Merhaba beni de gruba alır mısınız?
Teşekkürler8 yıl sonra : )
hoş geldiniz...
Ben de genelde dışarı çıkamadığım için öyle düşünüyorum :)Emin ol, dışarda yürümek yürüyüş bandında hemstırlık yapmaktan kat kat iyi ve zevklidir
Sadece kışın yada dışarı çıkılamadığında iyi ki almışım diyorum, yoksa fırsat buldukça dışarda yürümek isterim.
Kesinlikle doğru ortim.yapamadım zaten kaptan ölüyorum bugün bütün gece kramplar ve kasık ağrılarıyla boğustum şimdi geldim işe bir simit yedim biraz peynirle ilaç içicem bacaklarımın ağrısından yürüyemiyorumdüne kadar iyi gidiyordum da dün çok bozdum ibreti alem için de menümü buraya yazıcam bugün çok kızmayın ama regl etkisi bi de çok çalıştık dün iş yerinden arkadaşlarla yedik
ben de yapamadım ortim akşam karabuğday bulamadım hiçbir yerde yine de sabah başlayacaktım ama çok kötü kalktım çok ağrılı bir regl geçiriyorum bir de üstüne aartmıyorum belki 10 kere kasıldı dün bacaklarım kramplarla boğustum ağlıcaktım neredeyse
canım senin temiz günlerin tam bir diyetisyen menüsü harika menüler ayarlıyorsun ama kaçamaklı günlerimiz oluyor işte.. hayır demeyi bilmek ve diyetle barışmak lazım sevmek lazım kaçamaklardan uzaklaşmak lazım onun dışında gerçekten hepimiz nasıl beslenmemiz gerektiğini biliyoruz ben tam 1 sene diyetisyene gittim kadının dediğini dinlemez kaçamak yaparsan ne olacak?
bu iş sende bitiyor yaa.. ben bunu anladım ama kendimle düzenimle barışamıyorum canım hep tıkınmak istiyor aslında evdeyken iyiydim de işe başladığımdan beri çok yiyorum karatayın dışına dün ilk kez çıktım ama bu hafta öğleleri hep dışarda yedim mesela cuma günü kızartma yedim bunları yapmamam lazım eski düzenime (iki gün önceki yani) hızla dönmem lazım bir de kilo almayacağımı bildiğimden de rahatım regl dönemine nasıl girersem öyle çıkıyorum ben ne yersem yiyeyim asla eksi göremiyorum asla artı da görmüyorum gerçi bi kere 2,5 kilo vermiştim regl döneminde aslında regl dönemini iyi değerlendirmek lazım da işte iştah faktörü buna engel oluyor benim bu cuma artı çıkmak gibi bi korkum yok ya aynı civarda ya eksi çıkarım (dikkat edersem artık bu iki gün) ama işte -2 2,5 çıkmak varken aza kanaat ediyorum
Canım, yoğunluktan dolayı yazamadım, maşallah iyice büyük bi aile olduk, kime ne yazacağımı şaşırıyorum bazen
Bugün biraz daha iyiyim canım ben biraz bunalimim adet olamama sendromundan dolayı tatlı krizlerine girdim ve diyet gitti yine de yapmaya çalışıyorum inşallah kilo almamisimdir
Sporumu da yaptım hergun ama ağlama krizi sinir krizi geçirdim geçen gece bu hafta çok zorluyor beni adet söktürücü sonrası inşallah normale döner hersey
Ne güzel anlatmışsın ayşegül maşallah sana. Hakikaten öyle dura kalka gidiyoruz pes etmek geri dönmek yok. Geçenlerde annem görüntülü konuşurken maşallah çok zayıfladın istediğinde sen yaparsın zaten her zaman yaptın dedi hakikaten gerçekten istediğim her şeyi gerçekleştirdim bu zamana kadar. O günden sonra daha bir dört kolla sarıldım zayıflama olaylarına. Vazgeçtiğim zamanlara bakıyorum da hiçbirinde gerçekten istememiştim ya da benim için yeterli diye düşünmüştüm. Hedefim eylüle kadar 62-63 kilo kadar olabilmek. Yapılabilir diye düşünüyorum o zamana kadar. Aslında zaman zaman güçlü yanlarımıza odaklansak başaramayacağımız bir şey yok. Arada buhranlar yaşıyoruz her şeye olumsuz yanından bakıyoruz zarar verdiğimiz tek kişi kendimiz oluyoruzCanım, yoğunluktan dolayı yazamadım, maşallah iyice büyük bi aile olduk, kime ne yazacağımı şaşırıyorum bazen
Adet öncesi ve başlangıcında çoğumuz iştah patlaması yaşayabiliyoruz, ne kadar hafif atlatsak o kadar iyi. Sen de sakın diyeti bozdum diye düşünme, yanlış yapa yapa doğruyu öğreniyoruz hayatta, bu bi tecrübe katar diyetine, kaldığın yerden devam...
Diyet çalkantılı bi deniz gibidir, bazen yükseğe çıkarır seni dalgalar, bazen engine..Ama sen vazgeçmeden dümeni çevirirsen, eninde sonunda limana ulaşırsın..
Annem diyette uygun şeyler yemeyenlerin durumunu şuna benzetir: Bir yolcu gideceği yere saatlerce yürüyüp giderken bir yerde durup otursa, orda biraz zaman kaybetse, " ben burda durmasaydım şimdi varacağım yere varmış olurdum yada çok yaklaşırdım" diyerek pişmanlık duyar. Peki orda oturmaya devam mı eder, o kadar yürüyüp geldiği yoldan geri mi döner, yoksa kalkıp gideceği yere doğru yürümeye devam mı eder? Tabi ki de 3. sünü yapar..Hepimiz biryere giderken bazen oturur, dinlenir, sonra yolumuza devam ederiz..Diyet de böyle bir yoldur işte, bazen duraksayıp otursanda, sonra devam edersin...
