Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy ben diyetisyenle de paralellim kilom 91.4 geldim
3 kilosu ödem
1 kilo yagdan gitmiş ve sabah söylediklerimi geri alıyorum sonuçta yağdan da gitmiş kilom
berceste_ harika.
Listeni değiştirdi mi.
1 kg yağ harika.
Ödem illaki dönem dönem oluyor.
Ondan kurtuluş yok.

Tamam kaptanım.
Bu hafta da devam Sevalim.
Ama daha sağlıklı menülerle devam.
Bir tartılmayalım anlaştık mı ortim.
Sporsuz gün geçirmeyelim.

evet ortim sözüm söz tartılmak yok ama spora haftada iki gün mola (biri perşembe) ama o günlerde de adım sayımı 10000 in üzerinde tutacağım

K krtp86 sonuncu muyuz

evet ortim sözüm söz tartılmak yok ama spora haftada iki gün mola (biri perşembe) ama o günlerde de adım sayımı 10000 in üzerinde tutacağım
Tamam sevalcim.
Ben Perşembe sadece yürüyüş yapacağım.
Diğer günler en az 30 dk Leslie yapıcam.
Menülere dikkat edelim.
Gerisi gelir zaten.
Ben bu hafta 8 saat tok 16 saat açlık kuralını tam uygulayacağım.
Bakalım sonucu merak ediyorum.
Önceki hafta biraz şaştı çünkü.

berceste_ harika.
Listeni değiştirdi mi.
1 kg yağ harika.
Ödem illaki dönem dönem oluyor.
Ondan kurtuluş yok.
Evet canım değiştirdi bu hafta tam buğday ekmeği ile tost yapacam sanki ekmek tarifleri vardı topikte ben yapmam diye dikkat etmemiştim alabilir miyim tarif kimindi ona bile bakmamıştım okadar yani

Aaa bunu ben de uygulamayı düşündüm ben çalıştığım için 10.30-18.30 bana uyuyor öyle yapmayı düşünüyorum umarım yapabilirim

Senin eksik değil canımsin ♥ hani mesajların altındaki beğeni butonu varya orada da öpücük olsa dedim tabbii yarım anlattım yine
Ben anlamadım canım ya kusura bakma:) dışarı çıkıp geldim kızımla da nevrim döndü:)öğretmen arkadaşımı gördüm nasıl zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun falan dedi nazar mı etti anlamadım elim ayağım titriyor resmen.

Sağolun kızlar iyi şuan anjiyo oldu 2 tane stent takıldı 2 daha takılacak daha sonra :/ yarın sabah taburcu olacak
Çok geçmiş olsun
Sodalı ayran yap çok iyi geliyor canım nazardir tabii fıstık gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…