Aynen Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. Çocuklar bayram günleri bizim çocukluğumuz gibi geçirsin istedim yaptım su böreği , baklava olan oldu
Şifa olsun canım ama harbi abartmissin
Sen normalde az yiyosun halledersin Allah'tan bayram hafta başına denk geldi haa
Tatlı şeker kızartma hepsi birden çok oldu.İyi bayramlar canım
Yazın yazın birde sizin gunahlarinizi görek diyecektim kiii.....
Menuleriniz normal geldi bana az siyrikla atlatmissiniz tebrikler
Çok yedim deyince bende birşey yediniz sandim. Gayet normal bence bayram icin
Gayet normal Ayşegülcüm Bayram icin.. Aç karnına baklava efsane olur güzel tercih
Kızlar afiyet olsun hepimize sanırım hepimiz bayram dolayısıyla cıvıttıksözde bayram bayram en garibaniniz bendim ama sabah kahvaltıya Kaynanam davet edince akşam da eşim sürpriz yapıp gelince en çok ben cıvıttım valla yadiklerimi ne ben yazayım ne siz okuyun o kadar yani yarın telafi ederiz artık hepinizi seviyorum öpüyorum
İyi yapmışsınız.. şifa olsunAynen Cuma’ya kadar telafi ederim inşallah. Çocuklar bayram günleri bizim çocukluğumuz gibi geçirsin istedim yaptım su böreği , baklava olan oldu
Siz benim günahımı görün şimdi
Kahvaltı 10.30
Kabartma 10 adet, 2 dilim peynir, 2 zeytin, rokali domates salatasi
17.30
1.5 fırında tavuk pirzola, patates, 1.5 servis kaşığı pirinç pilavı, 1 kase cacık
20.30 4 parça karpuz
21.30 sufleçok ağır geldi
2.5 lt su
Spor yok
Kitap 20 ye tamamlayacağım parça parça okuyabilirim 8 sayfa oldu
Kızlar afiyet olsun hepimize sanırım hepimiz bayram dolayısıyla cıvıttıksözde bayram bayram en garibaniniz bendim ama sabah kahvaltıya Kaynanam davet edince akşam da eşim sürpriz yapıp gelince en çok ben cıvıttım valla yadiklerimi ne ben yazayım ne siz okuyun o kadar yani yarın telafi ederiz artık hepinizi seviyorum öpüyorum
Günaydın canım.Kızlar günaydın
Bugün ikizlerin bezini attık ama bunlar hiç tuvaletlerini öğrenecek gibi değiller napicam bilmiyorum
Bırak lazimliga tuvaletini yapmayı oturtmak bile işkence kesinlikle çıplak olarak oturmuyor ağlıyorlarnasıl olacak bilmiyorum
Ben de tartıya çıkmaya korkuyorumGünaydınlar.
1. Günün ardından gelen artı birden sonra ben bu gün full dikkat.
Yoksa bu kilolar çok nankör.
Hemen geri geliyorlar.
Ayşegül ben çıktım.Ben de tartıya çıkmaya korkuyorum
Tuvalet eğitimi ciddi bir mesele canım ilk çocuğumdan öğrendiğim bir şey varsa o da çocuk hazır olmadan başlanmaması. Kişiliğinde ciddi sıkıntılara sebep olabiliyor. Biraz daha hazır olmalarını bekleyebilirsinKızlar günaydın
Bugün ikizlerin bezini attık ama bunlar hiç tuvaletlerini öğrenecek gibi değiller napicam bilmiyorum
Bırak lazimliga tuvaletini yapmayı oturtmak bile işkence kesinlikle çıplak olarak oturmuyor ağlıyorlarnasıl olacak bilmiyorum
Allahım ben çıktım ve ürktüm gördüğüm rakamdanBen de tartıya çıkmaya korkuyorum
Günaydın ayşegül:)Günaydınlar..
Günaydın.Günaydın herkese
Günaydınlar..
Günaydın kızlarGünaydın ayşegül:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?