Bendee son 2 günün cezası beklediğim gibiSende durumlar nasıl canım? Teşekkür ederim:)
Geçen hafta 65,2
Bu hafta 63,8
-1.400 gr
2,15 sanırım uzun zamandır hesaplamadım doğru mu?
Ay heyecandan etiketlemedimada81 LAydLiNe
Gayet güzel bir sonuç benim için hatta zayıflamaya başladığım en çok kilo verdiğim hafta oldu 2 kere yürüyüşe çıktım başka da bir sporum yoktu.
Keklere sarmalara mangal partisine dondurmalara rağmen ve üstelik regl ilk günü
Kıskanmayalım
Ada seni geçtim naberrrrrrrrrrr
Kızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr
Dunya saglik örgütünün tavsiye ettigi degermisBelki bulunduğun kilo için söylemiştir canım her kiloda aynı şeyi söylemez herhalde
hahah demi o önce ortisini gömmdüüü hahahaBendee son 2 günün cezası beklediğim gibi
Canım
Kız dur önce rakiplerini çıkar aradan sonra bireyselde rakibine bulasirsin
Canım
800 gr gayet iyi niye aglama emojisi daha ne olsun uzulme gayet iyi
Cunku haftaya cok iddiali başlamıştım haftaya son iki gün800 gr gayet iyi niye aglama emojisi daha ne olsun uzulme gayet iyi
Kaçamaklarına rağmen iyi bir sonuç canım bundan ders çıkarıp şunu diyebilmelisin kendine ben kaçamakla bunu yaptıysam kaçamaksız en az 1.5-2 kilo verirdim diye:) tabi tersini de düşünebilirsin zaten veriyorum kaçamaklara devam diye ama onu dinleme:)
Hmm cunku kacamak olmus haftaya inşallah hedefini tutturursunCunku haftaya cok iddiali başlamıştım haftaya son iki günoldu..
75 di hedefim canımyapamayacagim hedefler koymaya bayılırım
Hofff her hafta ayni seyi yaşamaktan bıktım.. sürekli hedefime ulaşamamaktan, her hafta kaçamak yapmayacağım diye söz vermekten ve becerememekten bıktım... Artık yapmayacağım bile demeyeceğim. Baksanıza deli gibi spor yapıyorum boşa gidiyorKaçamaklarına rağmen iyi bir sonuç canım bundan ders çıkarıp şunu diyebilmelisin kendine ben kaçamakla bunu yaptıysam kaçamaksız en az 1.5-2 kilo verirdim diye:) tabi tersini de düşünebilirsin zaten veriyorum kaçamaklara devam diye ama onu dinleme:)
Canım diyetisyene uyunca genelde işe yarıyor canım.Hadi inşallah böyle devam eder kendim için farklı bir metabolizmam var diyetisyen bu hafta işe yaradı sonraki haftalarda da yararsa çok mutlu olurum
Ada harikadın Tebrikler canım.Eki Görüntüle 2644768
Geçen hafta : 66.300
Bu hafta : 65.200
Giden : 1.100
Pazar günü 3 dilim tatlı yemiştim tek kaçamağım oydu.. zaten utancımdan menü yazmamıştım... bol sporla erittim o tatlıları...
LAydLiNe , Gonul83
Bence de.Sanırım beklentiyi fazla tuttum bahçe işleri ile ugrastigim için ama yinede buna da şükür adet li halimle almadım geçen hafta mesela almıştım bayağıbu grup işini devam etmemiz lazım herkes fena gaza geldi motive oldu
Vaaaav ortiiim süpersiiinMerhabalar kızlar tartı bildirimi yapayıö artık çok acıktım
Geçen hafta 69.5
Bugün 68.0
Fark 1500 gr:)
Kaptanım sırf şu rakamı göreyim diye oyalandım 300 gr fazlası çıkmıştım ilk çıktığımda artık pastamı yiyebilir miyim:)
Kendime inanamıyorum ayşegülü geçtim:) tabi en iyi halinde değildi onun etkisi var. Ben de tebrik ederim canım yüzdeliklerde kim önde bakalım. Yıllardır görmediğim rakamı gördüm bugün
Ben neymişim yaKendime inanamıyorum ayşegülü geçtim:) tabi en iyi halinde değildi onun etkisi var. Ben de tebrik ederim canım yüzdeliklerde kim önde bakalım. Yıllardır görmediğim rakamı gördüm bugün
bana da öyle geliyor birinciyiz muhtemelenTebrik ederim canım. Bu hafta takım gerçekten gayet iyi kilo verdi birinci oluruz umarımbu arada hesaplama nasıl yapılıyor ben bilmiyorum
Seni de geçtim ohhhKızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr
Hımmpeki spor yapsam haftada 3 gün daha iyi olur ama ben normal rejim bitince böyle spor yapacağımı sanmıyorum haftada 1 olur belki o kadarBence gayet normal canım kilon çok fazla olmadığı için bu kadarı bile güzel
Canım canım bende seni tebrik ederimwawwww tebrikler ortimmmmm
yok çok zor yapamam heraldeBana diyetisyenim haftada 1-1.5 arasi ideal demisti
hahaha hahahatebrik ederim canımmevettttt beni geçtin ammaaaa önce ben 55 olacam cicimmmm hahhayyyyyttttt
tabi tabicanım , regli şişkinliğim başladı onun etkisi olabilir ama bana göre iyi verdim 1,100 iyi rakam başlangıç için... önce çok spor yapınca biliyorsun vucud ağırlaşıyor tartıda fazla çıkıyor onunda etkisi olabilir
Teşekkür ederimTebrik ederim canım cok güzel azmin zaferi
Bendee son 2 günün cezası beklediğim gibi
Canım
Kız dur önce rakiplerini çıkar aradan sonra bireyselde rakibine bulasirsin
Canım
iyi vermişsin ama bunhafta müthiş bir rekabet vardı o yüzden sen sönük kaldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?