana misli misli döner. Bu hafta seninle bir şey deneyelim ne dersin? Şu andan itibaren ağzına bir hafta boyunca beyaz ekmek, pirinç, patates sürmeyeceksin. Şu takımın ilk sayfasında yasaklı yiyeceklerimiz var ya. Onlardan hiç birini yemeyeceksin. Yapabilir misin? Listeyi bi incele bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…