Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bunu ilk kez duyuyorum ve şoktayım şu an
Evet kaptanım böyle bir yazı malesef paylaşıldı üzüldüğüm nokta ise onun yolunda onun izinde olan ınsanlar öyle bir mantığı devam ettirecek vücut o hayvanı atamadığı için malesef besleyecek yazmış vs vs vs bi sürü şey google den bakarsan okudukça şok olacaksın

Bunu yazan nasıl beyin anlamadım kim bunu yazan merak ettim

Salata bu hafta hep öğünler onu demek istedim canım

Iyi akşamlar kızlar.
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1dilim peynir 2zeytin bol yeşillik nane marul
1fincan çay

13 30
1kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt

15.30
Yeşilçay 1fincan

16.30
Şekersiz türk kahvesi

18.30 Akşam
2kasik bulgur pilavı
4kasik nohut yemeği
1bardak ayran

2lt su henüz ama 2.5lt ye tamamlarım.
Spor yok bugün çok agrım vardı.

Evet ablam şükür ise alındı vize için bekliyecez çıkınca işe başlayacak allah razı olsun canım benim hepinizden bu arada sen ankara da mıydin canım

Abla deme kız bana Ebru de

Yok canım Kırıkkale'deyim ben Ankara'da değilim. Gözünüz aydın. İnşallah hakkınızda her şeyin hayırlısı olur. Vize olacağına göre başka bir ülkeye gidecek. Nereye gidiyor?

Özelde mi gittin canım hastanede mi? Çorumlu arkadaşım var özel hastanede gitmişti memnun kalmıştı baya
Yok canım özele gittim Tuana küçücük adı
Bir önceki diyetisyenim iyiydi ama artık corumda değilmiş bakalım inşallah iyidir biraz çömez geldi bana ama yine de bir ay şans verecem
Çünkü eski analizimle karşılaştırma yaptım benim 6 kilo odemim var ve bunun hesaplamasını yapamadı neyse haftaya daha iyi anlarız

Himm o kadın herşeyin doğal yolla olması gerektigini söylüyor ama kitabını okumadım boyle olduğunu bilmezdim tibbi reddetmek aptallıktır bence
Ben de kitabını okumadım asla da okumam öyle bir zihniyetin kitabını ancak tup bebek grupların da rastladım o yazısına oldukça tepki görmüştü okudum ve dehşete düştüm

Kiz nasıl ebru diyim ayıptır yahuuubenden 8 yas büyüksün ebru mu diyim ebrummmevet canım baska ülke ye gidecek tır şöförü kendisi avrupa icin vize alıyor hayırlısı ile inşallah allah allah benim n8ye aklımda ankara var kicanım sen saglik çalışanıyim demişsin hemşire misin

benim eşim de böyle senden 10 yas büyüğe nasıl ismiyle hitap edersin diyo bana bence arkadaşlıklar da yaş saygısı olmamalı

Tüp bebek mi yaptiriyorsun canım
Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim 8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen

Canım menün sanki biraz fazla geldi bana: kızatma, kızarmış tereyağlı ekmek ve 8 kaşık pirinç pilavı...ama bugün güzel bi sonuç almıştın, ödül günü gibi oldu sanırım, afiyet olsun
Nasılsın, ruh halin düzeldi mi biraz? Canını sıkan belli bi durum yoktur inşallah? Regl döneminde hepimizde oluyo garip haller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…