Beyaz çay icecem sabah aç karnına başka bitki çayı yok ama yemek de yok uykuyu düzene sokmaya calisacaz duzensizlesen hayat kilo ve ödem yapiyorHadi bakalım inşallah diyetisyenle daha iyi ilerlersin.. ödem atıcı önerileri oldu mu ?
Ben biliyorum bir yöntem yazacağım sana şu listeyi bir yapayım da
Ne güzel öyle saygı duyuyorum ki öğretmenlere bende olmak isterdim ama olamadım işte küçüklüğümden beri aslında hayalimdeki meslek ya veteriner ya da hemşire olmaktı oda olmadı herkesin yapabileceği gibi bende işletme mezunu oldumKaptancığım, kayınvalidem en son 3 ay önce gördü beni ve torunlarını aynı şehirde olduğumuz halde, bizim yolumuzu gözlüyor. Gidince önüme 1 tabak mantı kesin , börek, yağlama, gözleme, sarma vs de olabilir, koyacaktır.. inşallah hafif atlatmaya çalışacağım, 3 hafta içinde en az 68 e ulaşıp öyle mezun olmayı hedefliyorum..
Ay teşekkür ederim, gönüller karşılıklı
Evet, din k öğretmeniyim, her nekadar 1.5 yıldır izinde olsamda..
Eylül'de başlayacağım inşallah, okulumu, öğrencilerimi çok özledim..
3 hafta sonra oğlum LGS den çıkınca memlekete gideceğim, o zaman mezun olurum sanırım. Ama mezun olsam da gelirim yine, sizsiz duramam artık
Bence şu an yaşadığı normal regl değil ara kanama gibi geliyor o da normal gelmiyor zaten ya çok gelir ya da normalden az. Bir dönem yaşadım da kafayı yiyecektim ara dönemde başlayıo regl dönemiyle birleşip 19 gün sürmüştü mahvolmuştum kan kaybından smear testi yaptırıp durdum tabi bendeki sorun rahim ağzındaki yaraymış dondurdular kızımı da emzirmeyi bıraktım sonrasında normale döndüm. Belki sorunumuz aynı değildir kaptanım ama dikkate alınması gereken bir durumAcaba tartın mı sorunlu? Başka bi tartı ile kıyasladın mı?
Reglin erken geldiği için vücut dengesini şaşırmış olabilir, değilse de test sonuçlarında ortaya çıkar canım. Sıkma canını, düzelir herşey
Doğru düzensiz uyku çok etkiliyor... bende akşamları beyaz çay içiyorum... siyah çayı bıraktım.. siyah çay şekersiz içerim..içince yanında tatlı şeyler canım istiyor o yüzden bıraktım...Beyaz çay icecem sabah aç karnına başka bitki çayı yok ama yemek de yok uykuyu düzene sokmaya calisacaz duzensizlesen hayat kilo ve ödem yapiyor
İnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın canımKizlar diyetisyenden yeni geldim
Kilo
95.5
aslında analizi atmaya çalıştım ama yine yuklenemiyor
Aslında ödemin çok fazla dedi ve ağır diyetlerle metobolizman yorulmuş dedi
Bu hafta çok sıkı bir diyet programı var inşallah sonuç haftaya daha iyi olur
İnşallah canım yaa gerçekten zor kilo vermeye başlamıştım havanda su dövmeye çalışıyordum inşallahİnşallah bu kez güzel sonuçlar alırsın canım
Sana güveniyorum canım yapacaksın. Birçok şeyi biliyoruz diyetler konusunda ama işin uzmanı olmak başka bir şey. Bizler gözden kaçırabiliyoruz bir şeyleri hatalar yapıyor birlikte tüketmememiz gerekenleri birlikte tüketebiliyoruz vs vs. Diyetisyenin içine siner inş. Sevindim aldığın bu kararaİnşallah canım yaa gerçekten zor kilo vermeye başlamıştım havanda su dövmeye çalışıyordum inşallah
Metabilizma yaşın dikkatimi çekti demek ki yavaş çalışıyor metabolizman dediğin gibi yağ çok değil boyun da uzun maşallah. 23 yaşında diyetisyene gittiğimde 29 mu ne çıkmıştı benim de şu an kimbilir nasıldır durum:)Yağ oranim aslında çok degilmisLAydLiNe
Çok sağol canım inşallah yani grubu daSana güveniyorum canım yapacaksın. Birçok şeyi biliyoruz diyetler konusunda ama işin uzmanı olmak başka bir şey. Bizler gözden kaçırabiliyoruz bir şeyleri hatalar yapıyor birlikte tüketmememiz gerekenleri birlikte tüketebiliyoruz vs vs. Diyetisyenin içine siner inş. Sevindim aldığın bu karara
Evet üzücü ama kilo verdikçe metobolizma yaşı da düşecek insallahMetabilizma yaşın dikkatimi çekti demek ki yavaş çalışıyor metabolizman dediğin gibi yağ çok değil boyun da uzun maşallah. 23 yaşında diyetisyene gittiğimde 29 mu ne çıkmıştı benim de şu an kimbilir nasıldır durum:)
72.5 ile diyetisyene gittiğimde metabolizma yaşım 44 çıkmıştı ki o zaman yaşım 38 idi...Metabilizma yaşın dikkatimi çekti demek ki yavaş çalışıyor metabolizman dediğin gibi yağ çok değil boyun da uzun maşallah. 23 yaşında diyetisyene gittiğimde 29 mu ne çıkmıştı benim de şu an kimbilir nasıldır durum:)
Muhtemelen daha hızlı çalışmasıyla birlikte yaş geriliyordur o gittiğimde 69 kiloydum 62 ye düşmüştüm şimdi nerde göremedim düğünden sonra o kiloları. Burada hedefim o kilolara yaklaşabilmek72.5 ile diyetisyene gittiğimde metabolizma yaşım 44 çıkmıştı ki o zaman yaşım 38 idi...
Sonra 62 olunca tekrar gittim metabolizma yaşım 34 çıkmıştı çok sevinmiştim...
Bence şu an yaşadığı normal regl değil ara kanama gibi geliyor o da normal gelmiyor zaten ya çok gelir ya da normalden az. Bir dönem yaşadım da kafayı yiyecektim ara dönemde başlayıo regl dönemiyle birleşip 19 gün sürmüştü mahvolmuştum kan kaybından smear testi yaptırıp durdum tabi bendeki sorun rahim ağzındaki yaraymış dondurdular kızımı da emzirmeyi bıraktım sonrasında normale döndüm. Belki sorunumuz aynı değildir kaptanım ama dikkate alınması gereken bir durum
Rica ederim canım inşallah bir şeyin yoktur diyeceğim yine de sadece dengesi şaşmıştırHaklı olabilirsin de canım aslında ben kadın doğum konusunda kendini ihmal edenlerdenim. İyi oldu bunu aklıma düşürdüğün. Şimdiye kadar hiç yaşamadım ara kanama. O nedenle de fark edemiyor olabilirim. Duruma göre kadın doğuma da görünmem gerekebilir. Teşekkürler hiç aklıma gelmemişti bu durum
Yağ oranim aslında çok degilmisLAydLiNe
Dışarıdayım kızlar öğle yemeğim
Rica ederim canım inşallah bir şeyin yoktur diyeceğim yine de sadece dengesi şaşmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?