Bu mesajı silebiliyormuyum acabaDur hem dur akşam olsun yüzdeler çıksın bakalım el mi Yaman bey mi
Arkadaşlar nasılsınız? Öğle arasına girdiğimiz için rahatça yazabilirim. Şu an size bu satırları simit yerken yazıyorum. Pek bir ironik oldu ama sanırım 3 aydır falan simit yememişim. Çok özlemişim keratayı. Hatta şimdi pastaneye yürüyüp bir daha almayı düşünüyorum o derece güzel geldi.
Kilom 63,2 Geçen haftaya göre +200 gr. Ama karnım malum sebepten davul gibi. Haftaya mezun olurum gibi geliyor. Çünkü bu haftanın başında 61 leri görmüştüm. Herkes maskeli eldivenli içim kararıyor.
Evde kalmak mı iyiydi işe başlamak mı bilmiyorum. Şu an duygularım karmakarışık. Halbuki diğer süreçte de ara ara iş yerine gelip gitmiştim ama şimdi biraz şaşırmışlık var. Sizler nasılsınız var mı rekora koşan
Ben neymişim ya
Beni geçen herkes böyle diyor
Ben de çok mutluyum 68.9 u görmekti hedefim bu hafta, fazlası oldu çok şükür, söz verdiğim gibi 2 göbek attım
Ben de bu kiloyu en son 15 yıl kadar önce görmüştüm, inanamıyorum gerçek olduğuna.
Rakiplerimize göre kaçıncıyız, 2.liği yakalayabildik mi acaba? Kaptan sonuç listesini atınca anlarız bakalım..
Kim oldu şimdi acaba 1.
kızlar yine bir çekiliş yapalım kim kime orti olacak yine gruplar yapalım ne dersiniz ? Yoksa 1 hafta ara mı versek
Ben bu hafta kendime tartılmama sözü verdim. Çok işe yaradı. Bundan sonra hep haftada bir tartılacağım. Sen de kendine verdiğin sözleri tutmaya çalış lütfen. Bu hafta hiç kaçamağım olmadı mesela 1 lokma bile. Bir hafta sık dişini ve kendine söz ver ve bu kez uygula lütfen. Olumsuz düşünme hiçbir şeyi.
Kızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr
Son günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Yuppiii eğer doğruysa hesaplama süper:)Ben hesapladım kendimce doğruysa eğer biz 3. Görünüyoruz 2.Aysegul 6666 1,86 pessinus 2,16
Toplamları 4,02
Ben 2,15ada81 1,66 toplam 3,81
Çok geçmiş olsun canım nasıl şuan önemli değil ki yazamaman çok normal sevdiklerimize sıkıntı vermesin inşallahSon günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdihastanede şuan.
Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Ayy ben diyetisyenle de paralellim kilom 91.4 geldimKızlar yarış devam ediyor ama kıyasıya değil. Herkes kendi çapında. Ortakları değiştirmiyorum. Güzel bir uyum yakaladık. Kendi aramızdaki yarışa devam :)
Sana aferin hem diyet hem ders bravo olsun sınavdan sonra daha çok gidecekgeçen hafta:85.0
bu hafta:84.6
daha iyi bir sonuç bekliyordum aslında iyi geçmişti bu hafta ama buna da şükür
Süpersin canım:)Ayy ben diyetisyenle de paralellim kilom 91.4 geldim
3 kilosu ödem
1 kilo yagdan gitmiş ve sabah söylediklerimi geri alıyorum sonuçta yağdan da gitmiş kilom
Tamam kaptanım.Kızlar yarış devam ediyor ama kıyasıya değil. Herkes kendi çapında. Ortakları değiştirmiyorum. Güzel bir uyum yakaladık. Kendi aramızdaki yarışa devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?