İnşallahhh daha güzellerini yazacaksınızAyy çok duygulandım ne güzel yazmışsın bende yazmak istiyorum yaaaLAydLiNe etiketlemek istiyorum hatta bugün şey yapalım mı gerçekten olmasını istediklerimizi olmuş gibi yazalım mi süper olur hadi bakalım ilk hayal benden gelsin gerçek olması dileğiyle
Çook yakında patlıcan salatısıda geliyor ben tam eski moda giriyorumgözüme sadece pastırma takıldı tek başına akşamın o vaktinde ne yapıyor o orda hani yumurta arkadaşı yok mu
süper canım sen zaten hamarat bir kadınsın senin kadar olsam yeter kızının odasını dökmekten helak oldun
Evet sonunda beklenen közlenmiş biber geldiafiyet olsun güzel menü iyi gidiyoruz
sana kıyamam ben yaa tamam sen şimdi mezun ol kaptan sana daha güzel yapacak partiyiKaptancığım ben mezun oldum ama başarı hikayesi yazdım mı hiç hatırlamıyorum siz zaten beni çok garip öksüz uğurladınız adaya konfeti bile patlatmıştınızAnka idi galiba ben öyle sessiz sedasız partisiz gittim LAydLiNe
Bu sefer sana söz üçgün üç gece parti yapacağız hadi bakalım haaaaa bu arada gönülcüm seninde hedefin 55 benimde hedefim 55 hadi bakalım kim önce hedefe ulaşacak ben şuan sessiz sessiz onun peşindeyim haberin olsunKaptancığım ben mezun oldum ama başarı hikayesi yazdım mı hiç hatırlamıyorum siz zaten beni çok garip öksüz uğurladınız adaya konfeti bile patlatmıştınızAnka idi galiba ben öyle sessiz sedasız partisiz gittim LAydLiNe
aslında benim buna benzer başarılarım var ama bireysel mesela 85 kiloyla atanmıştım ve atandıktan kısa süre sonra 65 kiloya düşmüştüm ben şunu anladım ki ben mutlu olduğumda zayıflıuorumİnşallahhh daha güzellerini yazacaksınızben inanıyorum bu takımdan nice güzel başarı hikayeleri çıkacak... yeterki beyinde bitirelim işi ben geçtiğimiz dönemde gerçekten beyinde bitirmiştim.. aylarca bir çatallık kaçamağım bile olmamıştı
Stres çok tetikliyor daha çok yediriyor haklısın ama buda elimizde hiç birşeyin yemeğe saldırmamıza izin vermemeliyiz..aslında benim buna benzer başarılarım var ama bireysel mesela 85 kiloyla atanmıştım ve atandıktan kısa süre sonra 65 kiloya düşmüştüm ben şunu anladım ki ben mutlu olduğumda zayıflıuorum
Menüm maalesef bugün de biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine kahvaltılık sos
Öğle (12:45)
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt salatası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2-3 çatal kavrulmuş mantar
Akşam (17:00)
5 tane tam buğday unlu gevrek
Su 2 litre oldu ama 3 litreye tamamlarım. Spor şimdilik yok. Yapınca yazarım
Bugün menü
Sabah 11.10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
Yeşillik
Ara
5 yk yoğurt
Akşam 17.40
12 yk kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği
2.5 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm....
berceste_ ve Gonul83
Iyi akşamlar kızlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir 2zeytin
1cay kaşığı pekmez taze nane maydanoz
çay 1fincan
12.00
Sekersiz türk kahvesi
14.30
Yeşilçay
1kucuk avuç badem ceviz kuru üzüm
18.30 Akşam
1bardak ayran
1kase nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1kucuk tabak salata.
Yarım dilim tb ekmek.
1dilim karpuz.
1fincan nane limon çayı.
2.5lt su
2mile leslie..
45 dak pilates..
Ben de bugünkü menümü yazayım:
sabah: 1 haşlanmış yumurt, kk peynir, 7 zeytin, domates salatalık,2 lokma beyaz ekmek (bu arada ben normalde ekmek çook yerim.bu süreçte de tamamen azaltayım diyorum. evdekiler yemez kendime de kepekli falan almayayım dedim.Yumurtayı yutabilecek kadar yedim sdece.Karbonhidratı başka şeylerden alayım diyorum)
ara: 1 bardak süt 10 kadar çiğ badem
öğle: 1 kase tavuk suyu çorba
akşam: 5 kaşık nohut yemeği, salata
suyu saymadım ama çok içiyorum 3 ltyi geçmiştir.
spor da 15 dakika bi egzersiz yaptım canım çıktı.Ayağımda sıkıntı var baya zorladı devam edemedim.
Bugün hiç kaçamak yapmadım şükür. İnşallah böyle gider.
