- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Vayyy süper.Merhabalar kızlar tartı bildirimi yapayıö artık çok acıktım
Geçen hafta 69.5
Bugün 68.0
Fark 1500 gr:)
Kaptanım sırf şu rakamı göreyim diye oyalandım 300 gr fazlası çıkmıştım ilk çıktığımda artık pastamı yiyebilir miyim:)
Teşekkür ederimHerkese günaydınnmmmm
Ben tartıldım sabah aşağı yukarı biliyorum ama biraz daha bekliyorum parmağımdaki alyansım kolayca çıktığı zaman sabahki ödemim gitmiş demektir. Onu deniyorum ara ara alyans çıktı mı sonuçlar geliyorrr
Kilo veren herkesi tebrik ederim özellikleLAydLiNe berceste_ pessinus @Elifff80
Hadi inşallah böyle devam eder kendim için farklı bir metabolizmam var diyetisyen bu hafta işe yaradı sonraki haftalarda da yararsa çok mutlu olurumHakkaten gümbür gümbür geldin.
Birinci belli ikinci kim diyorsun.
Tebrikler canım.
Harika sonuç.
berceste_ beni geçtin canım.
Bundan sonra hedefim seni yakalamak.
Hadi inşallah böyle devam eder kendim için farklı bir metabolizmam var diyetisyen bu hafta işe yaradı sonraki haftalarda da yararsa çok mutlu olurum
canım ben yazdım bu msj saniyeler sonra gördümAda nirdesinnnn beni yalanız bırakma aynı anda yazalım bir saat belirleyelim herkes toplaşsın öyle basın açıklaması yapalımada81
Sanırım beklentiyi fazla tuttum bahçe işleri ile ugrastigim için ama yinede buna da şükür adet li halimle almadım geçen hafta mesela almıştım bayağıNormali bu zaten canım. Biz de ödem olduğu için o kadar çok gitti görünüyor. Yoksa ben iki haftanın kilosuna bile dönemedim. Sadece ödem attık. O yüzden gayet normal ve iyi senin sonucun.
Teşekkür ederim canım alması hakikaten çok kolayReglin etkisi çok oluyor canım.
Haftaya sende tozu dumana katarsın.
Haftaya güzel bir eksi gelir.
Ben de aynı durumdayım.
Bence gayet güzel.
O 1 kg çok kıymetli bence.
Almadı kolay da vermesi.
Tebrikler canım
Teşekkür ederim canım ne beklemem gerektiğini bilmediğim bir hafta oldu ama gördüğüm rakam çok motive etti. Bir arkadaşımı da gaza getirip başlattım diyete onunla da tartı günümüzdü o da motive oldum sayende diyordu. Grubumuzda başlattığımız tatlı rekabet işe yaradı:)Vayyy süper.
Ama bu hafta ben senden böyle bir sonuç bekliyordum . Harika canım.
Tebrikler
Teşekkür ederiz canım merakla bekliyoruz seni:) ortimHerkese günaydınnmmmm
Ben tartıldım sabah aşağı yukarı biliyorum ama biraz daha bekliyorum parmağımdaki alyansım kolayca çıktığı zaman sabahki ödemim gitmiş demektir. Onu deniyorum ara ara alyans çıktı mı sonuçlar geliyorrr
Kilo veren herkesi tebrik ederim özellikleLAydLiNe berceste_ pessinus @Elifff80
Günaydınlar.
Geçen hafta :93.3 kg
Bu hafta : 92.1 kg
Fark : 1.2 kg
Yüzde : % 1.29Eki Görüntüle 2644737
Çok çok sağlıksız bir menü olmuş canım. Bundan sonra dikkatli ol lütfen.
kaptanım dediğim gibi mecbur kaldım genelde yaptığım birşey değil.. bir de haftayı sağlıklı geçirdikten sonra 1 kerelik sağlıksız geçirmekten bişey olmaz ama di mi bu hamburger yemek de olabilir hiçbir şey yememekte
Maşallah gayet iyi ama sen yeni başladığın için ben senden bu hafta en az 1,5 beklerdimEki Görüntüle 2644768
Geçen hafta : 66.300
Bu hafta : 65.200
Giden : 1.100
Pazar günü 3 dilim tatlı yemiştim tek kaçamağım oydu.. zaten utancımdan menü yazmamıştım... bol sporla erittim o tatlıları...
LAydLiNe , Gonul83
Gayet guzel canim tebrik ederimEki Görüntüle 2644768
Geçen hafta : 66.300
Bu hafta : 65.200
Giden : 1.100
Pazar günü 3 dilim tatlı yemiştim tek kaçamağım oydu.. zaten utancımdan menü yazmamıştım... bol sporla erittim o tatlıları...
LAydLiNe , Gonul83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?