Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hafta sonu olunca yoğunluğum daha fazla oluyor bu sabah spora kalkamadım dün hem spor hem dışarı gezmeleri beni çok yormuş bugün kaslarım dinlensin yarın devam )
Dinlenme önemli canım spor yaparken iyi yapmışsın

Kızlar bugün kahvaltıda krep yaparken tam buğday unu kullandım. Harika oldu lezzeti. Akşama da ekmeği deneyeceğim. İnşallah güzel olur
Ben ekmeği ekmek makinesinde yaptım ama pessinus 7-8 kaşık un az geldi komşum yapıyor makine onun o kendi kararına göre koydu unu

Burcum Akrep, yükselen Aslan, ay ikizler zorum vesselam

Duyan gelmiş benimki de fena değil aslında burcum balık yükselen kova ay yay herşey var bende de
Hmmm fazla mantık kovayla, akıllı yay balık duygusalligini sakinleştirebiliyor mu kovada bı gözü yaslidir gerçi.. sakinlestiremeyebilir... Geçmiş olsun canım

Sakız çiğnemek ten nefret ediyorum.
Hatta yanındakine de çğnetmem.
Yararı hakkında da bir bilgim yok canım.

Hmmm fazla mantık kovayla, akıllı yay balık duygusalligini sakinleştirebiliyor mu kovada bı gözü yaslidir gerçi.. sakinlestiremeyebilir... Geçmiş olsun canım
Çok sakindir ben kimse balık olduğuma inanmazlar benim tek problemim haksızlığa gelemiyorum yani tepkilerin çok serttir

Aynen eşler evde olunca iş bitmiyor bide yemek saatleri de değişiyor bizde
Sanada kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…