Sanki beni anlatmışsınbende kovayım , içimde bişey tutamam herşeyi yüzüne yüzüne söylerim insanın... dobra ada derler.... (ama bu dobralık patavatsızlık değil )
Kimseye yalakalık yapamam kimsenin çok fazla nazını afrasını tafrasını çekemem .... haksızlığa hiç ama hiç gelemem dokuz köydende kovulsam neyse o doğruyu söylerim...bağımsızlığıma düşkünüm birinin bana bişey dikte etmesinden hoşlanmam bende birine dikte etmem....tipik özğürcü kovayım
Süper yaaa ama ben dün yine kaçamak yaptım aslında zorunda bırakıldım akşama kadar herşey güzel gidiyordu taakki ablam çağırdı akşama gel parkları var evin önünde yemek yiyelim diye pide yaptırmış ver pide yedim tatlı yapmış trilice onunda yedim ama çok yürüdüm yaklaşık 10 bin olmuştur çünkü giderken teli unutmuşumAyy içim rahat etmedi. Spor programimin 7. Günü nu yaptım. 45 squat, 50 mekik, 45 iç bacak, 50 göğüs, 40 sn. düz plank
berceste_
1.70 boy kilo 64.2 kilo 34 yaşımdayım uygulama öyle hesapladıteşekkür ederim canım, inşallah sarsılmam
1500 günlük ihtiyacın ise 1500+600=2100 eder, 2100-1000= 1100 kalori eder, sen yanlış hesapladın sanırım..
Pessinus un dediği gibi günlük 1000 kalorinin çok ta altına düşme, vücut kıtlık moduna giriyor ve kilo verme duruyor, ben yaşadım
Senin boy ve kilo ve yaş kaçtı? Günlük ihtiyacının 1500 olduğuna emin misin?
Hesapladığı şey bazal metabolizman olabilir mi acaba?1.70 boy kilo 64.2 kilo 34 yaşımdayım uygulama öyle hesapladı
Ekte var tablom böyle az mı yani hesapladığı kalori,çok mu anlayamadımHesapladığı şey bazal metabolizman olabilir mi acaba?
Ya yay burcuydun kaptan ya da oğlak. Aralıkta diye hatırlıyorum ama tarihi hatırlayamıyorum. Zihnim beni yanıltıyor da olabilir:)Günaydın kızlar
Dün bir sürü burç muhabbeti yapmışsınız. Tahmin edin bakayım ben hangi burcum?
Ben de pek anlayamadım ama günlük alman gerekeni hedefin zayıflamak olduğu için azaltıp mı söylemiş acaba? Çünkü boyuna göre daha fazla olabilir ihtiyacın diye düşünüyorum. Sadece tahmin uzman değilim tabi bu konuda:)Ekte var tablom böyle az mı yani hesapladığı kalori,çok mu anlayamadım
Seç birini canımYa yay burcuydun kaptan ya da oğlak. Aralıkta diye hatırlıyorum ama tarihi hatırlayamıyorum. Zihnim beni yanıltıyor da olabilir:)
Yay diyorum o zaman. Eşim de yay burcu o zaman konuşmuştuk sanki bunuSeç birini canım
Menü:
sabah 10.00 3/4 kupa türk kahvesi
16.00 kocaman bir salata yanına küçük bir kase yumurtalı makarna ve yoğurt
18.00 1 bardak ayran
2litre su içildi, 30 dakika cardio yapıldı
bu arada benim kilo vermem belki pek çoğunuza göre yavaş olacak çünkü pco ve tiroid problemim var ama ben elimden geleni yapacağım
Cumartesi menü
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14.00
Küçük kase çerez
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 17.00
2 tane kıyması bol bulgurlu biber dolması
1 kase sarımsaklı yoğurt
2.5 litre su.
Spor yok.
Çocuğun arkasından bir saat bisiklet kovaladım.
Spor sayılırsa
15 sayfa kitap yüzyıllık yalnızlık
Kızlar ya smoothie makinesi alıcam detox içecekleri falan yapmak için, kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bi marka, buz kırma özelliği olursa güzel olur ☺
Mekik çekmeyi dene canım. Alt karın egzersizlerini incele bir de.Kizlar 3yil olmuş sezeryan olalı.Haftada 3gun pilates yapiyorum ama yinede hala duruyor sanki karnım.Sıkılaştırmak için ne yapabilirim ?
hızlı kilo veren bir yapım yok. daha dikkat ederim teşekkür ederim
10.00
4 yk roka, domates, kuzukulak salatası
2 dilim kızarmış tam buğday ekmegi+ üzerine tereyağ+ pul piber
1 dilim peynir, 5 zeytin
2 sade soda limonlu
17.00 4 yk kuru biber, kabak kızartması+ yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği
8-10 KiraZ, 2 avuç leblebi, 3 erik yedim ama saatlerini bilmiyorum
3 lt su, spor yapacak halim yok disardaydim bugün otele falan gittim, bugün online eğitimlere devam ettim. Daha da var yarında biraz yaparım.. olumlamalarimi yapıp uyuyacağım şimdi
Canısı seni etiketlemeyi unutuyorum yaa pardonberceste_ @Ilaymilya sonradan düzeltiyorum hep❤
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?