Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay heyecandan etiketlemedim ada81 LAydLiNe
Gayet güzel bir sonuç benim için hatta zayıflamaya başladığım en çok kilo verdiğim hafta oldu 2 kere yürüyüşe çıktım başka da bir sporum yoktu.
Keklere sarmalara mangal partisine dondurmalara rağmen ve üstelik regl ilk günü
Kıskanmayalım
Ada seni geçtim naberrrrrrrrrrr

Tebrik ederim canım. Bu hafta takım gerçekten gayet iyi kilo verdi birinci oluruz umarım bu arada hesaplama nasıl yapılıyor ben bilmiyorum

Tozunu attıracağız
Attirdiniz da e hadiii bekliyoruz

Filme, kitaba da aglayanda ne bilimm
Duygusallık kaçıncı evre..

Ben karşımda ağlayan olursa dayanamam, degilse kolay kolay ağlamam ama aglayinca da sanki gelmisime geçmişime ağlıyorum inanamazsiniz
Hangisi iyi bilemedim.. duygularimizi bastiriyoruz sanırım agladigimizda da amann Allahimm...

Vayy Ben nerelere gidemm tek umudum ortimdii.. vayyy vayyhhh
Kanka ellerini öpüp sıradan, sona geçek biz en iyisi

Maaşallah benim canım

Ada nirdesinnnn beni yalanız bırakma aynı anda yazalım bir saat belirleyelim herkes toplaşsın öyle basın açıklaması yapalım ada81
De hayydiiii... Öldürdün haa meraktan.. ucacaksan uç gari

Hayy Maşallah maşallah

Sende durumlar nasıl canım? Teşekkür ederim:)

tebrik ederim canımm evettttt beni geçtin ammaaaa önce ben 55 olacam cicimmmm hahhayyyyyttttt

Maşallah gayet iyi ama sen yeni başladığın için ben senden bu hafta en az 1,5 beklerdim
Bende tartılıp geliyorum az sonra
canım , regli şişkinliğim başladı onun etkisi olabilir ama bana göre iyi verdim 1,100 iyi rakam başlangıç için... önce çok spor yapınca biliyorsun vucud ağırlaşıyor tartıda fazla çıkıyor onunda etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…