Canım menün hiç besleyici görünmüyor ayrıca bu şekilde kilo versen bile duracaktır bir süre sonra. Bence öğünlerini daha besleyici ayarlamalı karbonhidrattan zayıf proteinden güçlendirmelisin. Birkaç gün içinde yeme atakları geçirebilirsinMenü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran
2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Bugün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz var bende de yarına düzeleceğimi umut ediyorum. Evdeki pastayı komşulara dağıttım çöreği de buzluğa kaldırdım eşimi bir süre idare eder ben de görmediğim için yemem:) yarın kaldığımız yerden devam. Sakın çok çok az yeme ayşegül bana söz vermiştin sadece dengeli menülerin olsunOy kuzuum, kıyamam ona...
Bizimkiler de gezdi tozdu, hopladı zıpladı iyi oldu onlara da bana da ama benim diyetim için iyi olmadışuan çok suçluluk duyuyorum, inşallah yarın ve sonrası hafif yiyerek ve sporla dengelemeye çalışacağım
Benim de ikizler burcum, kafam hep karışık ve kararsızımdır
Benim burcumda ikizler, yükselen aslan mıydı emin değilim, ay burcu ne, ilk defa duydum
Canım günlük kalori ihtiyacın + sporla yaktığın kalorilerin toplamından eksik aldığın her 7000 kalori, 1 kilo vermek demek oluyor..Aysegul 6666 ben Fitwell yükledim yeniden kalori hesaplamaya başladım. Kilo kaybetmek için Aldığım kalori , yaktığım kaLoriden az mi olması lazımdı
Çok çok az olmuşMenü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran
2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Tamam canım, sağlıklı ve dengeli yiyeceğim inşallahBugün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz var bende de yarına düzeleceğimi umut ediyorum. Evdeki pastayı komşulara dağıttım çöreği de buzluğa kaldırdım eşimi bir süre idare eder ben de görmediğim için yemem:) yarın kaldığımız yerden devam. Sakın çok çok az yeme ayşegül bana söz vermiştin sadece dengeli menülerin olsun
dikkat edeceğim, teşekkür ederimCanım menün hiç besleyici görünmüyor ayrıca bu şekilde kilo versen bile duracaktır bir süre sonra. Bence öğünlerini daha besleyici ayarlamalı karbonhidrattan zayıf proteinden güçlendirmelisin. Birkaç gün içinde yeme atakları geçirebilirsin
yani normalde yediğimden tek farkı abur cubur yok ben aralıklı oruç yapmak istiyorum günde tek ve sağlam bir öğün ama gözüm henüz kesmiyor. Dİkkat edeceğim söylediklerinizeÇok çok az olmuş
Iyi geceler canım.Maşallah sana.Su 2.5lt de kalıyorum ben.Fazlasini içim almıyor yaKızlar günlük spor da yapıldı leslie 30 dk hızlı yürüyüş videolarından. Pilates de yapacaktım gözüm kesmedi yorgun hissediyorum yarına kaldı artık. İyi geceler diliyorum herkese suyu da 3.5 lt yaptım:)
Bugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ?Canım günlük kalori ihtiyacın + sporla yaktığın kalorilerin toplamından eksik aldığın her 7000 kalori, 1 kilo vermek demek oluyor..
Mesela,
Benim kalori ihtiyacım 1800,
200 kaloride de spor yapsam 2000 kalori eder, bundan 1000 kalori eksik beslenirsem, haftada 7000 kalori eksik almış olurum ve 1 kilo veririm.
Bu yüzden benim günlük sınırım 1000 kalori. Altında kaldığımda oluyo, nadiren üstüne çıktığımda...
( Diyene bak, bugun 2 günlük yemek yedim )
Canım 1000 kalorinin altında kalmamaya çalış lütfen ayşegül de beni destekleyecektir bir süre sonra vücut kıtlık moduna giriyor. 1200 kalori civarı alabilirsin 1000-1200 arasıBugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ?bu arada o kadar güzel kilolar vermişsin ki bence sen bir iki gün yaptığın kaçamaklarla sarsılmazsın. Çünkü maşallah çok bilinçlisin.
Benimki Vestel’in mixgo muydu adı unuttum. Yazın buzlu smoothieler yapıyorum. Sorun yaşamadım. ÖnerebilirimKızlar ya smoothie makinesi alıcam detox içecekleri falan yapmak için, kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bi marka, buz kırma özelliği olursa güzel olur ☺
Canım ben bir de emzirdiğim için biraz fazla içiyorum aslında 3 lt olacak illa diye içmiyorum canım istiyor içmeyi havalar ısındı bir de bunaldıkça içiyorum:)Iyi geceler canım.Maşallah sana.Su 2.5lt de kalıyorum ben.Fazlasini içim almıyor ya
Zaten düşemem gibi. Aman ne olacak ki diye ağzımıza attığımız çubuk kraker bile meğer ne kadar kaloriliymiş. Bir anda yükseliyor yazdıkça kalorilerCanım 1000 kalorinin altında kalmamaya çalış lütfen ayşegül de beni destekleyecektir bir süre sonra vücut kıtlık moduna giriyor. 1200 kalori civarı alabilirsin 1000-1200 arası
Evler serin burda henüz ben sıcakları pek görmedim.Ama biraz daha ısınsın 3lt bana da yetmez belki.Ama bunu unutmuşum senin su yavruya süt olarak döner tabiki.Canım ben bir de emzirdiğim için biraz fazla içiyorum aslında 3 lt olacak illa diye içmiyorum canım istiyor içmeyi havalar ısındı bir de bunaldıkça içiyorum:)
Bende onu inceliyorum sabahtan beri beğendim hatta baya ama bi kaç tane kapağının sızdırdığıyla ilgili yorum okuyunca kafam karışmıştı ☺Benimki Vestel’in mixgo muydu adı unuttum. Yazın buzlu smoothieler yapıyorum. Sorun yaşamadım. Önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?