Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ada çok iyi gidiyor Gönül.
İşin zor bu hafta.
İşin şakadı da ben yarışta olduğunuzu bilmiyordum. 16 sayfa geriden gelince canım arada kopukluklar oluyor
bugün biraz fazla kaçırdım ama yarın telafi ederim inşallahhhh , aslında sabaha karşı 4 te uyandım nasıl açım anlatamam midem bulanıyordu zar zor tekrar uykuya daldım sabah tabikiii güne sporlar başladım yine 60 dk eliptik 30 dk tempolu yürüyüş , 15 dk step yaptım ama bugün pertim... saat 15.00 da o kadar çoook acıktım ki tansiyonum düştü erkenden yemeğimi yedim günü kapattım )) daha alışmam için zamana ihtiyacım var bir hafta böyle geçer sonra iyice alışırım inşallah...

Canım 3 yemek için erken değil mi acıkmaz mısın? Maşallah baya spor yapmışsın

Canım 3 yemek için erken değil mi acıkmaz mısın? Maşallah baya spor yapmışsın
15,30 akadar dayandım tam 15.330 da yedim saat 17.00 da minik bir kase kiraz yedim günü kapatmış oldum bugünlük böyle olacak mecbur yemek için akşam 17.00 bekleyemedim aslında ev halkı pizza istedi o pizza kokuları beni acıktırdı sanırım

Neyse acıkırsan süt falan içersin artık.

Ben almıyorum.
Ama genelde sporu yemekten önce tavsiye ediyorlar bir de sonrasında protein içerikli menüler yenilmesini söylüyorlar.

Cumartesi menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin.
Domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 17.00
1 tabak 1 kaşık yağda tavuk sote
2 kase kısır.

3 litre su
30 dk leslie
Kitap 26 sayfa.
1 tabak tavuk sotenin üstüne 2 kase kısır biraz fazla gibi ama geri kalanlar gayet güzel canım.

Hazır alsam evde yapılanla aynı olur mu ki? Hiç gözüm kesmiyor evde yapmayı...o resmin içinde kendimi göremedim
Canım alışınca çok kolay.
Ben 13 marttan beri ekmeğimi kendim yapıyorum.
Hiç dışardan almadık.
Ben diyete başladığımdan beri tam buğday alıyorum .
Onu da yapacağım da tam buğday unu bulamadım.
3 market gezdim geçen hafta yok.
Bim e gelecekmiş ben de alayım.

Adacım spor çok geliyor canım bana.
Sen hedefine ulaşınca bu kadarını yapamazsın ki.
Benim fikrim sonra da yapabileceğim kadarını yapmak.

1 tabak tavuk sotenin üstüne 2 kase kısır biraz fazla gibi ama geri kalanlar gayet güzel canım.
Bana da çok geldi de.
Kaç gündür kısır canım istiyordu.
Kısır bekleyince de hiç sevmem yemeği.
O yüzden de 2 tabak yedim ama beni de rahatsız etti.
Midem pert.

Bana da çok geldi de.
Kaç gündür kısır canım istiyordu.
Kısır bekleyince de hiç sevmem yemeği.
O yüzden de 2 tabak yedim ama beni de rahatsız etti.
Midem pert.
Allahtan erken yemişsin canım biraz hareket et istersen erimiş olur. Ben de çok severim kısır ama çok şişiriyor

Kızlaaar, gümbür gümbür geliyorum bu hafta, ne dersiniz listeleri sallamaya hep beraber?

pessinus , canım, kork benden, geçen haftanın rövanşını alacağımsenden..

1.5 saat yürüyüşümü yaptım, aslında 1 saat yürüyecektim, radyoda sevdiğim şarkılar çıkınca bunu da dinleyin bari derken 1.5 a tamamladım
Pessinus, beni inanılmaz motive ettin, teşekkür ederim,ben de seni ediyorumdur umarım
Pilates bi iki denedim, tam beceremedim sanki önceki diyetlerimde, şuan unuttum bilenie nasıl yapıldığını, bi bakayım. yürüyüş bandı daha pratik oluyo benim için dakika kalori km vs..yazdığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…