- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Ayy ben diyetisyenle de paralellim kilom 91.4 geldim
3 kilosu ödem
1 kilo yagdan gitmiş ve sabah söylediklerimi geri alıyorum sonuçta yağdan da gitmiş kilom
K krtp86 sonuncu muyuzCanin sağolsun be Gönül.. Vur sende vur
Canısı kusura bakma da senpessinus u geçemedin.. pessinus ve @aysegul kazandı gibi.. sonuçlar açıklamadan onları desteklediğimi söylemiştim.. yüzdelik nasıl hesaplanıyor?
Kaba taslak yüzdelik olarak değil de sanırım
LAydLiNe ve berceste_ 1.
Aysegul 6666 ve pessinus 2.
@Gonul83 ve @ada81 3.
@marbling ve @Ilaymilya 4.
@Elifff80 vecandy_candy 5. (4 te olabilir emin degilim)
K krtp86 vecemrenil 6 sanırım kizlar kesinlikle emin olmamakla birlikte tahminim
Geçmiş olsunSağolun kızlar iyi şuan anjiyo oldu 2 tane stent takıldı 2 daha takılacak daha sonra :/ yarın sabah taburcu olacak
Tamam sevalcim.
Evet canım değiştirdi bu hafta tam buğday ekmeği ile tost yapacam sanki ekmek tarifleri vardı topikte ben yapmam diye dikkat etmemiştim alabilir miyim tarif kimindi ona bile bakmamıştım okadar yaniberceste_ harika.
Listeni değiştirdi mi.
1 kg yağ harika.
Ödem illaki dönem dönem oluyor.
Ondan kurtuluş yok.
Tamam sevalcim.
Ben Perşembe sadece yürüyüş yapacağım.
Diğer günler en az 30 dk Leslie yapıcam.
Menülere dikkat edelim.
Gerisi gelir zaten.
Ben bu hafta 8 saat tok 16 saat açlık kuralını tam uygulayacağım.
Bakalım sonucu merak ediyorum.
Önceki hafta biraz şaştı çünkü.
Canım telefondan girdiğimden emoji koyması zor oluyor ondan eksik:)Neden bu beğenilere öpücük yok
Haftaya sizin şişlik olursa geçme ihtimalimiz de yükselirBen daha adet olmadım yaaa
Senin eksik değil canımsinCanım telefondan girdiğimden emoji koyması zor oluyor ondan eksik:)
Benim şişlik 1bucuk aydır var adet olursam inerHaftaya sizin şişlik olursa geçme ihtimalimiz de yükselir
Ben anlamadım canım ya kusura bakma:) dışarı çıkıp geldim kızımla da nevrim döndü:)öğretmen arkadaşımı gördüm nasıl zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun falan dedi nazar mı etti anlamadım elim ayağım titriyor resmen.Senin eksik değil canımsin ♥ hani mesajların altındaki beğeni butonu varya orada da öpücük olsa dedim tabbii yarım anlattım yine
Çok geçmiş olsunSağolun kızlar iyi şuan anjiyo oldu 2 tane stent takıldı 2 daha takılacak daha sonra :/ yarın sabah taburcu olacak
Sodalı ayran yap çok iyi geliyor canım nazardir tabii fıstık gibiyizBen anlamadım canım ya kusura bakma:) dışarı çıkıp geldim kızımla da nevrim döndü:)öğretmen arkadaşımı gördüm nasıl zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun falan dedi nazar mı etti anlamadım elim ayağım titriyor resmen.
Hoşgeldin canım kaptan gelince sana bilgi verir olur muyaa ben de size katılabilir miyiiiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?