Aaaa olur mu hiç öyle şey.. Eşinin rahatsız olduğunu gormedik demekki.. çok geçmiş olsun.. bu ekip benim gördüğüm en duyarlı ekip.. benden daha iyi bilirsin, benden eskisiniz çoğunuz.. Ben geldim ilk, burası baya bı canlıydı sonra çok geçmedi zaten korona muhabbeti girdi sonra ramazan derken herkes bı koptu motivasyon falan kalmadı kimsede.. herkes çoluk çocuk iş güç ne yapacağını bilemedi.. bocalama evresi diyelim.. toparlandık artık yeni arkadaşlarda var hem lütfen gel...
Geçmiş olsun canım gormedim ama insan böyle zamanlarda daha kırılgan oluyor gerçekten ama sen bize kizma olur mu inşallah iyidir eşinbiz birlikte güzeliz ve güçlüyüz ayrıca ben seni çok seviyorum efsunlu kadınlara hayranimdir ben ♥
Gel efsuncum gel, buralar çok ısındı, tam senin enerjine göre
Teşekkür ederim arkadaşlar vahsettiğim aylar önceki bi olaydı yani baya oldum ben uzaklaşalı burdan. Diyetten de kopuyorum aylardır olduğum yerde sayıyorum valla. Dr depresyondasın dedi ilaç verdi bu ilaçlar mı bana arkadaş olacak benimle çarşya çıkıp gezecek içim sıkıldı deyince gel bişeyler içelim diyecek de düzelicek duygularım... hiç kullanasım yok...Hafta sonları biraz daha tenha oluyor.
Gözden kaçmıştır.
Yoksa ben de yeniyim ama ssğolsunlar çok güzel karşıladılar.
Bu arada eşine çok geçmiş olsun.
İnşallah iyidir şimdi.
Teşekkür ederim arkadaşlar vahsettiğim aylar önceki bi olaydı yani baya oldum ben uzaklaşalı burdan. Diyetten de kopuyorum aylardır olduğum yerde sayıyorum valla. Dr depresyondasın dedi ilaç verdi bu ilaçlar mı bana arkadaş olacak benimle çarşya çıkıp gezecek içim sıkıldı deyince gel bişeyler içelim diyecek de düzelicek duygularım... hiç kullanasım yok...
Sadece yemek yemek uyumak tv izlemek istiyorum... bolca da cips yiyesim var..
Depresyon dediğin nedir gülüm biz burada kronik yağlarla başetmeye calisiyoruzTeşekkür ederim arkadaşlar vahsettiğim aylar önceki bi olaydı yani baya oldum ben uzaklaşalı burdan. Diyetten de kopuyorum aylardır olduğum yerde sayıyorum valla. Dr depresyondasın dedi ilaç verdi bu ilaçlar mı bana arkadaş olacak benimle çarşya çıkıp gezecek içim sıkıldı deyince gel bişeyler içelim diyecek de düzelicek duygularım... hiç kullanasım yok...
Dondurma ve kola dışında kötümü gerçekten??Umarım bir daha menünde kola görmemBugün ki menün cidden çok kötü. Neden böyle oldu?
Günaydın cnm maşallah bu ne enerjiGünaydın herkeseGününüz güzel geçmesi dileğiyle ...yavaş yavaş kalkıp spora hazırlanayım
Bilmiyorum ki karnımda şişlik var bacağımdaki şişlik de tam geçmedi ya umarım bayramda Aldığım yarım kg yu veririm en azından
Yapacam ben bunun nohutlusunu yapıyorum o da güzel oluyo diyet o da
Ortak harikasın.
Kalemin harika.
Sen yazar falan olsana canım.
Kitabın çıksın ilk ben alıcam söz.
Çok güzel bir hayal.
Umarım gerçek olur.
Ve hayal ettiğinden de ötesi olur inşallah.
Kızlar menüsünü beğendiğim kişilerin menülerini direkt beğenip geçiyorum. Yorum yapmıyorum. Haberiniz olsun
Ahh geldik benim menüye.
Yazmaya yüzüm yok.