Sarma pirinçli mi ?Gece 1 nektari 1 kayısı
08:15
1 kase yulaf meyve
1 karışık tost
14:00
1 tabak dolusu yaprak sarma
1 tabak dolusu mercimek çorbası
Acı biber turşu
19:00 avuç içi kadar yufkaya yağ ve biraz peynir
2,5 lt su
Çılgınlar gibi ev temizliği
Yerlere yatarak ev sildim dip köşe
Yaaa çok güzel.Maşallah gerçekten çok özendim.Özellikle kendine istediğin kıyafeti alabilme kısmı mükemmmel bi his olsa gerek.herşeye değer dimi.Peki kendine özel yemek pişirmek zor olmadı mıBakın buda benim başarı öykümmmm
30/05/2020 | 31/05/2020 | 01/06/2020 | 02/06/2020 | 03/06/2020 | 04/06/2020 | ||||||||
İSİM | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | |||||||
LAydLİNe | |||||||||||||
Berceste_ | |||||||||||||
Ayşegül6666 | |||||||||||||
Efsun64 | |||||||||||||
polokey2244 | |||||||||||||
Kiloverenbiri | |||||||||||||
krtp86 | |||||||||||||
chentiq | |||||||||||||
Gonul83 | |||||||||||||
İlaymilla | |||||||||||||
Elifff80 | |||||||||||||
pessinus | |||||||||||||
candy_candy | |||||||||||||
marbling | |||||||||||||
dira90 | |||||||||||||
cemrenil | |||||||||||||
ada81 | |||||||||||||
Bademella | |||||||||||||
gitsinkilolar02 |
Burada hep beraber başaracağız sonra cicilerimizden konuşacağızYaaa çok güzel.Maşallah gerçekten çok özendim.Özellikle kendine istediğin kıyafeti alabilme kısmı mükemmmel bi his olsa gerek.herşeye değer dimi.Peki kendine özel yemek pişirmek zor olmadı mı
30/05/2020 | 31/05/2020 | 01/06/2020 | 02/06/2020 | 03/06/2020 | 04/06/2020 | ||||||||
İSİM | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | |||||||
LAydLİNe | |||||||||||||
Berceste_ | |||||||||||||
Ayşegül6666 | |||||||||||||
Efsun64 | |||||||||||||
polokey2244 | |||||||||||||
Kiloverenbiri | |||||||||||||
krtp86 | |||||||||||||
chentiq | |||||||||||||
Gonul83 | |||||||||||||
İlaymilla | |||||||||||||
Elifff80 | |||||||||||||
pessinus | |||||||||||||
candy_candy | |||||||||||||
marbling | |||||||||||||
dira90 | |||||||||||||
cemrenil | |||||||||||||
ada81 | |||||||||||||
Bademella | |||||||||||||
gitsinkilolar02 |
Teşekkür ederim Ayşegülcüm vakit ayırıp cevapladığın için.LAydLiNe , sana çok teşekkür ederim, bu 6 aylık serüvenimde destek olduğun, yönlendirdiğin, yüreklendirdiğin, bilgi verdiğin için..ve tüm takıma..
Kızlar bugun diyetimin tam 6 ayını doldurdum. 2 Aralık ta başlamıştım 96,4 ile, 12 Aralık'ta 92,5 ile de takıma girdim.. hedefim 75 ti aslında ama sizlerden kopamadım ve gittiği kadar diyerek bu kiloya geldim çok şükür..
Ko
@Elifff80, süreçte dikkat ettiklerimi sormuştun canım, özetleyim
Yaptığım şeyler:
1- kalori hesabı ile ilk haftalar 1500, alıştıkçada 1300-1200-1000 nadiren de 800 kalori kadar yedim
2- Hergün en az 2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
3- 2 ana öğün beslenip, akşamı erken kapattım
4-Abur cubur pasta tatlı börek vs...yok denecek kadar az yedim, tattım sadece
5-Yeşil çay, biberiyeli çay içtim.
6- Hayatımda yağı azaltıp, sebzeyi çoğalttım.
7-Canımın çok çektiği yüksek kalorili şeyler yediysem, O gün ve ertesi gün daha az ve hafif yiyerek dengelemeye çalıştım.
teşekkür ederim.Böyle tüyolar çok güzel fikir veriyor.yemeklerimi genelde zeytinyağlı yapıyorum ama yağdan kısmıyorum.Biraz daha dikkat etmem lazım galiba. peki et kaç gram tüketiyordun bende de tartı var.onu ayarlayabilirim aslındaBurada hep beraber başaracağız sonra cicilerimizden konuşacağız... 57 olunca hala mağazaya gidip L baktığımda oluyordu eşim ve mağazadaki çalışanların size S olur demesiyle kendime geliyordum çok spor yapınca 57 değil de 55 gibi duruyordum vücudum çok sıkıydı...
Evet ilk zamanlar kendime özel yemek yapmak zorladı ama biliyordum ki ev yemeklerini yersem bunu hiç başaramayacaktım üşenmedim kendime hergün farklı yemek yaptım.. zaten protein ağırlıklı beslendim ben öyle sadece kabak sebze yemeğiyle doymam illa yanında protein olacak.... mutfak tartımla eti mi tavuğumu ayarlayıp kendime göre poşetleyip buzluğa attım daha kolay oldu işim....
ayy teşekkür ederim beni de eklemişsin.Layık olmaya çalışacağım efenim...
30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 İSİM
MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR MENÜ-SPOR LAydLİNe 3 lt 3lt 2lt Berceste_ 4 lt 4 lt 3lt 4 Ayşegül6666 3 lt 2.5lt Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 2 lt 2.5lt 2lt chentiq Gonul83 2 lt 2.5lt 2.5 İlaymilla 4 lt Elifff80 3.5lt 2.5lt pessinus 3.5lt 3lt 2.5lt candy_candy 3.5lt marbling 3 lt 3 lt 3.5 lt dira90 2.5lt 2.5lt 2.5 cemrenil 3lt ada81 2 lt 2.5 Bademella 2lt gitsinkilolar02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?