Tebrik ederim canım. Bu hafta takım gerçekten gayet iyi kilo verdi birinci oluruz umarımAy heyecandan etiketlemedimada81 LAydLiNe
Gayet güzel bir sonuç benim için hatta zayıflamaya başladığım en çok kilo verdiğim hafta oldu 2 kere yürüyüşe çıktım başka da bir sporum yoktu.
Keklere sarmalara mangal partisine dondurmalara rağmen ve üstelik regl ilk günü
Kıskanmayalım
Ada seni geçtim naberrrrrrrrrrr
Bence gayet normal canım kilon çok fazla olmadığı için bu kadarı bile güzelArkadaşlar ben ortalama ayda 2-2,5 kg arası veriyorum Orta hareketli bir insan olarak sizce nasıl
3,5 -4 arası olsa ne güZel olur
Ortağım süpersin tebrik ederimKızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr
Attirdiniz da e hadiii bekliyoruzTozunu attıracağız
Ay bi duygusuz, ağlayamayan insan benim galibanormalde de hiç ağlayamam zaten yüreğim kabarır, boğazım düğümlenir ama gözümden bi damla yaş çıkmaz çoğu zaman.. Ama ayda yılda bir bi ağladım mı da katıla katıla, tabiri caizse höğüre höğüre ağlarım kimse susturamaz, yani normal bi ağlamayı beceremem
Günaydın kızlar
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.6
-900gram
O kadar çalıştım yoruldum didindim yarı aç yarı tok kaldım sonuç sadece bu 1 kilo bile gedilama yinede şükür tabi 66ları gördüm sonunda en son 1 sene önce görmüştüm
Maaşallah benim canımMerhabalar kızlar tartı bildirimi yapayıö artık çok acıktım
Geçen hafta 69.5
Bugün 68.0
Fark 1500 gr:)
Kaptanım sırf şu rakamı göreyim diye oyalandım 300 gr fazlası çıkmıştım ilk çıktığımda artık pastamı yiyebilir miyim:)
De hayydiiii... Öldürdün haa meraktan.. ucacaksan uç gariAda nirdesinnnn beni yalanız bırakma aynı anda yazalım bir saat belirleyelim herkes toplaşsın öyle basın açıklaması yapalımada81
Hayy Maşallah maşallahEki Görüntüle 2644768
Geçen hafta : 66.300
Bu hafta : 65.200
Giden : 1.100
Pazar günü 3 dilim tatlı yemiştim tek kaçamağım oydu.. zaten utancımdan menü yazmamıştım... bol sporla erittim o tatlıları...
LAydLiNe , Gonul83
wawwww tebrikler ortimmmmmGeçen hafta 65,2
Bu hafta 63,8
-1.400 gr
2,15 sanırım uzun zamandır hesaplamadım doğru mu?
Sende durumlar nasıl canım? Teşekkür ederim:)Attirdiniz da e hadiii bekliyoruz
Filme, kitaba da aglayanda ne bilimm
Duygusallık kaçıncı evre..
Ben karşımda ağlayan olursa dayanamam, degilse kolay kolay ağlamam ama aglayinca da sanki gelmisime geçmişime ağlıyorum inanamazsiniz
Hangisi iyi bilemedim.. duygularimizi bastiriyoruz sanırım agladigimizda da amann Allahimm...
Vayy Ben nerelere gidemm tek umudum ortimdii.. vayyy vayyhhh
Kanka ellerini öpüp sıradan, sona geçek biz en iyisi
Maaşallah benim canım
De hayydiiii... Öldürdün haa meraktan.. ucacaksan uç gari
Hayy Maşallah maşallah
Bana diyetisyenim haftada 1-1.5 arasi ideal demistiArkadaşlar ben ortalama ayda 2-2,5 kg arası veriyorum Orta hareketli bir insan olarak sizce nasıl
3,5 -4 arası olsa ne güZel olur
tebrik ederim canımmAy heyecandan etiketlemedimada81 LAydLiNe
Gayet güzel bir sonuç benim için hatta zayıflamaya başladığım en çok kilo verdiğim hafta oldu 2 kere yürüyüşe çıktım başka da bir sporum yoktu.
Keklere sarmalara mangal partisine dondurmalara rağmen ve üstelik regl ilk günü
Kıskanmayalım
Ada seni geçtim naberrrrrrrrrrr
Belki bulunduğun kilo için söylemiştir canım her kiloda aynı şeyi söylemez herhaldeBana diyetisyenim haftada 1-1.5 arasi ideal demisti
canım , regli şişkinliğim başladı onun etkisi olabilir ama bana göre iyi verdim 1,100 iyi rakam başlangıç için... önce çok spor yapınca biliyorsun vucud ağırlaşıyor tartıda fazla çıkıyor onunda etkisi olabilirMaşallah gayet iyi ama sen yeni başladığın için ben senden bu hafta en az 1,5 beklerdim
Bende tartılıp geliyorum az sonra
wawww harikasın canım tebriklerKızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr
Tebrik ederim canım cok güzel azmin zaferiGeçen hafta 65,2
Bu hafta 63,8
-1.400 gr
2,15 sanırım uzun zamandır hesaplamadım doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?