Sabah 9.00
5 yemek kaşığı menemen
2 kk peynir
Dom - sal
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 12.30
2 haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
Salata
Akşam 17.00
1 kase köfteli çorba
3 çatal su böreği
3 çatal yaş pasta
3 litre su
45 dk leslie
18 sayfa kitap
Kızlar yarın perşembe hatırlatayım hepinize. Bulgur ve nohut gibi şişkinlik yapacak yiyeceklerden uzak durun lütfen. Yeşil çay içebiliyorsanız yeşil çay için. Bana da kiraz sapı içmemi hatırlatın lütfen çünkü unutuyorum
Cumadan bu güne tartılmayan kaç kişiyiz bi el kaldırın bakim? Ben çok heyecanlıyım. Aynada sürekli kendimi inceliyorum acaba ne kadar zayıfladım diye. Hem kaçamaksız hem de tartısız bir hafta geçirdim inşallah cumaya çok güzel bir sonuç görmeyi hayal ediyorum tartıda
Benim takıma girdiğimde senin ilk mesajında o cümlen dikkatimi çekmişti
Teşekkür ederim arkadaşlar vahsettiğim aylar önceki bi olaydı yani baya oldum ben uzaklaşalı burdan. Diyetten de kopuyorum aylardır olduğum yerde sayıyorum valla. Dr depresyondasın dedi ilaç verdi bu ilaçlar mı bana arkadaş olacak benimle çarşya çıkıp gezecek içim sıkıldı deyince gel bişeyler içelim diyecek de düzelicek duygularım... hiç kullanasım yok...
Dondurma ve kola dışında kötümü gerçekten??
Kola içmem ki zaten buz gibi görünce canım çekti yarım bardak içtimm.. dondurma gerçekten gereksiz bir saatte oldu.. ne bilim canımda istemedi ama yapacağım spora güvendim sanırım
Bende de durum ümitsiz valla en geç bugün regl olmam lazımdı ama tık yok davul gibi şişim sadeceBilmiyorum ki karnımda şişlik var bacağımdaki şişlik de tam geçmedi ya umarım bayramda Aldığım yarım kg yu veririm en azındanSende durum nasıl ?
Aynen ben de kabak yemeği yapacağım kendim için evdekiler kalorili yemekler ister çünkü. Ve bol su ve bitki çayı gerçekten motive olabilmem için kilo vermem şartBende de durum ümitsiz valla en geç bugün regl olmam lazımdı ama tık yok davul gibi şişim sadecekaç gündür maydanoz yiyorum bi faydasını görürüm umarım bugünü hafif bol sulu ve 1 saat spor yaparak geçircem bakalım nolcak
Dondurma ve kola dışında kötümü gerçekten??
Kola içmem ki zaten buz gibi görünce canım çekti yarım bardak içtimm.. dondurma gerçekten gereksiz bir saatte oldu.. ne bilim canımda istemedi ama yapacağım spora güvendim sanırım
günaydın kızlar hemen menümü yazıp kaçayım sonra sohbete gelirim çok işim var gene benim yaa
dünkü menüm
uyanınca 4,00
hindistan cevizi yağlı sütlü neskafe
1 kase çilek (15 adet)
Ara 9,30
Sade türk kahvesi
baya çok fındık hiç saymadım ne kadar yediğimi ama çok
4-5 kuru besni üzümü
Öğlen 12,40
Brokolili domatesli tepsi kebabı
200 gr yoğurt
bir kutu cococola zero
Ara 16,00
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 18,30
1 tabak kıymalı taze fasulye
500 ml ayran
Ara 9,30
2 parça tavuk
1 çay bardağı ayran
suyu bilmiyorum valla bu su sorunu yüzünden ödem tutuyorum ben spora başladığım için yüzüklerim bile olmadı bugün(sigara içmiyorum bu arada onu da belirteyim bu smileyin dertli yüz ifadesi hoşuma gidiyor)
Spor
12 dk bölgesel
10 dakika leslie cardio blast diye bir video
15 dakika sabah 40 dakika öğle yürüyüş 11091 adım
adımların hepsi yürüyüş çünkü eve gelir gelmez yemeği yapıp uyudum ve bi tek çocukları yatırmak için kalktım
akşam sporu da yalan oldu tabi bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?