Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar herkese çok tebrikler.Harikasiniz.Sayfalari takip edemiyorum artik.Ceviri işine başladım.Evde de boş durmuyorum artik.Bitti çok şükür.Bugun evdeyim sporumu da yapabilirsem harika olacak benim için.

berceste 4 kilo verdi

ama sern de çok kısa zamanda çok güzel kilolar vermişsin efsane gibi bişeysin yani
Kim oldu şimdi acaba 1.

kızlar yine bir çekiliş yapalım kim kime orti olacak yine gruplar yapalım ne dersiniz ? Yoksa 1 hafta ara mı versek

bence aynı ortaklar devam etsin kimya tuttu gibi sürekli değişmezse daha iyi olur gibime geliyor yine de her ikisine de varım bu rekabet takıma iyi bi enerji verdi. bir hafta mola da verilebilir bilmiyorum ben herşeye varım

ben de bu hafta tartılmıyorum söz

Kızlar tlfda oğlum canlı ders yapıyordu, şimdi elime geçti, geçmişi okumadan yazıyorum, sonra dönerim
Geçen hafta 69.9
Bugün. 68.6
Fark. -1300 Gr

Tebrik ederim.
Maşallah.
Bunlar hep yürüyüşün faydası unutma.
Sadece az yiyerek veremiyorum.
Ayşegül harikasın.

Son günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdi hastanede şuan.

Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin şimdi nasıl durumu ?

Kızlar bu hafta takım bir harika.
Herkesi gönülden kutluyorum.
Tüm hafta gösterdiğimiz azmin zaferini alırız.
İnşallah el birliği ile birinci oluruz.
Haftaya da tekrar yapabiliriz.
Çünkü bu hafta zorladık güzel kilolar verdik.
Haftaya biraz gevşersek bu sefer daha çok sabit ve çok az eksiler görürüz.
Bu da bize 1 hafta kaybettirir.
Yine kaptan karar versin.
Aynı ortaklarla da devam edebiliriz.
Değişiklik de olabilir.
Benim için fark etmez.

Son günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdi hastanede şuan.

Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Çok geçmiş olsun canım nasıl şuan önemli değil ki yazamaman çok normal sevdiklerimize sıkıntı vermesin inşallah

Kızlar yarış devam ediyor ama kıyasıya değil. Herkes kendi çapında. Ortakları değiştirmiyorum. Güzel bir uyum yakaladık. Kendi aramızdaki yarışa devam :)
Ayy ben diyetisyenle de paralellim kilom 91.4 geldim
3 kilosu ödem
1 kilo yagdan gitmiş ve sabah söylediklerimi geri alıyorum sonuçta yağdan da gitmiş kilom

Kızlar yarış devam ediyor ama kıyasıya değil. Herkes kendi çapında. Ortakları değiştirmiyorum. Güzel bir uyum yakaladık. Kendi aramızdaki yarışa devam :)
Tamam kaptanım.
Bu hafta da devam Sevalim.
Ama daha sağlıklı menülerle devam.
Bir tartılmayalım anlaştık mı ortim.
Sporsuz gün geçirmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…