Teşekkür ederim canım peki spor yaptığımız gün beslenmemizde dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Sen daha iyi biliyorsun bu işleri sana sorayımBir saat yemek yeme canım su iç ama kalori alma spordan sonra da vücut yakmaya devam ediyor zaten
Pasta, börek tatlı iyi yaparım da, hamur yoğurma, poğaça, ekmek yapma vs de pek iyi değilim, beceremiyorum sanki ince işleriAslında evde tam buğday ekmeği yapsan öyle güzel oluyor ki. Bazen keten tohumu chia tohumu falan da atıyorum. Tabi onlardan medet ummak değil benimkisi zevkine atıyorum hoşuma gidiyor çok tahıllı ekmekler gibi oluyor
Bi kaç kere marketten tam buğday ekmeği aldık, zor yedik, bayat gibiydi sanki. Ama geçen eşim başka bi yerden almış, o öncekilerden bi tık daha iyiydi. Ondan alırsam belki alışabilirim..Bir aksilik olmazsa ben de gidip alayım bakıcımı çağırayım bari çocuklarla çıkamayacağım için. Akşama da kalmaz eşim gelirken alsa. Hemen bitiriyorlae burada ne geliyorsa
Kız senin dediklerin daha detay ekmek daha kolay. Benim stand mikserim var onda kolay oluyor malzemeyi ekliyorum karıştırıyor mayası gelince de baton kek kalıplarım var iki tane dolduruyorum içine az daha bekleyip atıyorum fırına 40 dk da falan hazır. Tost ekmeği gibi oluyor incecik dilimliyorum. Eğer fazla yemişsek 4 gün az yemişsek 6-7 gün gidiyor tek seferde. Bence sen de yapabilirsinPasta, börek tatlı iyi yaparım da, hamur yoğurma, poğaça, ekmek yapma vs de pek iyi değilim, beceremiyorum sanki ince işleri
Benimki pratik, detay gerektirmeyen, karıştır, dök pişir işleri olacak..
Şans ver bence tam buğdaya ayşegül göreceksin alışınca beyaz ekmek istemeyecek canın. Kalorisi daha yüksek ama daha geç sindirildiği için daha tok tutacakBi kaç kere marketten tam buğday ekmeği aldık, zor yedik, bayat gibiydi sanki. Ama geçen eşim başka bi yerden almış, o öncekilerden bi tık daha iyiydi. Ondan alırsam belki alışabilirim..
Hazır alsam evde yapılanla aynı olur mu ki? Hiç gözüm kesmiyor evde yapmayı...o resmin içinde kendimi göremedimŞans ver bence tam buğdaya ayşegül göreceksin alışınca beyaz ekmek istemeyecek canın. Kalorisi daha yüksek ama daha geç sindirildiği için daha tok tutacak
Kalorisi daha yüksek mi?Şans ver bence tam buğdaya ayşegül göreceksin alışınca beyaz ekmek istemeyecek canın. Kalorisi daha yüksek ama daha geç sindirildiği için daha tok tutacak
Hazır da alabilirsin nasıl istersenHazır alsam evde yapılanla aynı olur mu ki? Hiç gözüm kesmiyor evde yapmayı...o resmin içinde kendimi göremedim
Normal suyunu kesin iç çünkü vücut su kaybetmesin ve soda iç canım zaten diyetimiz protein ağırlıklı oluyor karbonhidrat az tüketmeliyiz ki zayiflayalimTeşekkür ederim canım peki spor yaptığımız gün beslenmemizde dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Sen daha iyi biliyorsun bu işleri sana sorayım
Benim hesapladığım programda daha yüksek görünüyor. Ağırlığından kaynaklı da olabilir bilmiyorum beyaz ekmeğin dilimi daha hafif gibiKalorisi daha yüksek mi?
Ben daha az diye biliyordum?
Spor sonrası suyumu içiyorum ama soda içmemiştim hiç deneyeceğim. Protein ağırlıklı her zaman olmuyor canım sebzelerin olduğu günler çoğu zaman sadece sabah yediğim yumurtam oluyor protein. Daha dikkat edeceğimNormal suyunu kesin iç çünkü vücut su kaybetmesin ve soda iç canım zaten diyetimiz protein ağırlıklı oluyor karbonhidrat az tüketmeliyiz ki zayiflayalim
Şöyleki bizim amacımız kas yapmak değil dengeli ve sağlıklı kilo vermek yediklerin normal spor zaten ağır spor değil sen içini ferah tut yeter o proteinSpor sonrası suyumu içiyorum ama soda içmemiştim hiç deneyeceğim. Protein ağırlıklı her zaman olmuyor canım sebzelerin olduğu günler çoğu zaman sadece sabah yediğim yumurtam oluyor protein. Daha dikkat edeceğim
Canım,Benim hesapladığım programda daha yüksek görünüyor. Ağırlığından kaynaklı da olabilir bilmiyorum beyaz ekmeğin dilimi daha hafif gibi
Ben de az sonra yürüyüşe çıkıcam, yeşil çayımı içiyorum canım şimdiBerceste canım günlük sporum yapıldı. Etiketleyemedim seni umarım görürsün. Niyetim biraz yürüyüş biraz pilatesti ama indirdiğim videonun zorluk derecesini bilmiyordum. Squatgirl diye bir bayanın 30 dkda yürüyüşle 300 kalori diye videosu vardı squata bir başladık herhalde 150-200 arası yaptım bacaklarımı hissetmiyorum bulutların üstünde yürüyor gibiyimbugünlük bitirmek zorunda kaldım spor seansımı. 39 dk spor yapıldı:)
Ben de kahvemi içip spor yaptım yağ yakımında etkili oluyormuş bakalım umarım kendimi boşuna zorlamamışımdır. Ayşegül yürüyüş harici spor yapmayı denedin mi? Pilates inanılmaz rahatlatıyorBen de az sonra yürüyüşe çıkıcam, yeşil çayımı içiyorum canım şimdi
Ellerine sağlık canım ben dün spor yapmadım bugün yaptım. Tabloya o şekilde eklersinTabloya tarihleri de atınca hazır olacak inlsallah
Bizim burdada kalmiyo.Bende oğlumu bi komşuya bırakıp hemen alıp gelirim artık.Bir aksilik olmazsa ben de gidip alayım bakıcımı çağırayım bari çocuklarla çıkamayacağım için. Akşama da kalmaz eşim gelirken alsa. Hemen bitiriyorlae burada ne geliyorsa
bana uyar canımtmm bişiy olmaz gel sen beni tutada görmesin nihaha
şöyle yapalım siz ikinizada81 ile biz ikimiz hangi grup daha çok kilo verecek yüzde bazında tabi
Bu arada kendi aramızda da yarış devam ediyor
2 gün sürer
2 gün sonra tırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?