- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Ortim çok besleyici bir menü olmamış sanki ne dersin? Yürüyüş süper maşallah:)Benim menü
11.30
1,5 tb ekmek
4 yemek kaşığı mantar sote
2-3 parça Kayseri tahinlisi(çeyrek simit kadar)
15.00
1 avuç kiraz, 4 kayısı,
20.00
1 tabak etli yeşil fasulye
2.5 litre su,
1 saat yürüyüş bandında yürüyüş,
1 saat dışarda gezinti
berceste_
Tamam kaptanım.Erken yemişsin. Üzerine de spor yapılmış. Görmedim ben o üç çatal olanları ama yarın perşembe. Cumaya hazıra kendini bu hafta güzel bir sonuç alıp sarık kartımızı ve uyarımızı sildirmemiz gerekiyor.
Ben tartılmadım.Cumadan bu güne tartılmayan kaç kişiyiz bi el kaldırın bakim? Ben çok heyecanlıyım. Aynada sürekli kendimi inceliyorum acaba ne kadar zayıfladım diye. Hem kaçamaksız hem de tartısız bir hafta geçirdim inşallah cumaya çok güzel bir sonuç görmeyi hayal ediyorum tartıda
Bence menü güzel kaptanım.Menüm
Kahvaltı (08:15)
Yarım tam buğday unlu gevrek
Öğle (12:30)
1 tane az yağda yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1,5 tam buğday unlu gevrek
Akşam (18:30)
1 tane çiğköfte dürüm
1 kutu ayran
20:00 1 tane hurma, 1 tane günkurusu, 3 tane kaju, 3 tane antep fıstığı
3 lt su, 4761 adım, Aynı kitaba devam ediyorum. Sıkıcı gidiyor biraz. Henüz konusunu anlayamadım. Sadece yatarken okuyorum işe gittiğim için. Ama haftaya izin aldım. 2 hafta evdeyim inşallah.
Bu tam buğday unlu gevreği A101'den aldım. Tadı çok güzel ama sanırım biraz kalorisi fazla. Bittikten sonra bir daha almam. Boyutunu biliyorsunuzdur mutlaka.
Ayşegül menü yıkılıyor.Benim menü
11.30
1,5 tb ekmek
4 yemek kaşığı mantar sote
2-3 parça Kayseri tahinlisi(çeyrek simit kadar)
15.00
1 avuç kiraz, 4 kayısı,
20.00
1 tabak etli yeşil fasulye
2.5 litre su,
1 saat yürüyüş bandında yürüyüş,
1 saat dışarda gezinti
berceste_
Çok haklısın kapının önündeki kaldırımdaki sarı papatyayı bile sularlarBen anlamam ama toplarsanda abartma dan topla canım Almanların sagi solu belli olmaz biliyosun şikayet ederler valla ağacı yoluyolar diye
Haklısın, planımda akşama balık vardı ama, çocukları dışarı çıkarıp eve 8 de girince vakit kalmadı, bende dünden kalan yemeği yedim.Ortim çok besleyici bir menü olmamış sanki ne dersin? Yürüyüş süper maşallah:)
Bende öyle yapayım dedim ebrucuğum biraz daha çiçekleri açsın ben önce ne olduğunu anlamadım koklaya koklaya çözdüm dedim bu ıhlamur 3 yıldır burada oturuyorum ve yeni fark ettim ıhlamur olduğunu gözüm açıldı canım maşallah
Ebru sana birşey daha soracağım ben online kitap okuyamazmıyım m aklıma geldi de şimdiLAydLiNe
Çok haklısın kapının önündeki kaldırımdaki sarı papatyayı bile sularlar
Güzel birşey aslında o yüzden burası çok yeşillik orman ve bol çiçekli Ota çiçeğe ormana çok değer veriyorlar örneğin mezarlıkları fevkalede çiçekli
Benim takıma girdiğimde senin ilk mesajında o cümlen dikkatimi çekmiştiKızlar benim profil mesajımda ne yazıyor hiç dikkat ettiniz mi?berceste_ instagramdaki profilime de bi baksana en altta ne yazıyor? Bugün fazlaca konuşmuşken az önce dikkatimi çekti.
evet duydum ama hiç dinlemedimOkursun tabii ki bir sürü online kitap var. Araştır biraz. Hatta kitap dinleyebilirsin bile. Bence bu aralar sen okuma dinle. Duydun mu hiç sesli kitap diye bişey? Birileri okumuş. Sen de takarsın kulaklığını dinlersin
Yine de vatanımBiz de cennet vatanımızı nasıl kötüleştirebiliriz diye uğraşıyoruz Türk halkı olarak.
