Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftaya ben de regl olacağım büyük ihtimal 4-5 günü var. Bakalım ben ne halde olacağım
Adet olmadan önce ödem olur sonra hızlı bir şekilde atılır adetken yediklerini dikkat edersen daha güzel kilo verilir adetliyim nasıl olsa deyip salinca kilo olarak geliyor aslinda

Adet olmadan önce ödem olur sonra hızlı bir şekilde atılır adetken yediklerini dikkat edersen daha güzel kilo verilir adetliyim nasıl olsa deyip salinca kilo olarak geliyor aslinda
Haklısın canım bu haftaki gibi devam edersem sorun olmaz sanırım. Bugün biraz cozutmuş olabilirim:)

Canım çok üzüldüm ama güzel bir sonuca varmış annen anlamış ne kadar güzel sevindim :) benim annemin anlayabileceğini sanmıorum :)

Evet çok güzel oluyor cacığı sodalı yapardım bu diyetisyen ayranı sodalı verdi çok hoşuma gitti artık ayranı sodalı içerim

Soda+yogurt+nane dün aklıma geldi bu hafta yapacağım uyumadan önce içiliyor cok guzel WC çıkartıyor. Gaz şişkinlik aliyor.

Son günlerde çok şey oldu yazamadım hiç geçmişte okuyamadım en son mesela babam kalp krizi geçirdi hastanede şuan.

Yinede tartıldım
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.1
Çok geçmiş olsun canım.. Allah sifanizi versin..

Sağolun kızlar iyi şuan anjiyo oldu 2 tane stent takıldı 2 daha takılacak daha sonra :/ yarın sabah taburcu olacak
Bununla geçmiş olsun.. geçsin gitsin

Kendime gaz veremiyorum artık gaz bitti bende dogalliginda savasacagim
Söz hiç vermiyorum.. bu hafta da tartilmayacagim demiyorum tartilacagim kendimi kontrol etmek istiyorum. En azından gidişatımı bilip ona göre çabalarım.. 800 Gr kötü değil ama iyi de degil..

Ben hesapladım kendimce doğruysa eğer biz 3. Görünüyoruz 2. @Aysegul 6666 1,86 pessinus 2,16
Toplamları 4,02
Ben 2,15 @ada81 1,66 toplam 3,81
Herlisiii...

Kızlar yarış devam ediyor ama kıyasıya değil. Herkes kendi çapında. Ortakları değiştirmiyorum. Güzel bir uyum yakaladık. Kendi aramızdaki yarışa devam :)

Hadi bakalım... Milyaay duyduk zilin sesini canısı tirmalamaya devam.. Ama lütfen bu hafta çok iddialı olmayalım çakilişimizda bir o kadar iddialı ve sert oluyor

Ay boşver ya yağmasanda gürle
Ben abartmayı seviyorum benim konuşmalarıma bakılsa sanırlarki 5 kg vermiş heralde

Aaa bunu ben de uygulamayı düşündüm ben çalıştığım için 10.30-18.30 bana uyuyor öyle yapmayı düşünüyorum umarım yapabilirim

Seval sen yapma onu. Sen normal düzeninde devam et. O öyle göründüğü gibi bir şey değil. Sen şimdilik kendi düzeninde devam et lütfen.

Dua oku dua nazar çok değiyor kilo verince. Çok yaşadım bu durumu.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin şimdi nasıl durumu ?
Çok geçmiş olsun canım nasıl şuan önemli değil ki yazamaman çok normal sevdiklerimize sıkıntı vermesin inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yarın sabah taburcu olacak,, daha iyi durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…