Kız sen kaç verdin? Kaçırdım?Geçmiş birbirine girdi bendeKim oldu şimdi acaba 1.
kızlar yine bir çekiliş yapalım kim kime orti olacak yine gruplar yapalım ne dersiniz ? Yoksa 1 hafta ara mı versek
Aynen merakla bekliyorum:)Ben neymişim ya
Beni geçen herkes böyle diyor
Ben de çok mutluyum 68.9 u görmekti hedefim bu hafta, fazlası oldu çok şükür, söz verdiğim gibi 2 göbek attım
Ben de bu kiloyu en son 15 yıl kadar önce görmüştüm, inanamıyorum gerçek olduğuna.
Rakiplerimize göre kaçıncıyız, 2.liği yakalayabildik mi acaba? Kaptan sonuç listesini atınca anlarız bakalım..
Düzeltme:. 12 yıl önce..Ben de bu kiloyu en son 15 yıl kadar önce görmüştüm, inanamıyorum gerçek olduğuna.
1400 canımKız sen kaç verdin? Kaçırdım?Geçmiş birbirine girdi bende
Normal hayatın çok hareketli değilse hareketini artırarak arada yaptığın o yürüyüşlerini devam ettirerek olur bence. Ben de her gün olmasa da haftada üç gün pilates yapmak istiyorum diyet bitince. İnan ki yapmadığım birkaç gün içinde kemiklerim katır kutur sesler çıkarıyor hareket ederken. Ama pilatesi yaptıkça rahatlıyor bedenim esnedikçe.bana da öyle geliyor birinciyiz muhtemelen
Seni de geçtim ohhh
Hımmpeki spor yapsam haftada 3 gün daha iyi olur ama ben normal rejim bitince böyle spor yapacağımı sanmıyorum haftada 1 olur belki o kadar
Canım canım bende seni tebrik ederim
yok çok zor yapamam heralde
hahaha hahaha
tabi tabi
Teşekkür ederim
iyi vermişsin ama bunhafta müthiş bir rekabet vardı o yüzden sen sönük kaldın canım
Normalde iyi bir rakam
Dövüyormuyum seviyormuyum belli değil
Ben de sanıyorum ki 2013 te falan gördüm en son ya da 2012 de. Evlendiğim kiloya düşme hedefim var ne dersin ortim yapabilir miyim 62-63 e düşmeyiDüzeltme:. 12 yıl önce..
niye ara veriyoruz kiiii yoksa kaçamak mı yapacanKim oldu şimdi acaba 1.
kızlar yine bir çekiliş yapalım kim kime orti olacak yine gruplar yapalım ne dersiniz ? Yoksa 1 hafta ara mı versek
Akşama doğru netleşir ancak. Yaa ben ortağımla iyiydim aslında yine ortak olmak isterimKim oldu şimdi acaba 1.
hemşerim fazla çağala ve erik yeme karın ağrısı yaparSelam hanımlarbildirimimi yapıp kaçayım bahçedeki erikler beni bekler
Geçen hafta 68
Bu hafta 67.8
Fark -200 gr
çok teşekkür ederim canımAda harikadın Tebrikler canım.
Bu hafta çok iyisin canım.
Menü hele de sporuna zaten hayranım.
haftaya çoook daha fazla eksi gelecek canımBende kilomu paylasayim
Carsamba basladim
Carsamba :79.7
Cuma :79.4
-300 gr haftaya guzel bir eksi ile gelicem inşallah bide regliyim cunku
wawww harikaaaBeklenen an geldi evet kizlar geçen hafta 95.5
Güncel 91.5
Fark 4 kilo inşallah bu hafta birinci olurum kizlar
Kazanmak mühim değil önemli olan yarışmaktıAttirdiniz da e hadiii bekliyoruz
Filme, kitaba da aglayanda ne bilimm
Duygusallık kaçıncı evre..
Ben karşımda ağlayan olursa dayanamam, degilse kolay kolay ağlamam ama aglayinca da sanki gelmisime geçmişime ağlıyorum inanamazsiniz
Hangisi iyi bilemedim.. duygularimizi bastiriyoruz sanırım agladigimizda da amann Allahimm...
