Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız dur aman yavaş git. Ya bir yerde okumuştum 1 saat 15 dk nın üzerinde yapılan egzersizlerde kaslar da erimeye başlıyormuş yani doğruluğunu bilemiyorum tabi. İstersen 1 saat yürüyüş yarım saat pilates ya da başka ezgersizler yapabilirsin. Ben de youtube videolarıyla başladım hiç yapmamıştım öncesinde zamanla açıldım şimdi ilk yaptıklarım kesmiyor farklı şeyler buldum. Bugün kardiyo amaçlı bir uygulama da indirdim. Leslie de kesmemeye başladı beni. Benim de akıllı bilekliğim var onda yakılan tüm kaloriler var o da motive edici oluyor. Bu arada spordan sonra hala tam açılamadım:)

Süpersin Ayşegülcüm.
Spor hatika. Tebrikler.
Haydi hep birlikte takım olarak gümbür gümbür listeleri sallayalım.
Ben varım.
Ben de yürüyüş bandını seviyordum.
Babama verdim. O bir rahatsızlık geçirdi.
Şimdilik Leslie ile idare ediyorum.
Biraz kilom azalsa ip atlayacağım.

Allahtan erken yemişsin canım biraz hareket et istersen erimiş olur. Ben de çok severim kısır ama çok şişiriyor
Kisiri kinoa ile yapın aynı lezzet canım hem daha yararlı hem de şişkinlik olmuyor binde yada a101 de satılıyor tarif istersen verebilirim benim öğlen menum

Kisiri kinoa ile yapın aynı lezzet canım hem daha yararlı hem de şişkinlik olmuyor binde yada a101 de satılıyor tarif istersen verebilirim benim öğlen menum
Evde var canım almıştım bir ara ama deneyememiştim fırsat bu fırsat denerim belki. Sen gönder tarifini

Evde var canım almıştım bir ara ama deneyememiştim fırsat bu fırsat denerim belki. Sen gönder tarifini
1 çay bardağı kinoa yi siccak suda 10-15 dakika bekletiyorum
Sonra 1 soğanı yemeklik doğrayıp tavada yağda kavuruyorum salça isteğe bağlı sarımsak (benim vazgeçilmezim) sonra kinoayi ekleyip pilav gibi pişiriyorum suyunu göz kararı koyuyorum ben
Pilav gibi pişiyor sonra soğuduktan sonra limon baharatları ve yeşilliğin atıyorum afiyet olsun
1 çay bardağına önce 1 subardagi at eğer az gelirse yarim subardagi daha at o kısmı unuttum

biz alırız rahatt
Cumartesi menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin.
Domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 17.00
1 tabak 1 kaşık yağda tavuk sote
2 kase kısır.

3 litre su
30 dk leslie
Kitap 26 sayfa.
Gayet iyi bence

Kızlar benim diz kapağımda sorun var, gıcırdama ve ağrı yapıyor lesli yada ona benzer şeyler yapınca. Ben de yürüyüşe verdim kendimi, birazda kolayıma geliyo sanırım

Adacım spor çok geliyor canım bana.
Sen hedefine ulaşınca bu kadarını yapamazsın ki.
Benim fikrim sonra da yapabileceğim kadarını yapmak.
Haklısın canım spor çok yapınca daha çok acıkıyorum... spor her zaman 1 saat yapabilirim ama okullar açılınca 1 saat 45 dk yapamam... okul açıldığında ben iptal oluyorum sabah kızımı baba ile okula gönderiyorum 1 saat spor yapabilirim sonra okula gidip öğle yemeği için kızımın yanına gidiyorum .... yani günlük 1 saat kesin yaparım ama daha fazlası olmaz sanırım...

Kızlar benim diz kapağımda sorun var, gıcırdama ve ağrı yapıyor lesli yada ona benzer şeyler yapınca. Ben de yürüyüşe verdim kendimi, birazda kolayıma geliyo sanırım
Ardıç yağı sür canım çok iyi geliyor.. İbrahim Saraçoğlu öneriyor...

Bugun nasıl bi uygulama indirdin? Egzersiz mi?
Bileklikte çok iyi motive eder
1 saati zor yapıyorum aslında, bugün böyle oldu, bi de pazartesi salı yürüyüş yada spor yapamam köye gitcez, önden yapayım bari dedim

Egzersiz programı canım 30 günlük. Farklı zorluk derecelerinde egzersizler varmış ben basit düzeyde başlayacağım inş. Yalnız senin dizi zorlar mı bilmiyorum 30gün içinde göbeği eritin yazıyor uygulamada göz atmak istersen yorumları güzeldi

Adı ne, bi bakayım merak ettim?

Kahvaltıda 2 dilim sucuk ta yedim.

Bu gün kısırlara doyamadık.
Afiyet olsun canım.
Güzel menü

Çok iyi de ekmeği anlamadım çeyrek mi yarım mı çeyreğin yarısı yarımmıI

biz alırız rahatt

Gayet iyi bence
Hayirlisi cınım yaaasen daha Milyaay yi tanimiyorsun bi su içer günde 10 kg görürsünüz.. sizinle birlikte beni de ezer geçer
Heyyy Milyaay nerdesin canısı bak meydan okuyorlar canım benim haberi bile yok sanırım henüz nasıl çetin bir yarışın içine dahil olduğundan..
Vallahi Gonul83 cüm ve ada81 cım ben tüm hazirligimi yaptim plan program dahilinde toplumla tufegimle cumaya hazirlaniyorum.. artık iyi olan kazansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…