Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel ve sağlıklı bi menü, börek nasıl unsuz yapılıyor merak ettim? Yemeklerden çok çeşitli ama ölçülü yemişsin, tebrikler suyu da 2.5 yapsan daha güzel olur

Sadece en son 21 de yemişsin, biraz geç olmuş, nekadar erken kapatsak o kadar iyi..
( Diyene bak, ben de 20.30 gibi bi kaç parça tarhana ceviz yedim, gece 10.30 da da yarım dilim karpuz...)

Canım benim iki gündür çok kötüyüm midem hazmetmiyor yediğim hiçbir şeyi kilo olarak fenalardayım zaten. Bugün daha dikkatli olacağım inşallah. Yarışmak için yanlış zamanı seçtim sanırım spor da yapamadım dün boynum tutulmuş tüm gün baş boyun ağrısı yaşadım

Afiyet şeker olsun canım taze reyhan bugün yarın gelir raflara mevsimi geliyor artık fesleğen ile nasıl oldu tadı ya merak ettim şimdi

Maşallah. Kaç yasindalar bende oğluşuma bu yaz öğretmek istiyorum 18 aylık oldu

2 buçuk yaşındalar canım uzmanlar 2-2,5 yaş aralığını öneriyorlar ama eğer oğlun yaşından daha bilinçliyse bir dene 1,5 yaşında öğrenen tanıdıklarım var

bu arada ben bezi geri bağladım olacak gibi değil yaz sonu denicem

evet canım benim ikizler kesinlikle hazır değil dün ben bunu anladım

Günaydın canım.
Kolay gelsin. Kaç aylıklar canım.
Abla onlara örnek olsa.
Benim küçük kızım abla ile kolay öğrendi.

valla canım ablaları örnek oluyor hep onlarla birlikte tuvalete oturur ödüldü cezaydı herşeyi denedik akşam yatana kadar benim pertim çıktı evi iki kat sildik onun dışında bir gelişme yok maşallah lazımlık dışında evin her metrekaresine yaptılar

bıraktım ben de napim ablaları 3 yaşında öğrenmişlerdi bunlarda beklesin biraz şu an 2.5 yaşını doldurdular

kızlar şöyle bir şey sipariş ettim haftalık planlayıcı

o gelene kadar da kendime şöyle birşey hazırladım pc de

bu haftanın planını pcde diğerlerini de defterimle yapıcam inşallah.. arka sayfalarına da günlük menümü yazıcam

O zaman üç yaşında dene.
Çok da acelesi yok.
Benim arkadaşımın oğlu 3.5 yaşında öğrendi.

Süperler canım.
Güle güle kullan.
Ben de defter oluşturacağım kendime.
Her hafta verdiğim kiloyu yazacağım.
Yılbaşına kadar kendime hedef koyucam.
Ve hedeflere ulaşmak için çalışacağım.

Haklısın canım suyum baya düştü yükseltmek lazım farkındayım 2 yi bile zorla içiyorum.
O saatte yemezdim aslında da annem tadına bak diye getirince yedim. Acta degildim aslında çorba içip bırakacaktım boyle oldu
Bende ilk defa yaptım candy_candy yapmıştı ilk merak ettim netten baktim çok lezzetli oluyor tavsiye ederim. Bol pırasalı daha güzel olur benim azdı soğan kattım birazda, yumurta ve kabartma tozu giriyor icine.. yeşil mercimegi çok severiz zaten sulu mantıyı bile yeşil mercimekle yaparız

Geçmiş olsun canım.. zamanlama hepimiz için çokta iyi sayılmaz ama yarışma bahane zaten amaç bu sayede daha dikkatli olmaya calismak.. sen toparla biran önce kendini iyi ol en önemlisi bu
Afiyet şeker olsun canım taze reyhan bugün yarın gelir raflara mevsimi geliyor artık fesleğen ile nasıl oldu tadı ya merak ettim şimdi

Vallahi canım reyhan şerbetini tadamadigim için arasındaki farkı bilmiyorum ama baya keyifli lezzetli ferahlatıcı bişey oldu

Netten tarifine bakmak için ne yazdın? Ben de bakayım, börek seven ama sonrasında pişmanlık yaşayan biri olarak

Günaydın kızlar

Bomba gibi geri döndüm
Hoşgeldin kaptancığım
Bu sefer baya bi + larda olan bi Ayşegül var..
Sanırım oruçken iftara doğru tartıldığımız için vücutta bi damla su ve enerji kalmadığından, kilonuz normal tartı günümüzden biraz eksik çıkıyordu..
Bi de bayram eklenince, + lar kaçınılmaz oldu
Cumaya kadar sabite dönmeye çalışacağım..

Ayşegül sen de mi o durumdasın? Fenalardayım ben ya bir ayda verdiğim kiloyu iki günde almış gibiyim midem sürekli şiş gibi bir de inşallah cumaya biraz daha iyi olurum

Ayşegül sen de mi o durumdasın? Fenalardayım ben ya bir ayda verdiğim kiloyu iki günde almış gibiyim midem sürekli şiş gibi bir de inşallah cumaya biraz daha iyi olurum

Ayy gerçekten mi tüh boşa gitti çabalar ama ne yapacaksın artık biraz daha büyüyünce denersin.

Ben oğlumdan cesaret almıştım aslında çiş yapınca söylüyor bezi gösteriyor değiştirmemi istiyor. Ben de heralde zamanı geldi diye düşündüm. Ama gece bezleri çok dolu oluyor ondan cesaretim kırıldı.

Kaptanım anlaşılan bu hafta listede yüzdeler artı çıkacak beni listeye al bence en azından dengelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…