Çok geçmiş olsun canım daha kalacak misin malatyadaYok yok canım Allaha şükür ki bir sıkıntı olmadı kimsede..
Canım benim Allah razı olsun aklına gelmiş olmam bile benim için farklı bi hisyüz yüze tanışmadıgımız halde birbirimiz için endişeleniyuz... dostluğumuz daim olsun hepimizin
Günaydın canım akrabalarına da geçmiş olsunGünaydın
Depremi hisseden herkese gecmis olsun bende Malatyaliyim akrabalarimiz korkmuslar baya Rabbim bi daha yasatmasin inşallah
Amin canım benim çok sağolGeçmiş olsun canım.
Rabbim bir daha yaşatmasın
Ona üzülüyorum zaten en güzel zamanları hic oldu.. sınav sınav diye yirtiyorum kendimi abicim 37 yaşındayım ben sınavı ne atanması ne öğretmen olması.. evet zamanında yapamadım diye çok sonradan okudum basardikca onu da yaparım bunu da yaparım gazıyla buraya geldi mevzu da ne bilim işte.. işim de var sevdiğim, bırak buraya odaklan da diyemiyorum keşke deneseydim derim ben kendimi tanıyorum o yüzden bırakamıyorum da... öyle böyle derken hayat geçiyor işteSebebini duş n neden aman diyorsun vardır aslında bir sebebi acaba seni üzen ne yada hayatı onemsizlestiren kız daha hayatın baharındasiniz sonra üzülürsün en güzel zamanlarimi verimsiz gecirmisim diye
Evlenmek çözüm değil yarım kalmış birşeyler varsa hayatında daha da problem olabiliyor ama karşına çıkacak adam olsun herşeyi başarırsınOna üzülüyorum zaten en güzel zamanları hic oldu.. sınav sınav diye yirtiyorum kendimi abicim 37 yaşındayım ben sınavı ne atanması ne öğretmen olması.. evet zamanında yapamadım diye çok sonradan okudum basardikca onu da yaparım bunu da yaparım gazıyla buraya geldi mevzu da ne bilim işte.. işim de var sevdiğim, bırak buraya odaklan da diyemiyorum keşke deneseydim derim ben kendimi tanıyorum o yüzden bırakamıyorum da... öyle böyle derken hayat geçiyor işteşeytan diyo bırak herşeyi evlen otur evinde tovbe tovbeee.. defol git kör şeytan
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım daha kalacak misin malatyada
Amiin amiin Allah razı olsun canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını göstermesin inşallah
Amin canım benim çok sağol hicbirimize yaşatmasın inşallahCanım çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın o korkuyu.
Amin amiiinn canımmm Allah razı olsunÇoook geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Tamam kesinlikle daha dikkatli olacağım.Bayağı abartmışsın canım. Bundan sonra dikkatli ol lütfen.
Alllah yardimcimiz olsun dikkat et kendineÇok sağol canımkalacağız sanırım temmuza kadar
Berceste etiket yapmadı bir türlü telefon tarifim buydu canım dün de göndermiştim sana aslındaBen biraz abarttım 5 paket aldım istifçi huyum kurusun:) bizim burada da çok alan olmamış salı günleri çok akın olmuyor cuma fena oluyor. Neyse tam buğday unlu da gönderdiğim tariften yapabilirsin. 1 instant maya
3 bardak ılık su
1 kaşık şeker. Bunları karıştırıp az kabarmasını bekliyorum.
4 kaşık zeytinyağı
1 kaşık tuz
7-8 bardak un ekliyor karıştırıyordum. İstersen keten tohumu chia falan da ekleyebilirsin bazen öyle yapıyorum. Çok yumuşak olacak şekilde yoğurup mayalandırıyorum. İster elinle şekillendir ister baton kalıpla yap 15-20 dk tepsi mayasına bırak 230 derece fırında alt kısmına bir kaba su koyarak pişirebilirsin. Ben bazen su koymuyorum sıkıntı olmuyor. Dene bakalım beğenecek misin? Ekmek tarifi herkesin kendine has oluyor sanırım
Özür dilerim görmedim mesajı yada gördüm künefe kafa yapiyo biliyorsunBerceste etiket yapmadı bir türlü telefon tarifim buydu canım dün de göndermiştim sana aslında
Olsun canım sen dene bakalım nasıl olacak ekmeğin. Afiyet olsun şimdidenÖzür dilerim görmedim mesajı yada gördüm künefe kafa yapiyo biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?