Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın için çok heyecanlıyım
Umarım yarınki sonuçlar seni mutlu eder:) ekmek yaptın mı canım? Ben az önce mayaladım bakalım nasıl olacak? Çoğu zaman tam buğday unu varsa evde yarı yarıya normal un tambuğday uuu karıştırıyordum bu kez hepsini tam buğday yaptım

Yok canım yapmadım henüz. Hafta sonunu bekliyorum yapmak için. Çalışınca çok vakit ayıramıyorum ekstra uğraşılara. Hiçbir iş yapmasam bile eve geldiğimde kendimi yorgun hissediyorum. Bir de bir haftadır kaçamaksız durunca vücudun dengesi şaştı. Şekersizlikten sürekli bir baş ağrım var. Buna bir de sürekli maske takmanın verdiği baş ağrısı da ekleniyor. İki gündür de acayip gerginim. Kendimi gevşetmeye çalışıyorum ama çok başarılı olamadım. Umarım bir an önce normale dönebilirim

Bu arada ben de hepsini tam buğday unundan yapayım diyorum ekmeğin. Sen söylersin nasıl olup olmadığını. Hatta fotoğraf atsana bu kez nasıl olacak.

Bu arada ben de hepsini tam buğday unundan yapayım diyorum ekmeğin. Sen söylersin nasıl olup olmadığını. Hatta fotoğraf atsana bu kez nasıl olacak.
Ekleyebilirsem atayım canım tabi yorgunluk konusunda haklısın evden çıkmak bile bazen yorgunluk sebebi oluyor. Hastanede olmanın verdiği stres,belki işteki yoğunluk,havanın dengesiz halleri birçok sebep olabilir. İzin aldıysan eğer önümüzdeki birkaç günü kendin için ayır temel işler haricinde girme işlerin altına rahatlamanı sağlarsın umarım.

Kaptanım bu arada regl oldum demiştin ya bitti mi? Ara dönemdi ya devam ediyor mu normal mi değil mi merak ettim

Kaptanım bu arada regl oldum demiştin ya bitti mi? Ara dönemdi ya devam ediyor mu normal mi değil mi merak ettim

Bitti canım da çok az oldu bu kez. Aslında eskiden de böyle olurdum sonra da biraz fazlalaşmıştı. Eskiye mi döndüm yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum.

*** 13. Takım 677. Etap ***

LAydLiNe (74.9///%)
Aysegul 6666 (69.9///%)
Efsun64 (76.4///%)
polokey2244(68///%)
Kiloverenbiri (85///%)
krtp86 (53.5///%)
chentiq (62///%)
berceste_ (95.5///%)
Gonul83 (65.2///%)
Ilaymilya (67.5///%)
Elifff80 (93.3///%)
pessinus (69.5///%)
candy_candy (122.7///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 676. Etap Free liste ***

marbling (77.3///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(///%)
gitsinkilolar02 (///%)
zeyneppk (///%)

13. Takım free liste ortalaması : %

Dün çarşıda bir işim vardı o zaman gittim her yer dolu kaldırımda rahat yürüyebilmek için insanları beklemek zorunda kaldım:) gittiğim mağazadaki bayana sordum eve kapandım 2.5 aydır dışarısı hep mi böyle diye maalesef hep böyle hatta hastalıktan beri iş yoğunluğumuz daha da arttı diyordu. Bu çılgınlığın sonu hayır olsun inşallah

Canım candy_candy . Ortağım benim teşekkür ederim.
İleride çocukların büyünce bence bu yönünü kullanmalısın
Yok ortak bu gün sıfır kaçamak.
Daha bir süre yapmam.
Moralim bozuldu kaçamak yaptım diye.
Ama bende Ebru nun gibi aynada orana burama bakıyorum.
Sanki 100 gram belli olacak.
Bu ara bende güzel bir irade var.
Tadıp bırakıyorum.
Nasıl olsa kilo verince 1 büyük dilim yiyebilirim diyorum.
Bir de annem pastayı su böreğini sarmanın kalanını bizimle yolladı.
Dolap pasta ve su böreği dolu.
Çocuklara yediriyorum. Çabuk bitsin diye.

Ortak niye 4 ye kaktın.
Çok erken.
Canım menü güzel ama dpor olsaydı keşke.
Hadi bu gün yürü.
Anlaştık mı.
Ben de eşimi ikna edip yürüyeceğim bu gün.

Ben yaptım
Harika oldu.
Teşekkür ederim canım.
Artık almam hiç.
Burada bir tane tam buğday 10 tl
Hem ekonomik.
Unun 1/4 ünü kullandım.

Canım ilaçlarını kullan mutlaka, seninle gezip sohbet edecek komşu arkadaş edin, buraya da hergün gel lütfen ki iki lafın belini kıralım
Şey yazmış ya kaptan, " hayaller, ancak sen istersen gerçekleşir"... Onu diyordum canım
Ben yarın tartıda 72.9' u görmek istiyorum. Hadi siz de yazın bakalım yarın tartı kaç çıksa mutlu olurdunuz?
Ben 68.9 u görürsem çoook mutlu olacağım, hatta kalkıp iki göbek atacağım
Bizim evde de bugün pide yada lahmacun yapılacak.. görün kii nelerle mücadele ediyorum
Ay hiç sorma..dün çocuğu parka çıkarınca fırının önünden geçtik, missler gibi lahmacun kokusu geliyordu, ben de cumadan sonra yemeyi düşünüyorum..sen de bol salata 2 lahmacun ye bari..
Gelirken Ekmek Al
İnanır mısın, bu mesajı yanlış yere yazdın sandım önce, eşinden eve gelirken ekmek almasını istiyorsun zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…