Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vayyy süper.
Ama bu hafta ben senden böyle bir sonuç bekliyordum . Harika canım.
Tebrikler

Herkese günaydınnmmmm
Ben tartıldım sabah aşağı yukarı biliyorum ama biraz daha bekliyorum parmağımdaki alyansım kolayca çıktığı zaman sabahki ödemim gitmiş demektir. Onu deniyorum ara ara alyans çıktı mı sonuçlar geliyorrr
Kilo veren herkesi tebrik ederim özellikle LAydLiNe berceste_ pessinus @Elifff80

Teşekkür ederim Gonul83
Aslında ben de daha iyisini bekliyordum ama sağlık olsun.

Hakkaten gümbür gümbür geldin.
Birinci belli ikinci kim diyorsun.
Tebrikler canım.
Harika sonuç.
berceste_ beni geçtin canım.
Bundan sonra hedefim seni yakalamak.
Hadi inşallah böyle devam eder kendim için farklı bir metabolizmam var diyetisyen bu hafta işe yaradı sonraki haftalarda da yararsa çok mutlu olurum

Hadi inşallah böyle devam eder kendim için farklı bir metabolizmam var diyetisyen bu hafta işe yaradı sonraki haftalarda da yararsa çok mutlu olurum

Diyetisyenin söylediklerine harfiyen uyduğun zaman sonuna kadar işe yarayacak emin ol.

Normali bu zaten canım. Biz de ödem olduğu için o kadar çok gitti görünüyor. Yoksa ben iki haftanın kilosuna bile dönemedim. Sadece ödem attık. O yüzden gayet normal ve iyi senin sonucun.
Sanırım beklentiyi fazla tuttum bahçe işleri ile ugrastigim için ama yinede buna da şükür adet li halimle almadım geçen hafta mesela almıştım bayağı bu grup işini devam etmemiz lazım herkes fena gaza geldi motive oldu

Reglin etkisi çok oluyor canım.
Haftaya sende tozu dumana katarsın.
Haftaya güzel bir eksi gelir.
Ben de aynı durumdayım.

Bence gayet güzel.
O 1 kg çok kıymetli bence.
Almadı kolay da vermesi.
Tebrikler canım
Teşekkür ederim canım alması hakikaten çok kolayvermesi fena

Vayyy süper.
Ama bu hafta ben senden böyle bir sonuç bekliyordum . Harika canım.
Tebrikler
Teşekkür ederim canım ne beklemem gerektiğini bilmediğim bir hafta oldu ama gördüğüm rakam çok motive etti. Bir arkadaşımı da gaza getirip başlattım diyete onunla da tartı günümüzdü o da motive oldum sayende diyordu. Grubumuzda başlattığımız tatlı rekabet işe yaradı:)

Teşekkür ederiz canım merakla bekliyoruz seni:) ortim Aysegul 6666 nerelerdesin canım merakla bekliyorum sonucunu

Günaydınlar.
Geçen hafta :93.3 kg
Bu hafta : 92.1 kg
Fark : 1.2 kg
Yüzde : % 1.29Eki Görüntüle 2644737

harika en azından ekip olarak baya bi eksi gördük sayende ortak

ben o menünün devamını getirseydim artı çıkacaktım canım o yüzden böyle bir şey yapmak zorunda kaldım çok açlık çektiğim bir anda ayran diktim kafaya şişeden akşam o var sadece yazmadığım

Çok çok sağlıksız bir menü olmuş canım. Bundan sonra dikkatli ol lütfen.

kaptanım dediğim gibi mecbur kaldım genelde yaptığım birşey değil.. bir de haftayı sağlıklı geçirdikten sonra 1 kerelik sağlıksız geçirmekten bişey olmaz ama di mi bu hamburger yemek de olabilir hiçbir şey yememekte

Senin için şu an öncelik sağlık. Sağlıklı olman lazım. Kilo her zaman verilir. Bundan sonra güzel menüler istiyorum senden olur mu Arada kaçamak olur da senin kinin başı ayrı sonu ayrı. Bilmem anlatabildim mi Özellikle kendini aç bırakmaman lazım. Bunu unutma.

Maşallah gayet iyi ama sen yeni başladığın için ben senden bu hafta en az 1,5 beklerdim
Bende tartılıp geliyorum az sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…