kız vallahi haklısın.. fitiz, yiyoruz kime ne demiii..
Suyu cokkk soğuk suya giremiyosun. Giriyorsun zor bela, yuzuyosun isinamiyosun
Burhaniye de yaşıyor babam miss gibi havası var, sakin tam emekli sahil kasabası.. ama suyu buz maaleseff
Babam bana kızıyor alışmışsın Antalya'nın hamam suyu gibi denizine burası soğuk geliyor diyo
Canım biz inandık ve oldu, yaşadık seninle birlikteAyrıca 60 kiloda da çok güzel gözüküyorsun.. ❤
Yazmak çok güzel, çok motive edici eğer geçmişteki sana yazıyorsan can yakıcı olabiliyor maalesef.. Geçen hafta zırıl zırıl agladigimda bende geçmişteki bana yazdım, biraz sirtini sivazladim, saçını okşadım, gozyasini sildim ve korkma geçicek dedim.. bak yine gözlerim doldu.. sırf bu yüzden yazmaya devam edemeyeceğim sanırım.. geçmişteki o kiza üzülüyorum hala... Vee gözyaşım pıt
Canım galiba hoşgeldin dedim ama emin değilim.. kusura bakma... Hoş geldin❤
Evet canim diyetisyen menusuGüzel menü canım , diyetisyene devam ediyormusun ?
Hiç sorma kaptanım.Kahvaltı ve akşam gayet güzel olmuş. Su ve spor da öyle. Ama arada yediğin tatlı ve kitap okuyamaman olmamış. Gün içinde çok yoğun olduğunda akşam yatmadan önce sadece 10 dk okusan o bile yeterli olacak. Bunu dene mutlaka.
Bu kadar geç saate kalmayacaktı canım dışarı çıkmam gerekti eşim geldiğinde o yüzden böyle oldu. 6-6.30 da yiyoruz en geç normaldeMenün güzel canım 🖒 akşam saatini biraz daha öne çekersen daha iyi olur ..
Bizde biraz gezip geldik kızıma yeni kitaplar aldık... çarşı çook kalabalıktı ve her 10 kişiden 1 kişide maske vardıbiz kızımla maske siperlik gözlük şeklinde onlarla gezdik... millet çok rahat
Sanırım daha tam olmamış canım bence biraz daha bekle toplamak için. Tam açsın çiçekler. Ne güzel kokuyordur o şimdi.Kızlar çocuklarla geldiğimiz parkta bir sürü ıhlamur ağacı var öyle güzel kokuyor ki toplasam mı sizce olmuş mu anlayan varsa bir el atsın konuya lütfen
Keşke bunları o dönem söyleseydin de biz de fark etseydik. Dönmeni istiyorum artık tamam mı?Ya canım teşekkür ederim :)
Evet eskiden çok geliyodum sonra hevesim kırıldı haftasonu kimse olmuyodu yazınca cevap veren pek olmuyodu en son da eşim hasta falan yazdm baktm kimse bi geçmiş olsn demedi ben de uzaklaştım açıkçası pek sohbet yok die :)
Şimdi de geri dönemiyorum bir türlü.
Kaymak, bal ve fıstık ezmesinin sanırım bir süre kahvaltıdan uzak durması gerekecek sence de öyle değil mi? Az az ama her gün olunca sanki olmuyor. Onun haricinde gayet güzel her şey. Su ve spor harikaİyi akşamlar kızlar menümü vereyim
10.00
1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,15 gr kadar ızgara peynir,3 wasa,1 kaşık kaymak,1 çay kaşığı bal,8-9 gr fıstık ezmesi
14.00
Küçük bir kase kısır
19.30
1 kase çorba,150 gr kadar köfte fırında yağsız yapılmış,yine fırında közlenmiş patlıcan ve kapya biberle söğürme 100 gr var yok. Küçük bir kavunun 10 da 1 i kadar dilim kavun
2.5 lt su, 30 dk dışarıda çocuklarla yürüyüş,45 dk pilates.
Hafta sonları biraz daha tenha oluyor.Ya canım teşekkür ederim :)
Evet eskiden çok geliyodum sonra hevesim kırıldı haftasonu kimse olmuyodu yazınca cevap veren pek olmuyodu en son da eşim hasta falan yazdm baktm kimse bi geçmiş olsn demedi ben de uzaklaştım açıkçası pek sohbet yok die :)
Şimdi de geri dönemiyorum bir türlü.
Kaymak yoğurt yaptığım sütün kaymağı bitmedi gitti:) tamam kaptan ara veririmSanırım daha tam olmamış canım bence biraz daha bekle toplamak için. Tam açsın çiçekler. Ne güzel kokuyordur o şimdi.
Keşke bunları o dönem söyleseydin de biz de fark etseydik. Dönmeni istiyorum artık tamam mı?Efsun64
Kaymak, bal ve fıstık ezmesinin sanırım bir süre kahvaltıdan uzak durması gerekecek sence de öyle değil mi? Az az ama her gün olunca sanki olmuyor. Onun haricinde gayet güzel her şey. Su ve spor harika
Canım her şehir öyle hemen hemen... ben evdeyim ya zannediyordum ki herkes evde öyle değilmiş meğerÇocuk parklarında oynayanları görünce aklımı kaçırıyordum. Kırıkkale'nin merkezinde öyle bir kalabalıktı çocuk parkı yakında ana haber bültenlerine çıkarız gibi geliyor
Ahh geldik benim menüye.
Yazmaya yüzüm yok.
Sabah 9.00
5 yemek kaşığı menemen
2 kk peynir
Dom - sal
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 12.30
2 haşlanmış tavuk but
1 kase yoğurt
Salata
Akşam 17.00
1 kase köfteli çorba
3 çatal su böreği
3 çatal yaş pasta
3 litre su
45 dk leslie
18 sayfa kitap
Cumadan bu güne tartılmayan kaç kişiyiz bi el kaldırın bakim? Ben çok heyecanlıyım. Aynada sürekli kendimi inceliyorum acaba ne kadar zayıfladım diye. Hem kaçamaksız hem de tartısız bir hafta geçirdim inşallah cumaya çok güzel bir sonuç görmeyi hayal ediyorum tartıda
Güzel bir menü ve spor canım, Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar menümü vereyim
10.00
1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,15 gr kadar ızgara peynir,3 wasa,1 kaşık kaymak,1 çay kaşığı bal,8-9 gr fıstık ezmesi
14.00
Küçük bir kase kısır
19.30
1 kase çorba,150 gr kadar köfte fırında yağsız yapılmış,yine fırında közlenmiş patlıcan ve kapya biberle söğürme 100 gr var yok. Küçük bir kavunun 10 da 1 i kadar dilim kavun
2.5 lt su, 30 dk dışarıda çocuklarla yürüyüş,45 dk pilates.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?