Haydi, kalk artık sen de, yol bizi bekler
Teşekkür ederim ortimNe güzel anlatmışsın ayşegül maşallah sana. Hakikaten öyle dura kalka gidiyoruz pes etmek geri dönmek yok. Geçenlerde annem görüntülü konuşurken maşallah çok zayıfladın istediğinde sen yaparsın zaten her zaman yaptın dedi hakikaten gerçekten istediğim her şeyi gerçekleştirdim bu zamana kadar. O günden sonra daha bir dört kolla sarıldım zayıflama olaylarına. Vazgeçtiğim zamanlara bakıyorum da hiçbirinde gerçekten istememiştim ya da benim için yeterli diye düşünmüştüm. Hedefim eylüle kadar 62-63 kilo kadar olabilmek. Yapılabilir diye düşünüyorum o zamana kadar. Aslında zaman zaman güçlü yanlarımıza odaklansak başaramayacağımız bir şey yok. Arada buhranlar yaşıyoruz her şeye olumsuz yanından bakıyoruz zarar verdiğimiz tek kişi kendimiz oluyoruz
İnş ortim birlikte başaracağızTeşekkür ederim ortim
Elbette, hep derim, zafer inananlarındır...
Bence de kesin başarırsın
Çok güzel anlatmış annen :) ben durup beklemeyi geçtim otele yerleştim burdaCanım, yoğunluktan dolayı yazamadım, maşallah iyice büyük bi aile olduk, kime ne yazacağımı şaşırıyorum bazen
Adet öncesi ve başlangıcında çoğumuz iştah patlaması yaşayabiliyoruz, ne kadar hafif atlatsak o kadar iyi. Sen de sakın diyeti bozdum diye düşünme, yanlış yapa yapa doğruyu öğreniyoruz hayatta, bu bi tecrübe katar diyetine, kaldığın yerden devam...
Diyet çalkantılı bi deniz gibidir, bazen yükseğe çıkarır seni dalgalar, bazen engine..Ama sen vazgeçmeden dümeni çevirirsen, eninde sonunda limana ulaşırsın..
Annem diyette uygun şeyler yemeyenlerin durumunu şuna benzetir: Bir yolcu gideceği yere saatlerce yürüyüp giderken bir yerde durup otursa, orda biraz zaman kaybetse, " ben burda durmasaydım şimdi varacağım yere varmış olurdum yada çok yaklaşırdım" diyerek pişmanlık duyar. Peki orda oturmaya devam mı eder, o kadar yürüyüp geldiği yoldan geri mi döner, yoksa kalkıp gideceği yere doğru yürümeye devam mı eder? Tabi ki de 3. sünü yapar..Hepimiz biryere giderken bazen oturur, dinlenir, sonra yolumuza devam ederiz..Diyet de böyle bir yoldur işte, bazen duraksayıp otursanda, sonra devam edersin...
Canım çok teşekkürler motivasyon kaynağınısin yeminleCanım, yoğunluktan dolayı yazamadım, maşallah iyice büyük bi aile olduk, kime ne yazacağımı şaşırıyorum bazen
Hoşgeldin inşallah hedefine ulaşırsın canım zayıflama grubumuz çok sıcaktır hosgeldinnEski üyeliğimi geri aldım. Yenidenbasladım bendim. Bu üyelikle devam edilen. Herkese tekrar merhaba. 8 yıl önce 62 ye kadar düşmüştüm. Şimdi 86.4 ile tekrar başlıyorum. Hayatımda ki doğuma gitmem dahil en yüksek kilodayım. Doğuma 79 ile gittim. Acilen eskilere dönmeliyim. Öncelikli hedefim 65.
Anlıyorum canımCanım çok teşekkürler motivasyon kaynağınısin yeminle♥ kesinlikle devam edecem ama işin aslı sinirlerinin bozulmuş olması korkuyorum Ayşegül menapoz belirtileri bunlar ateş basması gece bile uyutmuyor çok sinirliyim Corona olmasaydı giderdim doktoruma
Ama dediğin gibi bu hafta daha sakin olmaya calisacam insallah
Adacım bir kaç hafta deniyeyim.canım , diyetisyen insana daha disiplinli olmayı sağlıyor zaten o disiplini yakalayınca kendi başına bile devam ettiriyorsun.. ve harfiyen ölçülerine uyduğunda daha çabuk sonuç alıyorsun... Ayrıca diyetisyenin tartısına çıkacam diye ağzına fazladan bir fındık bile atmıyor insan...
bende gitmiştim ama benim diyetisyenle yapamayışımın nedeni kahvaltının yerine muz ıspanak süt karşımı vermişti ben yumurtasız peynirsiz klasik kahvaltısız kahvaltı yapmasam olmuyor... o yüzden kendim devam ettirmiştim.. Ama sen konuş birlikte neleri sevdiğini anlat ona göre diyet hazırlasın... ben söyledim ama ağzını yaya yaya başka şeyler anlatıyor kibar olacam diye dinlemiyor bile karşıdakini... ben 100 tl vermiştim ayda 200 bir hafta veriyoruz bir hafta vermiyorduk o şekildeydi... şimdi 150 tl yapmış diye duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?