Vayy Ben nerelere gidemm tek umudum ortimdii.. vayyy vayyhhh
Kanka ellerini öpüp sıradan, sona geçek biz en iyisi
Maaşallah benim canım
De hayydiiii... Öldürdün haa meraktan.. ucacaksan uç gari
Hayy Maşallah maşallah
canım uykusuzluk kiloyu çok etkiler... dün akşam yazdıklarını okudum , canım biraz kendi kabuğuna çekil kendi çekirdek ailenle ol.... inan daha iyi gelecek... aslınd ayalnız değilsin , bir çok kişi ailesiyle sıkıntılar yaşıyor.. benim annemde hep ben bilirim der ve bana ve ablama çok fazla hükmetmeye çalışırdı ikimizde evli olmamııza rağmen ablamla ben ağzımızla kuş tutsak anneme yaranamayız varı yoğu sadece oğlu..... annem bize bağırır çağırır yüzümüze telefon kapatır ama ablam ben hep alttan alırdık çünkü Allah korkumuz var.... ama bir gün canımıza tak etti ikimizde 8 ay annemizle konuşmadık evet kötü bişey ama iyiki de yapmışız diyoruz şimdi , çünkü annem gerçekten küstüğümüzü anladı bizi normal zamanda bile aramayan kadın kiii hep biz ararız ne yapıyorsun diye... bizi 8. ayın sonunda kendi aradı o gün bugündür bizimle hiç tartışmıyor polemiğe bile girmiyor.... çünkü o bekledi nasılsa bunlar arar diye düşündü ama ablamda bende kesin tavır koyduk oğluyla mutlu mesut yaşasın yeter artık dedik....Kilo bildrimi
G. H 76,4
B. H 77,0
F ÷ 600 gr
Hiç uyumadım yeni uyucam görüşmek üzere :)
1400 canım
Niye olmasın, bence yapabilirsin. Sen daha bilinçli ve iradelisin maşallah bana göre, daha sağlıklı ve doğru besleniyorsun. O rakamlar da çok uzak değil zaten, başarırsınBen de sanıyorum ki 2013 te falan gördüm en son ya da 2012 de. Evlendiğim kiloya düşme hedefim var ne dersin ortim yapabilir miyim 62-63 e düşmeyi
Olur tabiki canım seve seve ortimAkşama doğru netleşir ancak. Yaa ben ortağımla iyiydim aslında yine ortak olmak isterimAysegul 6666 sen ne dersin yine ortak olalım mı? İki hafta üst üste zorlayabilir ama oylama yapacak olursak ben bir hafta ara verelim sonra yapalım derim
Canin sağolsun be Gönül.. Vur sende vurbana da öyle geliyor birinciyiz muhtemelen
Seni de geçtim ohhh
Hımmpeki spor yapsam haftada 3 gün daha iyi olur ama ben normal rejim bitince böyle spor yapacağımı sanmıyorum haftada 1 olur belki o kadar
Canım canım bende seni tebrik ederim
yok çok zor yapamam heralde
hahaha hahaha
tabi tabi
Teşekkür ederim
iyi vermişsin ama bunhafta müthiş bir rekabet vardı o yüzden sen sönük kaldın canım
Normalde iyi bir rakam
Dövüyormuyum seviyormuyum belli değil
Bana sanki ada gönül 2. Gibi geliyor, kiloları bizden az olduğu için yüzdelik dilimde önde olurlar.Canin sağolsun be Gönül.. Vur sende vur
Canısı kusura bakma da senpessinus u geçemedin.. pessinus ve aysegul kazandı gibi.. sonuçlar açıklamadan onları desteklediğimi söylemiştim.. yüzdelik nasıl hesaplanıyor?
Kaba taslak yüzdelik olarak değil de sanırım
LAydLiNe ve berceste_ 1.
pessinus ve Aysegul 6666 2.
Gonul83 ve ada81 3.
marbling ve Milyaay 4.
@Elifff80 vecandy_candy 5. (4 te olabilir emin degilim)
K krtp86 vecemrenil 6 sanırım kizlar kesinlikle emin olmamakla birlikte tahminim
Kız ebru başka ayşegül etiketlemişsin:) bilmiyorum canım onların kilosu bizden birazcık az ya belki onlar bizi geçmiştir merakla bekliyorum. Kaptanım meraktayız çok akşama mı hazır olur acaba bizim listeler?Canin sağolsun be Gönül.. Vur sende vur
Canısı kusura bakma da senpessinus u geçemedin.. pessinus ve aysegul kazandı gibi.. sonuçlar açıklamadan onları desteklediğimi söylemiştim.. yüzdelik nasıl hesaplanıyor?
Kaba taslak yüzdelik olarak değil de sanırım
LAydLiNe ve berceste_ 1.
pessinus ve Aysegul 6666 2.
Gonul83 ve ada81 3.
marbling ve Milyaay 4.
@Elifff80 vecandy_candy 5. (4 te olabilir emin degilim)
K krtp86 vecemrenil 6 sanırım kizlar kesinlikle emin olmamakla birlikte tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?