Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sende durumlar nasıl canım? Teşekkür ederim:)
Bendee son 2 günün cezası beklediğim gibi
Geçen hafta 65,2
Bu hafta 63,8
-1.400 gr
2,15 sanırım uzun zamandır hesaplamadım doğru mu?
Canım

Kız dur önce rakiplerini çıkar aradan sonra bireyselde rakibine bulasirsin

Kızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr
Canım

Kaçamaklarına rağmen iyi bir sonuç canım bundan ders çıkarıp şunu diyebilmelisin kendine ben kaçamakla bunu yaptıysam kaçamaksız en az 1.5-2 kilo verirdim diye:) tabi tersini de düşünebilirsin zaten veriyorum kaçamaklara devam diye ama onu dinleme:)

Hofff her hafta ayni seyi yaşamaktan bıktım.. sürekli hedefime ulaşamamaktan, her hafta kaçamak yapmayacağım diye söz vermekten ve becerememekten bıktım... Artık yapmayacağım bile demeyeceğim. Baksanıza deli gibi spor yapıyorum boşa gidiyor

Hadi inşallah böyle devam eder kendim için farklı bir metabolizmam var diyetisyen bu hafta işe yaradı sonraki haftalarda da yararsa çok mutlu olurum
Canım diyetisyene uyunca genelde işe yarıyor canım.
Ama biz kaçamak yapıyoruz.
Bana diyetisyenler genelde 3 ana 3 ara öğün yaptırıyor ya o çok sıkıcı geliyor.
Senin ki belki başka düşünüyordur.

Bence de.
Çok işe yaradı bu grup işi.
Hem de birbirimizi gaza getiriyoruz.

Arkadaşlar nasılsınız? Öğle arasına girdiğimiz için rahatça yazabilirim. Şu an size bu satırları simit yerken yazıyorum. Pek bir ironik oldu ama sanırım 3 aydır falan simit yememişim. Çok özlemişim keratayı. Hatta şimdi pastaneye yürüyüp bir daha almayı düşünüyorum o derece güzel geldi.

Kilom 63,2 Geçen haftaya göre +200 gr. Ama karnım malum sebepten davul gibi. Haftaya mezun olurum gibi geliyor. Çünkü bu haftanın başında 61 leri görmüştüm. Herkes maskeli eldivenli içim kararıyor.

Evde kalmak mı iyiydi işe başlamak mı bilmiyorum. Şu an duygularım karmakarışık. Halbuki diğer süreçte de ara ara iş yerine gelip gitmiştim ama şimdi biraz şaşırmışlık var. Sizler nasılsınız var mı rekora koşan

Vaaaav ortiiim süpersiiin
Helal olsun sana, çok çok iyi vermişsin, pastayı fazlasıyla hak ettin bence

pessinus , canım ortim, yürekten tebrik ediyorum,
Beni geçtin
Kendime inanamıyorum ayşegülü geçtim:) tabi en iyi halinde değildi onun etkisi var. Ben de tebrik ederim canım yüzdeliklerde kim önde bakalım. Yıllardır görmediğim rakamı gördüm bugün

Kendime inanamıyorum ayşegülü geçtim:) tabi en iyi halinde değildi onun etkisi var. Ben de tebrik ederim canım yüzdeliklerde kim önde bakalım. Yıllardır görmediğim rakamı gördüm bugün
Ben neymişim ya
Beni geçen herkes böyle diyor

Ben de çok mutluyum 68.9 u görmekti hedefim bu hafta, fazlası oldu çok şükür, söz verdiğim gibi 2 göbek attım
Ben de bu kiloyu en son 15 yıl kadar önce görmüştüm, inanamıyorum gerçek olduğuna.

Rakiplerimize göre kaçıncıyız, 2.liği yakalayabildik mi acaba? Kaptan sonuç listesini atınca anlarız bakalım..

Tebrik ederim canım. Bu hafta takım gerçekten gayet iyi kilo verdi birinci oluruz umarım bu arada hesaplama nasıl yapılıyor ben bilmiyorum
bana da öyle geliyor birinciyiz muhtemelen
Kızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr
Seni de geçtim ohhh
Bence gayet normal canım kilon çok fazla olmadığı için bu kadarı bile güzel
Hımmpeki spor yapsam haftada 3 gün daha iyi olur ama ben normal rejim bitince böyle spor yapacağımı sanmıyorum haftada 1 olur belki o kadar
wawwww tebrikler ortimmmmm
Canım canım bende seni tebrik ederim
Bana diyetisyenim haftada 1-1.5 arasi ideal demisti
yok çok zor yapamam heralde
tebrik ederim canımm evettttt beni geçtin ammaaaa önce ben 55 olacam cicimmmm hahhayyyyyttttt
hahaha hahaha
tabi tabi
Tebrik ederim canım cok güzel azmin zaferi
Teşekkür ederim
Bendee son 2 günün cezası beklediğim gibi

Canım

Kız dur önce rakiplerini çıkar aradan sonra bireyselde rakibine bulasirsin

Canım
iyi vermişsin ama bunhafta müthiş bir rekabet vardı o yüzden sen sönük kaldın canım
Normalde iyi bir rakam
Dövüyormuyum seviyormuyum belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…