Benim tepkimde tüp bebek için yazdığı iğrenç yazı tüp bebek için bebeğe hayvani ruh ufleniyo yazmış tüp bebekler şeytan falan yazmışsen gel bunu tüp bebek annelerine sor
Evet kaptanım böyle bir yazı malesef paylaşıldı üzüldüğüm nokta ise onun yolunda onun izinde olan ınsanlar öyle bir mantığı devam ettirecekBunu ilk kez duyuyorum ve şoktayım şu an
Evet ablam şükür ise alındı vize için bekliyecez çıkınca işe başlayacak allah razı olsun canım benim hepinizden
Bunu yazan nasıl beyin anlamadım kim bunu yazan merak ettimEvet kaptanım böyle bir yazı malesef paylaşıldı üzüldüğüm nokta ise onun yolunda onun izinde olan ınsanlar öyle bir mantığı devam ettirecekvücut o hayvanı atamadığı için malesef besleyecek yazmış vs vs vs bi sürü şey google den bakarsan okudukça şok olacaksın
Aidin salih adinda bir kadin canımBunu yazan nasıl beyin anlamadım kim bunu yazan merak ettim
Salata bu hafta hep öğünler onu demek istedim canımCanım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, yemek yok demişsin, anlamadım?
Evet, ben de çok seviyorum mesleğimi, eskiden doktor olmak isterdim idealistken yani, şimdi gayet memnunum.. Bazen zorlandığım zamanlarda oluyo ama tatlı anılar hepsini unutturuyor..eminim sen de çok iyi bir öğretmen olurdun..
Aynen benimde en çekinerek gittiğim yerdir kadın doğum.. hele muayene olmaktan çok korkuyorum...2. çocukta doğumdan 40 gün sonra kontrole gelin smear örneği alacaz dedi dr, gitmedim, korkumdan 9 yıl sonra 3. Ye hamile olunca mecbur gittim.
Ama 3.sünde doktorum sayesinde aştım sayılır o korkuyu...
.
Özelde mi gittin canım hastanede mi? Çorumlu arkadaşım var özel hastanede gitmişti memnun kalmıştı bayaSalata bu hafta hep öğünler onu demek istedim canım
Himm o kadın herşeyin doğal yolla olması gerektigini söylüyor ama kitabını okumadım boyle olduğunu bilmezdim tibbi reddetmek aptallıktır benceAidin salih adinda bir kadin canım
Evet ablam şükür ise alındı vize için bekliyecez çıkınca işe başlayacak allah razı olsun canım benim hepinizdenbu arada sen ankara da mıydin canım
Yok canım özele gittim Tuana küçücük adıÖzelde mi gittin canım hastanede mi? Çorumlu arkadaşım var özel hastanede gitmişti memnun kalmıştı baya
Ben de kitabını okumadım asla da okumam öyle bir zihniyetin kitabını ancak tup bebek grupların da rastladım o yazısına oldukça tepki görmüştü okudum ve dehşete düştümHimm o kadın herşeyin doğal yolla olması gerektigini söylüyor ama kitabını okumadım boyle olduğunu bilmezdim tibbi reddetmek aptallıktır bence
Tüp bebek mi yaptiriyorsun canımBen de kitabını okumadım asla da okumam öyle bir zihniyetin kitabını ancak tup bebek grupların da rastladım o yazısına oldukça tepki görmüştü okudum ve dehşete düştüm
Kiz nasıl ebru diyim ayıptır yahuuuAbla deme kız bana Ebru de
Yok canım Kırıkkale'deyim ben Ankara'da değilim. Gözünüz aydın. İnşallah hakkınızda her şeyin hayırlısı olur. Vize olacağına göre başka bir ülkeye gidecek. Nereye gidiyor?
benim eşim de böyle senden 10 yas büyüğe nasıl ismiyle hitap edersin diyo bana bence arkadaşlıklar da yaş saygısı olmamalıKiz nasıl ebru diyim ayıptır yahuuubenden 8 yas büyüksün ebru mu diyim ebrummm evet canım baska ülke ye gidecek tır şöförü kendisi avrupa icin vize alıyor hayırlısı ile inşallah allah allah benim n8ye aklımda ankara var ki canım sen saglik çalışanıyim demişsin hemşire misin
Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyimTüp bebek mi yaptiriyorsun canım
Canım menün sanki biraz fazla geldi bana: kızatma, kızarmış tereyağlı ekmek ve 8 kaşık pirinç pilavı...ama bugün güzel bi sonuç almıştın, ödül günü gibi oldu sanırım, afiyet olsunMenümü yazayim
Aradan çıksın gece kalınca uyuyorum falan
10.30 10-15 adet patates kızartması, 1 has. Yum., Domatesli kuzukulak salatası, 2 dilim kızarmış köy ekmeği tereyağlı (dünden planlanmıştım)
17.00 1 tabak kiymali nohut yemeği, 8 yk pirinç pilavı, 1 kase cacik
Suyum 2 lt. Oldu. 1.5 lik şişe yaptım günlük en az 3 oluyor artık bazen geçiyor bile.
Kitap ise dün 36 sayfa okumuştum. Kayra ile Kinyas bitti. Bugün Graham Moore'un Karanlığın Son Günleri'ne başladım. 22 sayfa okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?