Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlım benim çok sevdiğim bir lafım var. chentiq çok iyi bilir. İnterneti gelince okur burayı mutlaka. Geçmiş geçmişte kaldı unut gitsin. Geri dönüp defalarca aynı şeyi yaşamaya gerek yok. Zaten bir kez yaşamışsın. Kendine işkence etmeye hakkın yok Unut gitsin ne varsa, önünde güzel koskocaman bir hayat var yaşanmayı bekleyen sürekli kafan arkada olursa göremezsin o güzellikleri

Hiç sorma kaptanım.
Bu ara ayarlarım kaçtı.
Artık regl olacağım ondan mı yoksa evde sürekli çocukların peşinde sıkıldım.
Yemeğe sardım.
Bu ara biraz eşime bırskıcam ders işimi.
O takip etsin.

09:00
1 minik nektari
1 kabak çekirdekli poğaça kadar ekmek
Keçi kaşarı
Zeytin, domates, salatalık, soğan
1,5 yumurta haşlama
Yeşil çay
1 kase kadar nar

15:15
Yarım kase yoğurt
1 tabaktan az etli nohut
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 büyük kase yeşil salata
3-4 dilim nektari

su 2 lt olacak
1 saat tempolu yürüyüş dışarıda
Çocuklarla parkta frizbi oynama ada81 berceste_

Ben de bugün 3 aydan sonra ilk kez kızlarla birlikte kitap ve deneme almak için çarşıya gittim. Şoka girdim resmen. Hala kendime gelemedim. Aynen senin dediğin gibi maske takan o kadar az kişi var ki Allah sonumuzu hayretsin.

Çocuk parklarında oynayanları görünce aklımı kaçırıyordum. Kırıkkale'nin merkezinde öyle bir kalabalıktı çocuk parkı yakında ana haber bültenlerine çıkarız gibi geliyor

Kızlar çocuklarla geldiğimiz parkta bir sürü ıhlamur ağacı var öyle güzel kokuyor ki toplasam mı sizce olmuş mu anlayan varsa bir el atsın konuya lütfen
Sanırım daha tam olmamış canım bence biraz daha bekle toplamak için. Tam açsın çiçekler. Ne güzel kokuyordur o şimdi.
Keşke bunları o dönem söyleseydin de biz de fark etseydik. Dönmeni istiyorum artık tamam mı? Efsun64
Kaymak, bal ve fıstık ezmesinin sanırım bir süre kahvaltıdan uzak durması gerekecek sence de öyle değil mi? Az az ama her gün olunca sanki olmuyor. Onun haricinde gayet güzel her şey. Su ve spor harika

Hafta sonları biraz daha tenha oluyor.
Gözden kaçmıştır.
Yoksa ben de yeniyim ama ssğolsunlar çok güzel karşıladılar.
Bu arada eşine çok geçmiş olsun.
İnşallah iyidir şimdi.

Kaymak yoğurt yaptığım sütün kaymağı bitmedi gitti:) tamam kaptan ara veririm

Çocuk parklarında oynayanları görünce aklımı kaçırıyordum. Kırıkkale'nin merkezinde öyle bir kalabalıktı çocuk parkı yakında ana haber bültenlerine çıkarız gibi geliyor
Canım her şehir öyle hemen hemen... ben evdeyim ya zannediyordum ki herkes evde öyle değilmiş meğer

Ahh geldik benim menüye.
Yazmaya yüzüm yok.
Sabah 9.00
5 yemek kaşığı menemen
2 kk peynir
Dom - sal
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 12.30
2 haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
Salata

Akşam 17.00
1 kase köfteli çorba
3 çatal su böreği
3 çatal yaş pasta

3 litre su
45 dk leslie
18 sayfa kitap

Menüm

Kahvaltı (08:15)
Yarım tam buğday unlu gevrek

Öğle (12:30)
1 tane az yağda yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tane domates
1,5 tam buğday unlu gevrek

Akşam (18:30)
1 tane çiğköfte dürüm
1 kutu ayran

20:00 1 tane hurma, 1 tane günkurusu, 3 tane kaju, 3 tane antep fıstığı

3 lt su, 4761 adım, Aynı kitaba devam ediyorum. Sıkıcı gidiyor biraz. Henüz konusunu anlayamadım. Sadece yatarken okuyorum işe gittiğim için. Ama haftaya izin aldım. 2 hafta evdeyim inşallah.

Bu tam buğday unlu gevreği A101'den aldım. Tadı çok güzel ama sanırım biraz kalorisi fazla. Bittikten sonra bir daha almam. Boyutunu biliyorsunuzdur mutlaka.

Son düzenleme:

Erken yemişsin. Üzerine de spor yapılmış. Görmedim ben o üç çatal olanları ama yarın perşembe. Cumaya hazıra kendini bu hafta güzel bir sonuç alıp sarık kartımızı ve uyarımızı sildirmemiz gerekiyor.

Cumadan bu güne tartılmayan kaç kişiyiz bi el kaldırın bakim? Ben çok heyecanlıyım. Aynada sürekli kendimi inceliyorum acaba ne kadar zayıfladım diye. Hem kaçamaksız hem de tartısız bir hafta geçirdim inşallah cumaya çok güzel bir sonuç görmeyi hayal ediyorum tartıda

Ben varım aynenn aynada bakıyorum biraz verdim sanki falann

Güzel bir menü ve spor canım, Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…