Benimki hiç sızdırmadı bugüne kadar. İşte elektronik aletler biraz şans oluyor sanki. Üretim sıkıntısından dolayı felanBende onu inceliyorum sabahtan beri beğendim hatta baya ama bi kaç tane kapağının sızdırdığıyla ilgili yorum okuyunca kafam karışmıştı ☺
ben yıllar önce mix and go almıştım memnunumKızlar ya smoothie makinesi alıcam detox içecekleri falan yapmak için, kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bi marka, buz kırma özelliği olursa güzel olur ☺
Neee olmiişşşAysegul 6666 ben Fitwell yükledim yeniden kalori hesaplamaya başladım. Kilo kaybetmek için Aldığım kalori , yaktığım kaLoriden az mi olması lazımdı
Bende yeni öğrendim ay burcunu eskiden bı burcunuz vardi, bir de yükselen şimdi bir de ay burcu çıktı.. ikizler olduğumu duyunca üzüldüm bayaOy kuzuum, kıyamam ona...
Bizimkiler de gezdi tozdu, hopladı zıpladı iyi oldu onlara da bana da ama benim diyetim için iyi olmadışuan çok suçluluk duyuyorum, inşallah yarın ve sonrası hafif yiyerek ve sporla dengelemeye çalışacağım
Benim de ikizler burcum, kafam hep karışık ve kararsızımdır
Benim burcumda ikizler, yükselen aslan mıydı emin değilim, ay burcu ne, ilk defa duydum
Geçmiş olsun canım pco nedir? Olsun yavaş olsun, az olsun bizim olsun.. az az verelim kalıcı verelimMenü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran
2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Vayyy baboooo...Selam canlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın o kadar yorgunum ki bir an önce uyumak istiyorum menumü yazıp uyumaya gidecem
Sabah 10da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 lokma çökelek
Domates
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği
2 lokma tereyağı ve çilek reçeli
Öğlen 1de
1 tane gözleme
2 tane şeker pare
Akşam yemeği 5te
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 kâse yoğurt
Domates salatalık
7 de 1 dilim karpuz
Çok yemiş olabilirim saat 11den 8 e kadar tarladaydik aşırı yorgunum buğday topladık sürekli yürüme halindeyim 38 derece sıcakta
Örnek vermeseydin tövbe anlamazdimCanım günlük kalori ihtiyacın + sporla yaktığın kalorilerin toplamından eksik aldığın her 7000 kalori, 1 kilo vermek demek oluyor..
Mesela,
Benim kalori ihtiyacım 1800,
200 kaloride de spor yapsam 2000 kalori eder, bundan 1000 kalori eksik beslenirsem, haftada 7000 kalori eksik almış olurum ve 1 kilo veririm.
Bu yüzden benim günlük sınırım 1000 kalori. Altında kaldığımda oluyo, nadiren üstüne çıktığımda...
( Diyene bak, bugun 2 günlük yemek yedim )
Olmaması gereken bir menü canım sağlıklı kilo vermeliyiz yoksa hızla verdiğin tüm kilolar tekrar gelecektirMenü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran
2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
polikistik over sendromu teşekkür ederim. bu üçünün birbirini tetiklediğini söylemişti doktorum. bi kırsan zinciri gerisi gelir demiştiGeçmiş olsun canım pco nedir? Olsun yavaş olsun, az olsun bizim olsun.. az az verelim kalıcı verelim(bende kaplumbağa hizindayim da.. benim tamamen boğaz derdine ama)
hızlı kilo veren bir yapım yok. daha dikkat ederim teşekkür ederimOlmaması gereken bir menü canım sağlıklı kilo vermeliyiz yoksa hızla verdiğin tüm kilolar tekrar gelecektir
Tamam buz menulerimize yorumlar yaparız canımhızlı kilo veren bir yapım yok. daha dikkat ederim teşekkür ederim
Kadın hastalıkları deyince zıttım sıyrılıyo artık.. maalesef kilo çok etkiliyor daha doğrusu birbirlerini etkiliyorlar..polikistik over sendromu teşekkür ederim. bu üçünün birbirini tetiklediğini söylemişti doktorum. bi kırsan zinciri gerisi gelir demişti
tabii burda bunun için varızTamam buz menulerimize yorumlar yaparız canım
evet geçer zamanla inşallahKadın hastalıkları deyince zıttım sıyrılıyo artık.. maalesef kilo çok etkiliyor daha doğrusu birbirlerini etkiliyorlar..
