- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Güzel ve sağlıklı bi menü, börek nasıl unsuz yapılıyor merak ettim? Yemeklerden çok çeşitli ama ölçülü yemişsin, tebriklerKahvaltı
10.30 3 yk yoğurt içerisine 1 yk keten tohumu, 1 yk chia tohumu, 1 ceviz, yarım elma
13.30
3 yk pirinç pilavı
16.00
3 kare dilim Unsuz yeşil mercimekli börek,pırasalı (yumurta ve kabartma tozu giriyor icine), yeşil salata
17.00
1 bardak fesleğen şerbetipolokey2244 sonunda
2 aktara sordum reyhan yok dediler balkonumda taze fesleğen vardı onunla yaptım. Evdekiler de sevdiler. 2 lt suya 5 yk seker le yaptım, limon tuzu. Tam seninki gibi olmadı sanırım ama buda güzel oldu
21.00
1 kepçe çorba, fırında köfteli patatesin, 2 köfte, 1 patatesinden
2 lt su
15 dk kardiyo (değişiklik olsun başka video bakayım derken sıkıldım, az oldu )
57 sayfa kitap okudum bugün..
Canım benim iki gündür çok kötüyüm midem hazmetmiyor yediğim hiçbir şeyi kilo olarak fenalardayım zaten. Bugün daha dikkatli olacağım inşallah. Yarışmak için yanlış zamanı seçtim sanırımGayet güzel olmuş canım.. ekmeğin yok aşırı birşey yok 3 baklavayı dengeler diye düşünüyorum.. Bu hafta canım gram birşey yapmak istemiyor.. yaristigimizi hatirlayip motive oluyorum
pessinus nasil gidiyor canısı yaristayiz biliyorsun?? Ayşegülcüm herzamanki gibi kontrollu
Çok geçmiş olsun canım.. umarım daha iyisindir ❤
Uzun diyet halinden sonra ağır gelmiş olabilir yediklerimiz.. dünde sufle beni mahfetti.. dikkat et geçmiş olsun❤
Arkadaslarda söylemişler canım biliyosun kendin de söylemişsin zaten.. en onemlisi su.. cokamel kalorisine baktım da 74 kaloriymis bir tanesi.. 1 tane yeter sanki.. inşallah biran önce biter
Afiyet şeker olsun canımKahvaltı
10.30 3 yk yoğurt içerisine 1 yk keten tohumu, 1 yk chia tohumu, 1 ceviz, yarım elma
13.30
3 yk pirinç pilavı
16.00
3 kare dilim Unsuz yeşil mercimekli börek,pırasalı (yumurta ve kabartma tozu giriyor icine), yeşil salata
17.00
1 bardak fesleğen şerbetipolokey2244 sonunda
2 aktara sordum reyhan yok dediler balkonumda taze fesleğen vardı onunla yaptım. Evdekiler de sevdiler. 2 lt suya 5 yk seker le yaptım, limon tuzu. Tam seninki gibi olmadı sanırım ama buda güzel oldu
21.00
1 kepçe çorba, fırında köfteli patatesin, 2 köfte, 1 patatesinden
2 lt su
15 dk kardiyo (değişiklik olsun başka video bakayım derken sıkıldım, az oldu )
57 sayfa kitap okudum bugün..
Maşallah. Kaç yasindalar bende oğluşuma bu yaz öğretmek istiyorum 18 aylık oldu
Tuvalet eğitimi ciddi bir mesele canım ilk çocuğumdan öğrendiğim bir şey varsa o da çocuk hazır olmadan başlanmaması. Kişiliğinde ciddi sıkıntılara sebep olabiliyor. Biraz daha hazır olmalarını bekleyebilirsin
Günaydın canım.
Kolay gelsin. Kaç aylıklar canım.
Abla onlara örnek olsa.
Benim küçük kızım abla ile kolay öğrendi.
