- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Hadi bakalım ortim.ortim iyi yapmışsın da benim regl haftam inşallah cuma sabahı olmazsam ya da ödem olmazsa tartı güzel gelir bakalım belki de oluruz belli mi olurama çok sıkı geliyorum bu haftaya çok planlı programlıyım bi tek regl olmamam lazım cumaya kadar
Hadi gözün aydın darısı bana bende fena şişim olsamda rahatlasamHadi bakalım ortim.
Ben regl oldum ama bu kadar şişlik olmaz ya.
Çok fenayım.
1 dilim tatlı yapmaz herhalde bunu.
Ama bu gün dikkat ettim.
Cumaya kadar kaçamak yapmazsam herhalde gider biraz diye ümit ediyorum.
Cuma 65.200 idi hedefim 64.200 ama regli bu işe ne der bilmiyorumKızlar hadi haftaya cumaya hedeflerimizi yazalım mı.
İlk ben yazayım.
Cuma 92.1 kg idim hedefim de 91 kg.
Benim hedefim de düz 63 inşallah yani 1.2 kg vermek inşallahKızlar hadi haftaya cumaya hedeflerimizi yazalım mı.
İlk ben yazayım.
Cuma 92.1 kg idim hedefim de 91 kg.
Çok güzel bir gün olmuş bence hafifİyi akşamlar kızlar ben de menümü yazayım
10.30
1.5 yumurtadan mantarlı omlet,3 domates,1 kk beyaz peynir,1 wasa,1 haşhaşlı çörek
14.00
1 kupa sütlü nescafe
17.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası,2 dilim tam buğday ekmeği çok ince,yarım kase kabak salatası,125 gr kadar mantarlı et sote
21.30
1 kupa yeşil çay,1 hurma10 gr kadardı. Akşamı erken kapatınca biraz acıktım eşim karşımda çörek yiyordu en az hasarla atlatabileceğim bu vardı elimin altında.
Su 3 lt,spor henüz yok umarım oğlumu uyutunca yapabilirim. Bu arada bu hafta regl haftam kilom ne olur bilmiyorum ama hedefim 67.00 yi görmek
Ortim biraz fazla olmuş akşam sanki. Şeker de yenmese olurmuşİyi geceler kızlar
Bugun menü yazacak yüzüm yok ama yine de yazmalıyım
10.30
2 yarım ay şeklinde patetesli gözleme
1 çatal helva
2 ceviz
12.00
Bir avuç çilek
16.30
Çeyrek beyaz ekmek
2 şiş tavuk
6 et köfte
Közde patlıcan-biber-domates
18.00
2 bayram çikolatası
21.00
1 dilim kavun
2.5 litre su, köyde kızın peşinden dolandım sürekli, ev ile bağ arasında gidip geldim toplasam yarım saat yürüyüş eder belki ancak
Bugun diyetin gözüne gözüne vurdum ne yazık ki
Canım güne karbonhidratla başlayınca maalesef insan tutamıyor kendini...İyi geceler kızlar
Bugun menü yazacak yüzüm yok ama yine de yazmalıyım
10.30
2 yarım ay şeklinde patetesli gözleme
1 çatal helva
2 ceviz
12.00
Bir avuç çilek
16.30
Çeyrek beyaz ekmek
2 şiş tavuk
6 et köfte
Közde patlıcan-biber-domates
18.00
2 bayram çikolatası
21.00
1 dilim kavun
2.5 litre su, köyde kızın peşinden dolandım sürekli, ev ile bağ arasında gidip geldim toplasam yarım saat yürüyüş eder belki ancak
Bugun diyetin gözüne gözüne vurdum ne yazık ki
evet bugun 30 dakika cardio çalıştım bakalımHergün yapınca spora çok alışıyorsun gerçekten vucud istiyor.. ilk zamanlar 30 dk ile başlaya bilirsin zamanla artırırsın alışman kolay olur 🖒🖒
Oy kuzuum, kıyamam ona...O senin güzelliğin canım ha kaçamaklar olmasa daha güzel olur ama olmuş bir kere bunun için suçluluk duyma. Moral bozukluğu daha çok yediriyor. Sporunla yakıyorsun kendine daha fazla yükleniyorsun biliyorum. An geri gelmiyor sohbetlerin köyün havasının suyunun tadını çıkar. Bak ben aylardır aynı yerdeyim ailemin yanına gidemiyorum çocuklarım anneanne dede yanında olup bahçede hayvanlarla temas kuramıyor. Dün çocukları dışarı çıkardığımda öyle üzüldüm ki yürüyüş parkurunda yürürken oğlum eğilip toprağı eline alıyor durup bize ağaçları kuşları gösteriyor karıncaları oturup izliyor falan. Şu hastalık ne çok şeyi engelledi
Benim de ikizler burcum, kafam hep karışık ve kararsızımdırBilişim teknolojileri ve yazılım. Bu kafa karisikligiyla evlenemem ben zatenaman hayırlısı olsun.. benim bu hayatta hep a,b,c,d,e planım oldu... Atanamazsam ki bu şartlarda zor. var bir kaç planim daha en kötü bu isimde devam ederim. Burada kadrodayim. Yanı sıra yüksek lisans falan yaparım. İnsan insana yaşlılıkta lazım deyip, 50 ne geldiğimde de evlenirim.. ohhh miss...
Bu arada ay burcum ikizlermis bundan kaynaklı olabilir mi kafamın karışıklığı
Benim burcumda ikizler, yükselen aslan mıydı emin değilim, ay burcu ne, ilk defa duydumBurcum Akrep, yükselen Aslan, ay ikizler zorum vesselam
Ortim biraz fazla olmuş akşam sanki. Şeker de yenmese olurmuş
[/QUOTE
Bencede çok çok fazla oldu canım
Aynen öyle oldu canımCanım güne karbonhidratla başlayınca maalesef insan tutamıyor kendini...
Olsun kizzz olsun gazamız mübarek olsunHoffff bu sefer gaza gelip atlamayayım diyorum... bu hafta hedefim 74.8 mi olsun 1 kilo, abartıp 74.3 mü diyeyim. 1.5 kiloooo
1.5 olsun hadi sonunu düşünen kahraman olamaz
OrtiimmmMilyaay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?