Ortimle yazdıklarımız bile aynı oldu:)Bana sanki ada gönül 2. Gibi geliyor, kiloları bizden az olduğu için yüzdelik dilimde önde olurlar.
Biz pessinus la 3. olmuş olabiliriz
Evet canısı duzelttim hemenKız ebru başka ayşegül etiketlemişsin:) bilmiyorum canım onların kilosu bizden birazcık az ya belki onlar bizi geçmiştir merakla bekliyorum. Kaptanım meraktayız çok akşama mı hazır olur acaba bizim listeler?
Teşekkür ederim canım senin sonucun da çok güzel. Bu hafta dikkat etmeye çalıştım elimden geldiğince normalde pek ağzımı tutamıyordum ama sonuç mutlu etti çok:)pessinus canım kilo bildirmini geçmişe gittim bulamadım ama ayşegülün alıntısında gördüm tebrik ediyorum harika bir sonuç
Bana sanki ada gönül 2. Gibi geliyor, kiloları bizden az olduğu için yüzdelik dilimde önde olurlar.
Biz pessinus la 3. olmuş olabiliriz
Nasil hesaplıyoruz??Ortimle yazdıklarımız bile aynı oldu:)
Ben de bilmiyorum canımNasil hesaplıyoruz??
Ben iki ara öğün yaptım bu hafta akşam arası vermedi hiçCanım diyetisyene uyunca genelde işe yarıyor canım.
Ama biz kaçamak yapıyoruz.
Bana diyetisyenler genelde 3 ana 3 ara öğün yaptırıyor ya o çok sıkıcı geliyor.
Senin ki belki başka düşünüyordur.
Canım, çok tebrik ediyorum seni, muhteşem bi sonuçBen iki ara öğün yaptım bu hafta akşam arası vermedi hiç
İnşallah canim ben evde yaparken de çok kaçamak yapmam bu arada hala adet olmadım çok fena durum o yüzden bende
Teşekkür ederim canim bu başarıyı haftaya taşınan lazımCanım, çok tebrik ediyorum seni, muhteşem bi sonuç
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm, nası şuan durumuSon günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Kendi tahminimNasil hesaplıyoruz??
Geçmiş olsun canımSon günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Benimki bu hesapla 1.85 çıktıKendi tahminim
Verdiğimiz kilo× 100/ vermeden önceki kilomuz
Yani matematiksel olarak böyle olması lazım denklem kurunca ama burda başka şekilde mi hesaplanıyor bilmiyorum
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm, nası şuan durumu
Geçmiş olsun canım, şuan nasıl, iyidir inşallah?
Dur hem dur akşam olsun yüzdeler çıksın bakalım el mi Yaman bey miCanin sağolsun be Gönül.. Vur sende vur
Canısı kusura bakma da senpessinus u geçemedin.. pessinus ve @aysegul kazandı gibi.. sonuçlar açıklamadan onları desteklediğimi söylemiştim.. yüzdelik nasıl hesaplanıyor?
Kaba taslak yüzdelik olarak değil de sanırım
LAydLiNe ve berceste_ 1.
Aysegul 6666 ve pessinus 2.
Gonul83 ve @ada81 3.
marbling ve @Ilaymilya 4.
@Elifff80 ve @candy_candy 5. (4 te olabilir emin degilim)
K krtp86 ve @cemrenil 6 sanırım kizlar kesinlikle emin olmamakla birlikte tahminim
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahSon günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
pilatesi bekarken yapmıştım bir salona gidip müthiş iyi gelmişti ağrı sızı kalmamıştı ve çok güzel forma sokuyor. Bence en güzeli pilatesNormal hayatın çok hareketli değilse hareketini artırarak arada yaptığın o yürüyüşlerini devam ettirerek olur bence. Ben de her gün olmasa da haftada üç gün pilates yapmak istiyorum diyet bitince. İnan ki yapmadığım birkaç gün içinde kemiklerim katır kutur sesler çıkarıyor hareket ederken. Ama pilatesi yaptıkça rahatlıyor bedenim esnedikçe.
ay tövbe hiç aklıma gelmediniye ara veriyoruz kiiii yoksa kaçamak mı yapacan
Akşama doğru netleşir ancak. Yaa ben ortağımla iyiydim aslında yine ortak olmak isterimAysegul 6666 sen ne dersin yine ortak olalım mı? İki hafta üst üste zorlayabilir ama oylama yapacak olursak ben bir hafta ara verelim sonra yapalım derim
bende tekrardan takıma geldiğin için çok mutlu oldum birde iki gözümün çiçeği M merve4416 gelse tam olacakçok teşekkür ederim canımeski tempomu ve konsantremi yakaladım çok seviniyorum bende....
buna rağmen iyi kilo vermişsinSon günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Belki bulunduğun kilo için söylemiştir canım her kiloda aynı şeyi söylemez herhalde
Hofff her hafta ayni seyi yaşamaktan bıktım.. sürekli hedefime ulaşamamaktan, her hafta kaçamak yapmayacağım diye söz vermekten ve becerememekten bıktım... Artık yapmayacağım bile demeyeceğim. Baksanıza deli gibi spor yapıyorum boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?