Ayy içim rahat etmedi. Spor programimin 7. Günü nu yaptım. 45 squat, 50 mekik, 45 iç bacak, 50 göğüs, 40 sn. düz plank10.00
4 yk roka, domates, kuzukulak salatası
2 dilim kızarmış tam buğday ekmegi+ üzerine tereyağ+ pul piber
1 dilim peynir, 5 zeytin
2 sade soda limonlu
17.00 4 yk kuru biber, kabak kızartması+ yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği
8-10 KiraZ, 2 avuç leblebi, 3 erik yedim ama saatlerini bilmiyorum
3 lt su, spor yapacak halim yok disardaydim bugün otele falan gittim, bugün online eğitimlere devam ettim. Daha da var yarında biraz yaparım.. olumlamalarimi yapıp uyuyacağım şimdi
Canısı seni etiketlemeyi unutuyorum yaa pardonberceste_ Milyaay sonradan düzeltiyorum hep❤
İyi geceler
Yaparsın canım güveniyorum ben sana hem senin de dediğin gibi her zaman görüşmüyorsun annenle anın tadını çıkar gözlemeleri üçer beşer yeme yeter:) sen fazla kaçamak yapmıyorsun zaten telafi edersin:)iyi eğlenceler canım:)Günaydın kızlar bugün anneme gidiyorum 3 aydır bu 2.görüşüm olcakkahvaltıya hamur açcakmış,gözlemeleri meşhurdur annemin en az hasarla nası atlatcam bilmiyorum
teşekkür ederim canım, inşallah sarsılmamBugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ?bu arada o kadar güzel kilolar vermişsin ki bence sen bir iki gün yaptığın kaçamaklarla sarsılmazsın. Çünkü maşallah çok bilinçlisin.
Günaydın kızlar bugün anneme gidiyorum 3 aydır bu 2.görüşüm olcakkahvaltıya hamur açcakmış,gözlemeleri meşhurdur annemin en az hasarla nası atlatcam bilmiyorum
[/QUOT
Aaah aah,ben de dün o gözlemeler yüzünden bayaa bi hasarla döndüm kaynanamgilden, afiyet olsun
Mesela şimdi ben hesapladım, benim kalori ihtiyacım en hareketsiz günümde bile 1725 kalori çıktı, seninkini 1500 dedin, yanlışlık mı var sen de acaba?Bugün 1327 kalori almışım 1500 olması gerekirken. 600 da kalori yakmışım. 1900 kalori toplam. 900 kalori mi beslenmem lazım doğru anlamış mııyım ?bu arada o kadar güzel kilolar vermişsin ki bence sen bir iki gün yaptığın kaçamaklarla sarsılmazsın. Çünkü maşallah çok bilinçlisin.
bende dün mantı yedimBugün menü
Sabah 10.30
2 yumurtalı omlet yulaflı
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık
Ara
8 badem
2 hurma
Akşam 16.00
10 sıkma mercimekli köfte
1 bardak ayran
1 minik poğaça (ilk defa bir tarif denedim bi tadına baktım )
2 lt su içildi ..
Spor yok ama evin içinde çok hareketliydim..
Bugün menüm güzel değil biliyorum ama 1 haftadır mercimekli köfte sayıklıyordum....
Gonul83 ve berceste_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?