Senin de oğluşun varmış benimki de erkek:) ve bezi son zamanlarda o kadar doluyor ki sabaha her yeri göl olmuş oluyorEvet cnm örneklerden çok erken olduğunu anladım
Gece bezleri çok dolu oluyor gece değiştiriyorum 1 defa sabah yine dolu buda demek oluyor ki benim oğluş hiç uygun değil bu duruma
Denemekten vazgeçtim :)))) seneye inşallah
Senin de oğluşun varmış benimki de erkek:) ve bezi son zamanlarda o kadar doluyor ki sabaha her yeri göl olmuş oluyor
Benimki uyumadan çok emiyor ve su içiyor vermeyince sinirleniyor fenalardayız çok inatlaşmamaya çalışıyorum o yüzden. Bez numarasını büyütünce de yanlardan mı sızıypr üstten mi? Bizim şu an üstten çıkıyor daha çok bez numarasını büyütmem gerekiyor sanırım. Ama yine de nerseyse bir kilo oluyor sabaha kadar yani çok farketmeyecek oğlum çok çiş yapıyor:)Ya aynı sorun bende de varsık sık oluyor hemde bezden mi oluyor anlamıyorum. Arayıp şikayet ettim numune istediler . Bezlerde sorun yok bez no büyütün dediler. Tmm dedim büyük kullanmaya başladım ama yok yani yine çocuk sabah sırılsıklam kalkıyor yani
Yalnız değilsin ve hatta ben bu diyetle daha çok rahat ediyorumAy çok sevindim.
Yalnız olmayacağım.
Bende bende if yapacammmm sabah 10.30 -11.00 akşam 16.30 -17.00 arasında akşam yemeği... yalnız arada öğle 1 kase yoğurt yiyecem.. akşam yemeğimin yanında yoğurt değil bol salata yiyecem.. demir eksikliğim var akşam yemeklerim genellikle protein olacak onun yanında yoğurt yemek istemiyorum demir emilimini azaltıyor yoğurt.....Ay çok sevindim.
Yalnız olmayacağım.
Benimki uyumadan çok emiyor ve su içiyor vermeyince sinirleniyor fenalardayız çok inatlaşmamaya çalışıyorum o yüzden. Bez numarasını büyütünce de yanlardan mı sızıypr üstten mi? Bizim şu an üstten çıkıyor daha çok bez numarasını büyütmem gerekiyor sanırım. Ama yine de nerseyse bir kilo oluyor sabaha kadar yani çok farketmeyecek oğlum çok çiş yapıyor:)
Şu sinir bozucu ruh halleri biraz azalsa emme işini de ona göre ayarlarız da hayırlısı.Aynı aynı bol bol su içiyor bide emiyor emerek uyuyor zaten. Külot bez de yanlardan çıkıyor bantlı bezde üstten çıkıyor sinir bozucu gerçektendoluyken çıkmasını anlayabiliyorum ama her zaman çok dolu olmuyor çıkması için,, anlamıyorum.
Ben açıklayayım canım, 2 oğluş büyütmüş biri olarakAynı aynı bol bol su içiyor bide emiyor emerek uyuyor zaten. Külot bez de yanlardan çıkıyor bantlı bezde üstten çıkıyor sinir bozucu gerçektendoluyken çıkmasını anlayabiliyorum ama her zaman çok dolu olmuyor çıkması için,, anlamıyorum.
Şuan 15 aylık bi kızım var, gece bez taşma olmadı hiç... Tamamen erkek çocuğun yapısı ile alakalı..Aynı aynı bol bol su içiyor bide emiyor emerek uyuyor zaten. Külot bez de yanlardan çıkıyor bantlı bezde üstten çıkıyor sinir bozucu gerçektendoluyken çıkmasını anlayabiliyorum ama her zaman çok dolu olmuyor çıkması için,, anlamıyorum.
Bayram canım şimdi.Tamam canım, ben öyle çok ta özel bi menü hazırlayamıyordum çoğu zaman, sebze ve protein ağırlıklı, hamur işlerinden, ekmekten, kızartmadan, yüksek kalorili yiyeceklerden uzak kalmaya çalışıyordum, dum dedim çünkü az önce 3 baklavayı daha gömdüm
Tamam canım.Evet cnm örneklerden çok erken olduğunu anladım
Gece bezleri çok dolu oluyor gece değiştiriyorum 1 defa sabah yine dolu buda demek oluyor ki benim oğluş hiç uygun değil bu duruma
Denemekten vazgeçtim :)))) seneye inşallah
Süper çoğumuz aynı tarzda besleniyoruz.Bende bende if yapacammmm sabah 10.30 -11.00 akşam 16.30 -17.00 arasında akşam yemeği... yalnız arada öğle 1 kase yoğurt yiyecem.. akşam yemeğimin yanında yoğurt değil bol salata yiyecem.. demir eksikliğim var akşam yemeklerim genellikle protein olacak onun yanında yoğurt yemek istemiyorum demir emilimini azaltıyor yoğurt.....
Şu sinir bozucu ruh halleri biraz azalsa emme işini de ona göre ayarlarız da hayırlısı.
Ben açıklayayım canım, 2 oğluş büyütmüş biri olarak
Benim de bezler yarı kuru olmasına rağmen, yandan üstten çıkıp çocuğun elbisesini ıslatıyordu, çoğu geceler gece yarısı uyanıp huysuzlanınca, sil baştan kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum...çocuğunda benim de uykumuz bölünüyordu
bende uzun zaman anlamadım bez tam dolmadığı halde nasıl dışına taşıyor diye..
Çok geç te olsa anladım sebebini,
erkek çocuğun organı sağa sola yada yukarı dönük olunca bez de o şekilde kapanınca, tazyikle o tarafa doğru ıslatıp, belli bi süre sonra taşma oluyor canım.. ben bunu 2. Oğlumumun son bezleme döneminde farkettim, bezi kapatırken organı hafifçe aşağı döndürüp ortalayıp kapatınca, genel olarak taşma sorunu kalmadısizde bi deneyin, faydasını görürsünüz
Şuan 15 aylık bi kızım var, gece bez taşma olmadı hiç... Tamamen erkek çocuğun yapısı ile alakalı..
Tamam canım.
Seneye çok daha kolay olacak.
Bi kere ipin ucu kaçınca toparlamak zor oluyo canım, seni anlıyorum, ama yarından itibaren daha dikkat edersen toparlayabilirsinKızlar iki gündür ben ben değilim çok abartıyorum yemeği ve bu da tartı ya yansıdı
Sabah 10
2 kıymalı yumurta
2 lokma çökelek
1 çeyrek tam buğday ekmeği çay
3 te komsumuzdan akşam yemeği için tandır ekmeği sipariş etmiştik taze ve sıcak getirince yarım ekmek yedim
Akşam yemeği 6 da 2 şiş tavuk 1 tabak közlenmis patlıcan domates biber salatası çeyrek ekmek
Aynen öyle oluyor bir kere kaçınca zor oluyor yarından itibaren daha dikkat edeceğim inşallah ekmek öyle güzel kokuyorduki ve sıcacıktı o yüzden dayanamadım ama yarından itibaren kendimi frenlemem lazım tartı inanılmaz korkuttu beniBi kere ipin ucu kaçınca toparlamak zor oluyo canım, seni anlıyorum, ama yarından itibaren daha dikkat edersen toparlayabilirsin
Öğlen ki yarım ekmeği yemeseydin iyiymiş aslında, olsun afiyet olsun, sıcak sıcak olunca ben de dayanamazdım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?