Amazon kindle var. Kitapları yükleyip ordan okuyabiliyorsunuz. Hem ekran ışıksız o yüzden daha kitap gibi normal tablet gibi değil yani. Elektronik kitap okuyucu bir nevi. Çok eskiden almıştık şimdi daha farklı modelleri vardır elbette belki size yardımcı olurBende öyle yapayım dedim ebrucuğum biraz daha çiçekleri açsın ben önce ne olduğunu anlamadım koklaya koklaya çözdüm dedim bu ıhlamur 3 yıldır burada oturuyorum ve yeni fark ettim ıhlamur olduğunu gözüm açıldı canım maşallah
Ebru sana birşey daha soracağım ben online kitap okuyamazmıyım m aklıma geldi de şimdiLAydLiNe
Amazon kindle var. Kitapları yükleyip ordan okuyabiliyorsunuz. Hem ekran ışıksız o yüzden daha kitap gibi normal tablet gibi değil yani. Elektronik kitap okuyucu bir nevi. Çok eskiden almıştık şimdi daha farklı modelleri vardır elbette belki size yardımcı olur ☺
Ooo.. Suyumu eklemeyi unuttum 3 lt su, birde saat 17.00 de 1 ceviz 1 günkurusu yedimEve
Bende tam bunu önerecektimGonul83 Reader lar Alm da çok ucuz, benim misafirler ne getirelim diye soruyorlar isteyecem kitap ücretinden daha ucuza indirip okuyabilirsin canım.. evet gerçek kitap yerini asla tutmaz ama maalesef çağ oraya gidiyor... Zaten kitap ücretleride artık cok ucuz değil maaleseff... Eskiden sahaflar vardı şimdi sahaflar yeniden pahalı.. eskiye rağbet artıyor haliyle...
Geçen planlayici fiyatlarina bakiyorum en uygunu neredeyse 2 kitap ücreti yazık günah kitaba vermedigim parayı deftere asla vermem...
Hazır bu konuda da içimi döküp rahatlamisken menume gecebilirim
Saat 10.00 domates, salatalık, yulaflı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin
13.30 1 kase eksili corba, 2 yk soslu makarna, yarım bardak kola
19.00 1 kase çorba, 3 küçük biber dolması pirinç ve kıymalı (her birinin içi 1 yk kadar), 1 kase cacık
21.00 2 top çikolatalı dondurma
Spor;
40 dk kardiyo+ spor programı 5. Gün(40 squat,
100 mekik, 40 iç bacak squat, 100 göğüs)
11.159 adım 7 km (hepsini bir kerede yurumedim tabiki biraz sabah biraz akşam)
Kitap mutlaka okuyacağım henüz okumadım.. kaç zamandır Spor yapıyorum ilk defa bugün kalcamda ve bacaklarımda yanma hissediyorum
Eve
Bende tam bunu önerecektimGonul83 Reader lar Alm da çok ucuz, benim misafirler ne getirelim diye soruyorlar isteyecem kitap ücretinden daha ucuza indirip okuyabilirsin canım.. evet gerçek kitap yerini asla tutmaz ama maalesef çağ oraya gidiyor... Zaten kitap ücretleride artık cok ucuz değil maaleseff... Eskiden sahaflar vardı şimdi sahaflar yeniden pahalı.. eskiye rağbet artıyor haliyle...
Geçen planlayici fiyatlarina bakiyorum en uygunu neredeyse 2 kitap ücreti yazık günah kitaba vermedigim parayı deftere asla vermem...
Hazır bu konuda da içimi döküp rahatlamisken menume gecebilirim
Saat 10.00 domates, salatalık, yulaflı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin
13.30 1 kase eksili corba, 2 yk soslu makarna, yarım bardak kola
19.00 1 kase çorba, 3 küçük biber dolması pirinç ve kıymalı (her birinin içi 1 yk kadar), 1 kase cacık
21.00 2 top çikolatalı dondurma
Spor;
40 dk kardiyo+ spor programı 5. Gün(40 squat,
100 mekik, 40 iç bacak squat, 100 göğüs)
11.159 adım 7 km (hepsini bir kerede yurumedim tabiki biraz sabah biraz akşam)
Kitap mutlaka okuyacağım henüz okumadım.. kaç zamandır Spor yapıyorum ilk defa bugün kalcamda ve bacaklarımda yanma hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?