Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pessinus canım kilo bildirmini geçmişe gittim bulamadım ama ayşegülün alıntısında gördüm tebrik ediyorum harika bir sonuç
Teşekkür ederim canım senin sonucun da çok güzel. Bu hafta dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince normalde pek ağzımı tutamıyordum ama sonuç mutlu etti çok:)

Ben iki ara öğün yaptım bu hafta akşam arası vermedi hiç
İnşallah canim ben evde yaparken de çok kaçamak yapmam bu arada hala adet olmadım çok fena durum o yüzden bende

Dur hem dur akşam olsun yüzdeler çıksın bakalım el mi Yaman bey mi

pilatesi bekarken yapmıştım bir salona gidip müthiş iyi gelmişti ağrı sızı kalmamıştı ve çok güzel forma sokuyor. Bence en güzeli pilates

niye ara veriyoruz kiiii yoksa kaçamak mı yapacan
ay tövbe hiç aklıma gelmedi Ya belki bazı kişilere ağır gelebilir üst üste rekabet
Bana sorun değil de vız gelir tırıs gider
Ben başkası ile de eş olsam benim en azılı rakibim sensin
çok teşekkür ederim canım eski tempomu ve konsantremi yakaladım çok seviniyorum bende....
bende tekrardan takıma geldiğin için çok mutlu oldum birde iki gözümün çiçeği M merve4416 gelse tam olacak
Son günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdi hastanede şuan.

Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
buna rağmen iyi kilo vermişsin
Burayı düşünme kilo vermeyi de çok takma
Allah şifa versin inşallah geçmiş olsun

Ben bu hafta kendime tartılmama sözü verdim. Çok işe yaradı. Bundan sonra hep haftada bir tartılacağım. Sen de kendine verdiğin sözleri tutmaya çalış lütfen. Bu hafta hiç kaçamağım olmadı mesela 1 lokma bile. Bir hafta sık dişini ve kendine söz ver ve bu kez uygula lütfen. Olumsuz düşünme hiçbir şeyi.

Herkesi Tebrik ederim kızlar verdiğiniz kilolar için Maşallah hepinize gayretinize enerjinize sohbetinize hayran kaldım sanki tartiyi verince her şey bitecek gibi gelmiş sanırım bana bugün doymuyorum psikolojik açlık galiba en zorum bugün şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…