Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende bir tane ama çok cadı kesiyor biçiyor yapıştırıyor boyuyor bi bakıyorsun her tarafı sim olmuş sesimi çıkarmıyorum dışarıda çıkamıyor bunalmasın diye saldım gittiiiii
Sal tabii en çok onlara üzülüyorum çocuklar eve mahkum oldu resmen gerçi sağlıklı olsunlar da biraz daha sabredelim

Ayşegül ne kadar sürede verdin kilolarını.
Ben şu an senin kilolarına gelsem 40 beden giyerim.
Çok güzel olur.
Hayalim.
Bu süreci anlat bakalım bana en baştan.
Ben de ona göre beslenmeyim.
Sporumu yapayım.
Şuan köye yaklaştık, orda int çekmez giremem merak etmeyin.
Canım 2 Aralık ta başladım yarın tam 6 ay bitiyor. 96.4 ile başladım, detayları müsait olunca anlatırım inşallah
Öpüyorum görüşürüz

Hoşgeldin canım, ben de Ayşegül, 38 yaşında, öğretmenim
Hosbuldumm arkadaslar.Insallah hem kilo veririz gem guzel arkadasliklar muhabbetler kurariz

Rakibem iyi eğlenceler aman yemeği fazla kaçırma oralarda:)

pessinus , ortim, diyetime orda da devam etmeye çalışacağım, sen de dikkat et, görüşürüz
Şu yazdığını görmeden diğer mesajına yazmıştım ben de :) bugün daha dikkatliyim inş canım hatta buradan bir arkadaşımı da diyete tesvik ettim bugün başladık onunla da daha dikkat ederim kendine dikkat et canım güzel vakit geçir oralarda

Kızlar yaaaa ben yine geçmişi kaçırdım. Ve okuyacak hiç halim yok şu an. Hastane ana baba günü gibi resmen. Allah sonumuzu hayretsin.

kaptan boşver geçmişi ya geçmiş okicaz diye günceli kaçırıyoruz

şaka bi yana okuyorum ben şimdi çok şükür 30 sayfa kaldı

Kızlar yaaaa ben yine geçmişi kaçırdım. Ve okuyacak hiç halim yok şu an. Hastane ana baba günü gibi resmen. Allah sonumuzu hayretsin.
Allah kolaylık versin canım insanlar bir haziranla birlikte pof diye saldılar kendilerini sonumuz hayır olsun. Sen dikkat etmeye çalış ne kadar olabilir bilmiyorum ama

150-200 mü

Kisiri kinoa ile yapın aynı lezzet canım hem daha yararlı hem de şişkinlik olmuyor binde yada a101 de satılıyor tarif istersen verebilirim benim öğlen menum

kısır için ben de karnabahar kısırını önerebilirim
Teşekkür ederim canım, bi deneyim. robot gibiyim gıcırdıyo kütürdüyo bacaklarım bükerken

benim de bölgesel hareketlerde oluyor aynısı ama leslie de hiç olmadı daha

Yokk beee o kadar korkak olma bu hafta hepsi aldı

ben almadım
gerçi alanlar avantajlı onlarınki çabuk gidecek ama kazanan hepimiz olacağız

Bana kalsa ben tüm takıma yasaklarım da arada tartı tutkunları var. Ama en güzeli tartılmamak. Ben gidip gelip çıkmaya başladım en son tartıya

aslında kaptanım tartı bağımlılığı da kilo vermeye ciddi anlamda engel oluyormuş
ben de ciddi bir tartı bağımlısıyım.. kesinlikle eminim ki hastalık derecesinde benimki

çok mantıklıymış

Takımlar güncelleme:
1-Marbling-İlaymilya
2-Gönül- Ada
3-Ayşegül-Pessinus
4-LaydLine- Berceste
5-Candy- Elif

Yok mu artıraaaaan?
Not: Sonuçlar yüzdelik bazında hesaplanacaktır

ya bunu sürdürelim gruplar böyle kalsın her hafta yarışı devam ettirelim çok heyecanlandım ve mutlu oldum mesajları okurken gerçekten de iyi silkindik ramazandan sonra kim akıl ettiyse aklıyla bin yaşasın

Candy den des yok bilmiyor ki buralar alev aldı

aman bileydim ben de haftasonunu daha iyi değerlendirmeye çalışırdım ne bileyim neyse cumaya daha çok var

Maa ne olmiş.. şurada kaç zamandır birlikteyiz ya huyundan ya suyundan
kız sen nerelisin

Bence de canım.
Tek başıma kaldım buralarda.
Herkes ikili ikili topu tüfeği kapmış geliyor.
Tek başıma zor işim.

ay kıyamam elifim yaa
çok özür dilerim te buralardayım artık sen hangi saatler giriyorsun genelde söyle ben de bakınayım o aralar
ne bileyim böyle coşacağınızı

sana kendimi affettirmek için bişey yapmalıyım ne yapayım

yeter da çokomel çokomel

sadece kıyafet almak için zayıflamıyorsam

Güya normallesiyoruz.Insanlar bunu yanlış anladı.Hopp dışarıya tabi.Allah kolaylık versin kaptanım ne diyelim.Cok dikkat et kendine

hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın

bu da ben

Tamam canım.
Müsait bir zamanda bekliyorum.
Müthiş vermişsin ama Seni canı gönülden tebrik ediyorum

Kolay gelsin kaptanım.
Bence de. Ben de bu gün pazara gittim pazarcılarda ne eldiven ne maske. Hiçbir şey yok.
Herkes seçiyor.
Sonumuz hiç iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…