Kaptanım sonuncu olmuşuz galiba başka - takım göremedim:)Şükür kaptanım teşekkür ederim:) bu hafta kaçıncı sıradayız merak ettim:) bazı takımların ortalaması da baya kötü ama bizimkine hızlıca bir bakayım
Rabbim hakkında hayırlısını versin gönlü güzel arkadaşımYok kuzum ne kırması kimseye kirilmadim aksine sanki iyi geliyor burası bana yazacak birilerini buluyoruzkimin içinde ne var kimse bilemez ki o yüzden kimseye hiç kirilmadim burulmadim alıştım sanırım bu duruma
Tabiki önce sağlık canım rabbim sagligimizdan düşürmesin inşallah sağlık gidince geri gelmiyor malesefDedim ya canım çok hastalıklar atlattım hatta yuruyemiyordum 2017 de kötürüm olmuştum resmen safra kesemi kaybettim sol yumurtalığın da çikolata kisti çıktı ve Dr almadı çocuğum yok diye dayanılmaz.agrilar.cektim ve sağlığım yavaş yavaş yerine geldikçe bosverdim bebek işine
Eşimde hiç acmıyor bebek konusunu rahatız yani olmayınca insan olmalı diye hırsa geliyor valla o hırsı kaybettim galiba ben belkide Allah kalbime ferahlık verdi iyiyim yani böyle
Şükür kaptanım teşekkür ederim:) bu hafta kaçıncı sıradayız merak ettim:) bazı takımların ortalaması da baya kötü ama bizimkine hızlıca bir bakayım
Amin inşallah canım zor bir.psikoloji sonuçta sorun kimdeyse karşı taraf için üzülüyor olmasını birazda o yüzden istiyor inşallah bu kış bebeğiniz sizinle olurTabiki önce sağlık canım rabbim sagligimizdan düşürmesin inşallah sağlık gidince geri gelmiyor malesefrabbim gönlüne göre versin inşallah yüreğine ferahlık versin rabbim huzurunuzu hiç bozmasın inşallah bende vazgeçmiştim aslında ama eşim o kadar ameliyat vs geçirmesine rağmen ısrarla direniyor bakalım rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah canım yormadan mucize nasip etsin
Akşam yemeğim
sadece mi kız ben resmî gördüm midem kazındı
Aciktim sen nasıl doyacan ki onunla
Şişşşttt susun bakim diyetisyenin işine karışmayınBut 1 tanecik mi? Çorba vs yok mu yanında
Bu nasıl bir geçmiş.
Oku oku bitmez.
Kaptanım bunu günlük kitap okumaya sayalım 16 sayfa var.
Bir gün burada yoktum.
Sayfa kopmuş gitmiş maşallah
DimiŞişşşttt susun bakim diyetisyenin işine karışmayın
Dimi2017 yılıyla bugün ki analizleri mi karşılaştıralım mi birlikte ben aslında şuan 89 kiloyum ödem olmasa
Cuma menü ( biraz saçma oldu bu gün)
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Domates
3 zeytn
1 yemek kaşığı biber domates sote
1 kk peynir
Öğlen 14.30
1 tane yağı düzdürülmüş tonbalığı
1 kase salata
Akşam 19.00 ( akşam Geç kaldı )
2 yumurtadan omlet ( az kaşar ekledim)
Bol salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
30 dk Leslie.
Kitap okumadım. Ama yatmadan önce kesinlikle 15 sayfa okuyacağım. Okuyunca yazarım.
Şişşşttt susun bakim diyetisyenin işine karışmayın
Kaptanım beğendin mi salatayı ben bugün yine yaptım:)Haftaya senden iyi bir sonuç gelecek zaten. Varsa elinde analiz karşılaştıralım. Senin bu kadar kilo alman imkansız zaten. Büyük ihtimal bu haftanın sonuncusu sensin ama sebebini biliyoruz zaten hiç sorun yok.Diyetisyene gitmekle çok doğru bir iş yaptın
İnşallah canım yani biliyorsun normalde de çok yemiyorsun ama beni hormonların mahvediyor inşallah dediğin gibi haftaya çok güzel olacakŞansımıza en kötü biziz maalesef. Ama haftayaberceste_ ve ben çok güzel sonuçlar alıp takımı zirveye oturtacağız. Geçtiğimiz iki hafta kıl payı üçüncülüğü kaçırmıştık. Bu hafta herkes kötü, biz daha da kötüyüz. Demek ki bütün takımlar bayramdan kötü etkilenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?