Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin de oğluşun varmış benimki de erkek:) ve bezi son zamanlarda o kadar doluyor ki sabaha her yeri göl olmuş oluyor

Senin de oğluşun varmış benimki de erkek:) ve bezi son zamanlarda o kadar doluyor ki sabaha her yeri göl olmuş oluyor

Ya aynı sorun bende de var sık sık oluyor hemde bezden mi oluyor anlamıyorum. Arayıp şikayet ettim numune istediler . Bezlerde sorun yok bez no büyütün dediler. Tmm dedim büyük kullanmaya başladım ama yok yani yine çocuk sabah sırılsıklam kalkıyor yani

Benimki uyumadan çok emiyor ve su içiyor vermeyince sinirleniyor fenalardayız çok inatlaşmamaya çalışıyorum o yüzden. Bez numarasını büyütünce de yanlardan mı sızıypr üstten mi? Bizim şu an üstten çıkıyor daha çok bez numarasını büyütmem gerekiyor sanırım. Ama yine de nerseyse bir kilo oluyor sabaha kadar yani çok farketmeyecek oğlum çok çiş yapıyor:)

Merhaba kızlar , bugün sabah sporuna başladım sabah 45 dk eliptik 20 dk yürüyüş bandında yürüdüm...sonra güzel bir kahvaltı ardından salonu döktüm temizledim çok yoruldum.. ramazan ayında yapamamıştım..

Ay çok sevindim.
Yalnız olmayacağım.
Bende bende if yapacammmm sabah 10.30 -11.00 akşam 16.30 -17.00 arasında akşam yemeği... yalnız arada öğle 1 kase yoğurt yiyecem.. akşam yemeğimin yanında yoğurt değil bol salata yiyecem.. demir eksikliğim var akşam yemeklerim genellikle protein olacak onun yanında yoğurt yemek istemiyorum demir emilimini azaltıyor yoğurt.....

Aynı aynı bol bol su içiyor bide emiyor emerek uyuyor zaten. Külot bez de yanlardan çıkıyor bantlı bezde üstten çıkıyor sinir bozucu gerçekten doluyken çıkmasını anlayabiliyorum ama her zaman çok dolu olmuyor çıkması için,, anlamıyorum.

Şu sinir bozucu ruh halleri biraz azalsa emme işini de ona göre ayarlarız da hayırlısı.

Ben açıklayayım canım, 2 oğluş büyütmüş biri olarak
Benim de bezler yarı kuru olmasına rağmen, yandan üstten çıkıp çocuğun elbisesini ıslatıyordu, çoğu geceler gece yarısı uyanıp huysuzlanınca, sil baştan kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum...çocuğunda benim de uykumuz bölünüyordu
bende uzun zaman anlamadım bez tam dolmadığı halde nasıl dışına taşıyor diye..
Çok geç te olsa anladım sebebini,
erkek çocuğun organı sağa sola yada yukarı dönük olunca bez de o şekilde kapanınca, tazyikle o tarafa doğru ıslatıp, belli bi süre sonra taşma oluyor canım.. ben bunu 2. Oğlumumun son bezleme döneminde farkettim, bezi kapatırken organı hafifçe aşağı döndürüp ortalayıp kapatınca, genel olarak taşma sorunu kalmadı sizde bi deneyin, faydasını görürsünüz

Şuan 15 aylık bi kızım var, gece bez taşma olmadı hiç... Tamamen erkek çocuğun yapısı ile alakalı..

Bayram canım şimdi.
Kaptan iki gün izin verdi.
Yarın başlarız dikkat etmeye.
Ev ahalisini yeme düzenine alıştıra bilirsem işim daha kolay olacak.
Dediğin gibi ben de özel menü yapamam ama evi biraz kendi menülerime uydurursam süper olur.

Süper çoğumuz aynı tarzda besleniyoruz.
İyi fikir öğlenleri yoğurt.
Ben de süt ve meyve düşünmüştüm.
Yoğurt meyve de olur.
Benim sabah biraz erken kahvaltı oluyor.
Onun saatini 10.00 a çekmem gerek.
Biz 8.30 da kahvaltı ediyoruz normalde.

Şu sinir bozucu ruh halleri biraz azalsa emme işini de ona göre ayarlarız da hayırlısı.

Yeni yeni huyları çıkıyor sürekli emzirmek çok zor geliyor bana artık çok ısırıyor çünkü

Ya ahahhahah ben aslında öyle olabileceğini düşünüp kontrol ettim ama bizimki uyuduğu gibi hep havada dimdik duruyor

Şuan 15 aylık bi kızım var, gece bez taşma olmadı hiç... Tamamen erkek çocuğun yapısı ile alakalı..

Galiba öyle

Tamam canım.
Seneye çok daha kolay olacak.

İnşallah cnm ya :)

Pazartesi menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Yarım dilim ekmek
5 zeytin

Ara 15.00
Küçük kase sarı leblebi ve kabak çekirdeği karışımı

Akşam 18.00
2 fırın but
Bol salata
1 bardak ayran

3 litre su
30 dk Leslie
1 bayram şekeri

@Elifff80 , benim menülerimi takip edeceğini söylemen bende çok etkili oldu, menülerime ve saatlerime ramazandan önceki gibi dikkat etmeye karar verdim, 1 saat yürüyüşümü yaptım, yeşil çayımı içtim çok teşekkür ederim beni kendime getirdiğin için

Kızlar iki gündür ben ben değilim çok abartıyorum yemeği ve bu da tartı ya yansıdı
Sabah 10
2 kıymalı yumurta
2 lokma çökelek
1 çeyrek tam buğday ekmeği çay
3 te komsumuzdan akşam yemeği için tandır ekmeği sipariş etmiştik taze ve sıcak getirince yarım ekmek yedim
Akşam yemeği 6 da 2 şiş tavuk 1 tabak közlenmis patlıcan domates biber salatası çeyrek ekmek

11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
1 domates
Çay

15.00
2 kaşık kuru fasulye
3 dilim baklava

19.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş

Bugun yürüyüşe geç çıktığım için akşam yemeği de geç oldu, bundan sonra daha erken yiyeceğim inşallah.

Bi kere ipin ucu kaçınca toparlamak zor oluyo canım, seni anlıyorum, ama yarından itibaren daha dikkat edersen toparlayabilirsin
Öğlen ki yarım ekmeği yemeseydin iyiymiş aslında, olsun afiyet olsun, sıcak sıcak olunca ben de dayanamazdım sanırım..

Aynen öyle oluyor bir kere kaçınca zor oluyor yarından itibaren daha dikkat edeceğim inşallah ekmek öyle güzel kokuyorduki ve sıcacıktı o yüzden dayanamadım ama yarından itibaren kendimi frenlemem lazım tartı inanılmaz korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…