O zaman üç yaşında dene.valla canım ablaları örnek oluyor hep onlarla birlikte tuvalete oturur ödüldü cezaydı herşeyi denedik akşam yatana kadar benim pertim çıktı evi iki kat sildik onun dışında bir gelişme yok maşallah lazımlık dışında evin her metrekaresine yaptılar
bıraktım ben de napim ablaları 3 yaşında öğrenmişlerdi bunlarda beklesin biraz şu an 2.5 yaşını doldurdular
Süperler canım.kızlar şöyle bir şey sipariş ettim haftalık planlayıcı
Eki Görüntüle 2639915 Eki Görüntüle 2639917 Eki Görüntüle 2639918
o gelene kadar da kendime şöyle birşey hazırladım pc de
Eki Görüntüle 2639919
bu haftanın planını pcde diğerlerini de defterimle yapıcam inşallah.. arka sayfalarına da günlük menümü yazıcam
Hoşgeldin kaptan keşke aynı şeyleri söyleyebilseydimGünaydın kızlar
Bomba gibi geri döndüm
Günaydın ebru.Günaydın kızlar
Bomba gibi geri döndüm
Güzel ve sağlıklı bi menü, börek nasıl unsuz yapılıyor merak ettim? Yemeklerden çok çeşitli ama ölçülü yemişsin, tebriklersuyu da 2.5 yapsan daha güzel olur
Sadece en son 21 de yemişsin, biraz geç olmuş, nekadar erken kapatsak o kadar iyi..
( Diyene bak, ben de 20.30 gibi bi kaç parça tarhana ceviz yedim, gece 10.30 da da yarım dilim karpuz...)
Geçmiş olsun canım.. zamanlama hepimiz için çokta iyi sayılmaz ama yarışma bahane zaten amaç bu sayede daha dikkatli olmaya calismak.. sen toparla biran önce kendini iyi ol en önemlisi buCanım benim iki gündür çok kötüyüm midem hazmetmiyor yediğim hiçbir şeyi kilo olarak fenalardayım zaten. Bugün daha dikkatli olacağım inşallah. Yarışmak için yanlış zamanı seçtim sanırımspor da yapamadım dün boynum tutulmuş tüm gün baş boyun ağrısı yaşadım
Afiyet şeker olsun canımtaze reyhan bugün yarın gelir raflara mevsimi geliyor artık fesleğen ile nasıl oldu tadı ya merak ettim şimdi
Netten tarifine bakmak için ne yazdın? Ben de bakayım, börek seven ama sonrasında pişmanlık yaşayan biri olarakHaklısın canım suyum baya düştü yükseltmek lazım farkındayım 2 yi bile zorla içiyorum.
O saatte yemezdim aslında da annem tadına bak diye getirince yedim. Acta degildim aslında çorba içip bırakacaktım boyle oldu
Bende ilk defa yaptımcandy_candy yapmıştı ilk merak ettim netten baktim çok lezzetli oluyor tavsiye ederim. Bol pırasalı daha güzel olur benim azdı soğan kattım birazda, yumurta ve kabartma tozu giriyor icine.. yeşil mercimegi çok severiz zaten sulu mantıyı bile yeşil mercimekle yaparız
Geçmiş olsun canım.. zamanlama hepimiz için çokta iyi sayılmaz ama yarışma bahane zaten amaç bu sayede daha dikkatli olmaya calismak.. sen toparla biran önce kendini iyi ol en önemlisi bu❤
Vallahi canım reyhan şerbetini tadamadigim için arasındaki farkı bilmiyorum ama baya keyifli lezzetli ferahlatıcı bişey oldu
Hoşgeldin kaptancığımGünaydın kızlar
Bomba gibi geri döndüm
Ayşegül sen de mi o durumdasın? Fenalardayım ben ya bir ayda verdiğim kiloyu iki günde almış gibiyim midem sürekli şiş gibi bir deHoşgeldin kaptancığım
Bu sefer baya bi + larda olan bi Ayşegül var..
Sanırım oruçken iftara doğru tartıldığımız için vücutta bi damla su ve enerji kalmadığından, kilonuz normal tartı günümüzden biraz eksik çıkıyordu..
Bi de bayram eklenince, + lar kaçınılmaz oldu
Cumaya kadar sabite dönmeye çalışacağım..
Ayşegül sen de mi o durumdasın? Fenalardayım ben ya bir ayda verdiğim kiloyu iki günde almış gibiyim midem sürekli şiş gibi bir deHoşgeldin kaptancığım
Bu sefer baya bi + larda olan bi Ayşegül var..
Sanırım oruçken iftara doğru tartıldığımız için vücutta bi damla su ve enerji kalmadığından, kilonuz normal tartı günümüzden biraz eksik çıkıyordu..
Bi de bayram eklenince, + lar kaçınılmaz oldu
Cumaya kadar sabite dönmeye çalışacağım..
2 buçuk yaşındalar canım uzmanlar 2-2,5 yaş aralığını öneriyorlar ama eğer oğlun yaşından daha bilinçliyse bir dene 1,5 yaşında öğrenen tanıdıklarım var
bu arada ben bezi geri bağladım olacak gibi değil yaz sonu denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?